Breaking News

(2017)

Breaking News

Poster Breaking News Poster Breaking News

Sinopsis Breaking News

Breaking News

După moartea tragică a operatorului său, reporterul Alex Mazilu face un reportaj in memoriam despre viaţa acestuia. Cu trei zile înainte de Crăciun, într-un orăşel de pe litoralul Mării Negre, Alex pune laolaltă puzzle-ul existenţei lui, totul văzut prin ochii încercatei lui fiice adolescente. În încercarea de a compensa moartea fostului coleg, Alex îi ia, pe nesimţite, locul.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

Produs de

Hai-Hui Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuit in Romania de

Transilvania Film

Țara

Romania

Box office Breaking News

Weekend premieră (25.09.2017)
  • Loc 16
  • Spectatori 4.915
  • Încasări (RON) 37.377,40
Total
  • Spectatori 7.175
  • Încasări (RON) 66.291,48
  • Încasări (USD) 16.990,93

Părerea criticului

StefanDo pe 28 Septembrie 2017 13:28
După ce România a ales să trimită la premiile Oscar drama jurnalistică Fixeur, iată că pe ecranele din ţară se lansează o nou film cu un subiect legat de aceeaşi profesie. Fără să repete decât pasager temele din Fixeur, Breaking News aruncă o privire senină asupra diferenţei dintre profesionist şi om. Iată mai jos de ce ţi-ar putea plăcea filmul regizat de Iulia Rugină (Love Building).

În centrul atenţiei este Alex (Andi Vasluianu), reporter TV care ajunge împreună cu operatorul său, Paraschiv (Dorin Andone), la locul unei explozii. Pentru un live mai spectaculos, cei doi se furişează dincolo de cordonul pus de poliţie şi încep transmisiunea în clădirea în care praful încă nu s-a aşezat în urma exploziei. Tavanul se prăbuşeşte şi, dacă reporterul este doar rănit, operatorul îşi pierde viaţa. Este începutul unei crize… citeşte

4 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ancota pe 24 Septembrie 2017 03:03
Un film slab si fara viata
Este, cred unul dintre cele mai slabe filme din ultimul timp. Atentie! Am spus slabe, nu foarte slabe si nici catastrofale. Adica te poti uita la el. Chiar daca simti nevoia sa te uiti mai des la ceas decat la ecran, poti sa te uiti la el. Spun asta pentru ca am vazut filme romanesti la care nu puteai sa te uiti. Adica iti jigneau inteligenta. Nu e cazul acestui film care incearca sa fie ceva, dar esueaza la majoritatea capitolelor. Cele mai grave probleme, in opinia mea, sunt la scenariu. Avem in fata o poveste schioapa, neconvingatoare, nemotivata si care nu duce nicaieri. Nu avem ritm. Este un film teribil de lent. Nu are tensiune, foarte putina emotie si deloc dinamism. Este o peltea insirata pe durata unui lungmetraj. O tendinta pe care am mai observat-o si la alte productii romanesti - subiecte de scurtmetraj lalaite pe durata unui lungmetraj. Impresia generala: nu vrem sa ne… citeşte
10 4
lavvw pe 15 Septembrie 2017 16:36
alta mizerie romaneasca:))
oare cand vor face si ai nostri ceva bun, ceva la care sa mergem cu nerabdare la cinema pentru a viziona?

7 3
ramonacristinamanu_gmail_com pe 25 Martie 2018 22:13
Un nou film românesc, "de cãcat", în care poți " sã-ți bagi pula"! - expresiile licențioase nu-mi aparțin, sunt citate din replicile personajelor. Existã multe filme din cinematografia iranianã, georgianã, maghiarã, israelianã ,etc. pe care le revãd, cu mult drag, de câteva ori pe an. Nici unul din cinematografia româneascã!!!! Sonorizarea "de cãcat", dicția actorilor " de cãcat", cadrele lungi și plictisitoare - care se doresc a fi ....psihologice :)), transformã filmul românesc într-o ciorbã insipidã și indigestã.Alte cuvinte sunt de prisos. Nota 2 !
4 1
mirodoni pe 15 Octombrie 2017 08:23
Breaking News – regia Iulia Rugină
https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=102677

Graba de a vedea un film românesc vine din teama să nu dispară de pe ecrane, din lipsă de spectatori. În general, abia după vizionare citesc despre el. În primul rând, mă interesează sinopsisul, ca să văd cât de departe este realizarea cinematografică față de intenția inițială. În general, dar și de data aceasta, este foarte departe! Citesc apoi și cronicile profesioniștilor, pentru a înțelege unele lucruri, care în film nu se văd, deși ar trebui, iar aceștia le află direct de la realizatori la proiecția pentru presă, sau la lansarea filmului.
De exemplu, aflu că peste cei doi realizatori tv cade tavanul unei fabrici afectate de explozia unui cazan sub presiune. În film nu se vede că e vorba despre tavan, am rămas cu impresia că a avut loc o a doua explozie. Nu este un… citeşte

3 1
MrJuVe pe 06 Octombrie 2014 17:39
altă capodoperă marca rugină? .
3 2
borisvultur pe 01 Octombrie 2017 22:13
Vasluianu și Voica Oltean
După decepția cu filmul românesc „Perfect sănătos” am intrat reticent în sală. Am fost singurul spectator azi. Dar mi-a plăcut filmul, cu excepția multiplelor înjurături (ori nu ne place oglinda, adevărul?). Un duo de zile mari : Vasluianu și tânăra Voica Oltean. Naturalețe, dezinvoltură. Mi-a plăcut atmosfera, tristețea litoralului iarna, durerile umane, ziduri scorojite, uși închise. Adică în ton cu mesajul.: nu ne cunoaștem aproapele, colegul, suntem superficiali, grăbiți.
3 4
user-59cfc5e0991ba pe 25 August 2018 15:40
Un alt gunoi facut de un roman ca mai toate filmele romanesti din ultimii 10-15 ani, cu toata bunavointa mea plictiseala mare si frumoasă.
Contrar interlocutorului meu prefer filmele cu SpiderMan si BatMan. :)))
Pierdere de vreme totală, nu recomand nici daca nu ai geam la casa sa te uiti pe stradă toata ziua.
Stima

2 0
Ghemot pe 02 Octombrie 2017 00:51
Un film foarte bun care mi-a plăcut. Evident că talentul lui Andi Vasluianu îi dă tot farmecul!
Merită văzut, cel puțin de pasionații filmelor românești.

2 4
iuluassss pe 07 Aprilie 2018 12:49
Cata bunavointza as avea nu pot rezista pana la sfarsitul filmului. Povestea nu m a prins si mi se pare plictisitor.
1 0
blackmore pe 23 Decembrie 2019 21:29
Daca ar fi ramas numai la scurt-metraje Iulia Rugina ar fi fost o regizoare desavarsita.Lungmetrajele ei sunt insa niste mizerii.
0 0
arolf_z pe 26 Aprilie 2019 21:52
Film destul de bun...azi pe tv-procinema...Voica Oltean,o interpretare de exceptie...talent cu caru...
0 1
balta67verde pe 01 Martie 2019 15:44
Daca nu juca Andi Vasluianu, i-as fi dat mai putin. Un film destul de fad.
0 1
OviStof pe 25 August 2018 15:40
Am avut intenția, dar nu și răbdarea de a vedea filmul, dar...
PS: îmi place cum joacă Vasluianu, dar...

0 1
user-5b16919325e93 pe 05 Iunie 2018 17:09
Eu unul sunt satul de eroii americani care nu mor niciodata si alte SF uri internationale:)))..prefer realitatea romaneasca in care traim.Fiecare film romanesc are farmecul lui si privesc cu placere orice film si evident actorii tineri care joaca foarte bine rolurile reflectand perfect cotidianul romanesc.
Pt critici: mutati -va sclavi in UK

0 1
alertoh pe 21 Decembrie 2019 00:18
Actorii principali, nota 10.Bun serial, fata de multe tâmpenii americane.
0 2

Spune-ţi părerea despre Breaking News

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Breaking News
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells