Bitter/Sweet

(2009)

Dulce-amărui

Poster Bitter/Sweet Poster Bitter/Sweet

Sinopsis Bitter/Sweet

Povestea unui expert american în cafea, pe nume Brian Chandler, care aparent are o viață perfectă, și a lui Ticha, o directoare de PR din Bangkok care-și sacrifică viața amoroasă pentru o carieră promițătoare. La rugămintea părinților săi cultivatori de cafea, Ticha îl duce pe Brian pe plantațiile din Southern Krabi, reconciliindu-se cu trecutul ei.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5
Se difuzează la TV.
FilmBox Extra HD
Duminică, 21 Apr 06:15

Caseta tehnică

Produs de

Angel & Bear Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Vanguard Cinema

Țara

Tailanda, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
picasso_monique pe 23 Noiembrie 2015 22:39
unde pot vedea filmul ci subtitrare in romana
buna,unde pot sa vad filmul cu subtitrare in romana? vreau sa il vad de 2 zile,dar nu-l gasesc decat in bulgara si alte limbi .
0 0
alex_il_fenomeno pe 21 Ianuarie 2012 10:39
a fost un film placut , atat prin ritmul destul de usor al povestii , cat si prin naratiune , care nu mentinea o tensiune , ci din contra , o stare de relaxare . destul de originala , povestea prezinta un intermediar care trebuie sa cumpere cafea pentru un patron american . ceea ce nu stie el este motivul adevarat pentru care acesta este trimis in inima Thailandei . mi-a parut bine ca am urmarit acest film , deoarece a fost unul simplist , cu cateva situatii neasteptate si un final cum nu se putea mai bine . il recomand spre o vizionare .
0 0
spartacus pe 08 Mai 2011 12:12
Asa este, marta b. SI eu am retinut aceasta fraza superba si plina de talc. Iar filmul este si el frumos. Mi-ar fi placut sa fii arat mai mult despre cum se prepara cafeaua, ceva secrete (asta pt noi, pasionatii de cafea), dar oricum este frumos. Parerea mea.
0 0
marta.b pe 18 Februarie 2011 02:07
Werner: "Cafeaua reprezintă pentru trup ceea cea Cuvîntul Lui Dumnezeu înseamnă pentru suflet." Acest citat și peisajele pline de verdeață mi-au plăcut în acest film. În rest, n-am prea avut ce aprecia, de la "subțirimea" scenariului, la interpretarea actorilor.
0 0
fbasil pe 29 Octombrie 2011 19:53
foarte bun
eu ma uit la filme in primul rand pentru a ma relaxa. scenaiul a fost okay, iar punctul forte al filmului au fost peisajele sunt extraordinare. faptul ca a fost in thailanda, ca a fost si in engleza si in thai a adaugat la valoarea filmului. iar tailandezele sunt frumoase.
0 1
kasmyn pe 17 Februarie 2011 20:36
acesta e trailerul filmului http://www.youtube.com/watch?v=C_f0mD8rhQ4&feature=player_embedded#at=22
0 1

Spune-ţi părerea despre Bitter/Sweet

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells