Ben Hur

(2010) - Serial TV

Ben Hur

Poster Ben Hur Poster Ben Hur

Sinopsis Ben Hur

Mai mult

“Ben Hur” este povestea unui tanar ce doreste sa-si razbune nedreptatea care i s-a facut. In copilaria sa, Ben Hur a avut un prieten pe nume Messala, care insa a fost chemat la Roma de tatal sau. Dupa multi ani Messala se intoarce in Ierusalim, dar de data aceasta este o persoana importanta in armata romana. El trebuie sa il apere pe Pilat de o eventuala rascoala.

In tot acest timp Ben Hur isi cunoaste pentru prima data viitoarea mireasa. In ziua sosirii lui Pilat, Ben se afla pe balconul casei sale alaturi de familie…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: uNICK
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Joseph Morgan Joseph Morgan Judah Ben-Hur Hugh Bonneville Hugh Bonneville Ponţiu Pilat Ray Winstone Ray Winstone Quintus Arrius
Kristin Kreuk Kristin Kreuk Tirzah Emily VanCamp Emily VanCamp Esther Ben Cross Ben Cross împăratul Tiberiu
Lucía Jiménez Lucía Jiménez Athene Alex Kingston Alex Kingston Ruth Kris Holden-Ried Kris Holden-Ried Gaius
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Akkord Film Produktion GmbH

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Manusa pe 07 Iunie 2011 21:50
Pot spune ca acest film nu face parte din categoria de filme "Alte filme cu romani" ci este un film nemaipomenit, reusit si foarte bun. Merita vazut si il recomand.
5 1
Iulidesprefilme pe 26 August 2014 09:56
După ce ai văzut (şi revăzut) capodopera din 1959, cu Charlton Heston în rolul protagonistului, orice variantă, fie ea şi benefiaciară a ultimelor efecte de toate tipurile, nu reuşeşte să ridice stacheta artistică...părerea mea ! În plus, cred că nu ar trebui să se tot facă remarke-uri...se ştie că "tot ce e prea mult strică " ! Oricum, n-aş aplica zicala în acest caz...dar mai bine alte versiuni cinematografice, decât producţiile din ultimii ani ale unor minţi bolnave care incită la violenţă, ură, discordie..."Din această dilemă...nu puteţi ieşi ! Am zis !"
2 0
marian7927 pe 09 Mai 2012 20:37
Urmariti originalul cu actorii Charlton Heston, Stephen Boyd, Jack Hawkins, Hugh Griffith
este o capodopera

1 1
Cretzulynne pe 23 Mai 2014 16:27
ecranizare dupa "Ben-Hur: A Tale of the Christ"
"Ben-Hur. O poveste despre Hristos" de Lew Wallace

A cincea adaptare cinematografica a romanului publicat in 1880, unul dintre cele mai bine vandute romane ale acelor vremuri, a Generalului american, Lewis Wallace, numit "cea mai influenta carte crestina a sec. XIX".

"Ben-Hur este un roman captivant care reinvie in mintea cititorului locuri si obiceiuri din cultura lumii antice, dar reuseste si sa dea viata unor personaje complexe.
Este o poveste despre prietenie, tradare, razbunare, dragoste si mantuire, impletite toate cu multa maiestrie in destinul lui Ben-Hur si al familiei sale, dar, dincolo de acestea, se intrezareste chipul lui Cristos, Regele mult asteptat care transforma viata celor ce ajung sa creada în El.
Publicat in anul 1880, romanul a avut un succes imediat, fiind considerat si cel… citeşte

0 0
SilverKnight pe 31 August 2012 21:31
Urmariti Ben-Hur din 1959 este o capodopera a cinematografiei. Daca va temeti de calitatea slaba a imagini de atunci, aflati ca a aparut si o versiune Bluray care se vede incredibil de bine, zici ca e facut dupa anul 2000....
0 0
margott pe 27 Iunie 2011 16:43
Un film interesant despre un roman si un evreu a caror prietenie este pusa la grea incercare. Ca orice film de televiziune, actiunea si dialogurile sunt simple, la obiect, scenariul nu e incarcat inutil, iar actorii, desi in mare parte necunoscuti, se descurca onorabil.
0 0

Spune-ţi părerea despre Ben Hur

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Ben Hur
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells