Birdsong

(2019)

Cântecul păsării

Poster Birdsong Poster Birdsong

Sinopsis Birdsong

Birdsong

Tokyo. Asuka, o tânără femeie de serviciu din tura de noapte, este pregătită să plătească un preț mare ca să-și îndeplinească dorința de a fi un important star al muzicii. Ea reușește să ajungă într-o emisiune de talente, dar toate sacrificiile ei se întorc împotriva sa când este acuzată de crimă și este obligată să dezvăluie toate detaliile drumului întunecat pe care l-a parcurs până în acel moment.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
3 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.1
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Produs de

Menuetto Film

Distribuitorul international

AMG Entertainment

Țara

Belgia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
avaurel pe 13 Septembrie 2020 01:59
Uluitor ca formă grafică a postmodernismului ideal materializat, filmul trebuie văzut poate de mai multe ori pentru a începe să pătrunzi în multitudinea de idei deschise, metafore vizuale absolute, greu de exprimat în altă parte a lumii decât "JAPAN", cultură din care s-a hrănit această capodoperă ce conține puternice amprente culturale originale şi specifice, în care, culmea, descoperi conținutul contemporan al sufletului japonez.
Felicitări Belgiei pentru contribuția în acest film, nu am crezut şi nu am ştiut că există în Europa atâta deschidere pentru o cultură atât de avansată şi pentru o formă de exprimare atât de evoluată.
În concluzie, optimism pentru viitorul cultural european, premise uriaşe, începutul a fost greu.

1 0
lili22 pe 09 Mai 2020 23:02
NE greu de inteles ce a vrut regizorul sa spuna cu acest film, foarte fals scenariul.
1 0
helsing pe 15 Iunie 2020 14:36
Prea subtil scenariu pentru mine, o combinație de erotism cu un gen de muzică psiho-thriller. Probabil că regizorul și-a satisfăcut niste fetișuri cu japoneze în timpul filmărilor.
0 0

Spune-ţi părerea despre Birdsong

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells