Broderskab

(2009)

Frăția

Poster Broderskab Postere Broderskab

Sinopsis Broderskab

Mai mult
Broderskab

Brotherhood este o poveste despre o iubire periculoasă și căutarea identității. După o deziluzie în carieră, Lars se decide să părăsească armata. Este atras spre un grup de dreapta și nu mai puțin de colegul său, Jimmy. Cei doi bărbați se trezesc implicați într-o poveste de dragoste secretă, dar o asemenea iubire interzisă nu poate scăpa nepedepsită într-un mediu fascist. Cu toate acestea, în ciuda tuturor regulilor care o interzic, dragostea și atracția sexuală dintre cei…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

AKA

  • Brotherhood

Produs de

Asta Film

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Olive Films

Țara

Danemarca

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 28 Decembrie 2012 15:03
Autorul soundtrack-ului Jesper Mechlenburg a reusit, prin pasajele muzicale, sa redea emotiile personajelor chiar mai bine decat a facut-o Nicolo Donato. Povestea de dragoste e plasata intr-un mediu care descurajeaza astfel de inclinatii. Cred ca asta e si ceea ce atrage in mare parte la film, nu te-ai astepta sa vezi o relatie gay intre doi neo-nazisti. Dar cand se intampla, e interesant de observat cum reactioneaza atat cei implicati, cat si cei din jur. Pana la urma, indiferent de ideologiile politice sau religioase carora le apartinem, oamenii sunt la fel in esenta lor, sentimentele nu se pot controla si nu se pot inabusi.
1 1
borisvultur pe 09 August 2020 22:23
Neo-nazism
Grup danez neo-nazist, care proclamă lipsa violenței, însă rasismul și homofobia duce spre acțiuni dure. În centrul poveștii : o iubire blamată, dar verosimilă, ilustrată de cei doi actori prin priviri complexe, pasionale, transparente. Un LGBT cu diverse mesaje, cu scenariu clar, cu suspans și semne de întrebare durabile.
0 1

Spune-ţi părerea despre Broderskab

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Broderskab
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells