Bear Grylls: Breaking Point

(2015) - Serial TV

Bear Grylls: Breaking Point 

Poster Bear Grylls: Breaking Point Poster Bear Grylls: Breaking Point

Sinopsis Bear Grylls: Breaking Point

Mai mult

Tematica documentarului este reprezentata de parasutarea lui Bear Grylls in unele din cele mai neospitaliere locuri de pe Pamant, aratand telespectatorilor diverse tehnici de supravietuire prin utilizarea resurselor zonei si a cunostintelor personale. Grylls este parasutat din elicoptere, baloane, avioane, zboara cu parapanta si cu paramotorul, escaladeaza faleze, stanci, munti, ghetari, traverseaza paduri in flacari, rauri involburate, ape inghetate, jungle tropicale, deserturi, mlastini sau regiuni…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: victor_homescu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
victor_homescu pe 04 Ianuarie 2017 21:01
foarte bun
Un film documentar care merita a fi vazut si revazut,productiile Discovery Channel fiind renumite pentru profesionalism si performanta.
Documentarul prezinta zone ale planetei deosebit de periculoase - paduri,jungle,munti,ghetari,rauri,mlastini,deserturi,regiuni vulcanice-,precum si metodele de supravietuire utilizate de catre persoanele,participanti voluntari,aflate/aduse/puse in situatie/ in aceste zone.prin intermediul documentaristului Bear Grylls.
Un film in care realismul,situatiile limita,pericolele,activitatea/reactivitatea si cunostintele corpului uman sunt in centrul atentiei.

0 0
victor_homescu pe 3 august 2017 12:22
Documentarul se regaseste si pe dvd real/un sezon/6 episoade.Sinopsis-ul a fost editat,precum si detaliile filmului,fiind trimis echipei Cinemagia pentru afisare.Merita a fi completata pagina.

Spune-ţi părerea despre Bear Grylls: Breaking Point

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Bear Grylls: Breaking Point
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells