Baby, It's Cold Inside

(2021)

Castelul de gheață

Poster Baby, It's Cold Inside Poster Baby, It's Cold Inside

Sinopsis Baby, It's Cold Inside

Renuntand la o vacanță tropicală în favoarea Hotelului de gheață din Canada, Hannah găsește în curând motive întemeiate să se bucure de schimbare.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1
Se difuzează la TV.
Diva
Sâmbătă, 04 Mai 03:45

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ioanaa_ioana pe 04 Martie 2023 16:11
In jacuzzi cu bluza si pantaloni scurti.
O lesinatura de film.
Nota 2.

1 2
Dragos.87 pe 4 iunie 2023 03:42
De ce te mai uiti la filmele Hallmark daca nu-ți plac? Sper ca administratorii site-ului să vadă mizeriile care le scrieți, și tu și dobitocul celălalt Cosmin, și să vă scoată, doi dobitoci inutili.
bainca pe 9 iunie 2023 22:55
ai mare dreptate draga Dragos .Le place masochismul simplu , de accea tot se tortureaza sa se uite dar nu le place si tot critica .Domnisoara in cauza are comentarii de 2 lei lesinate asa cum afirma chiar ea
Dragos.87 pe 03 Iulie 2023 01:57
Chiar mi-a plăcut, povestea e frumoasă și îți încântă și mai mult privirea cu decorul frumos conturat și alcătuit din zăpadă care îți trezește spiritul pentru sărbătorile de iarnă..Scena de la început cu jacuzzi nu am înțeles-o când intră îmbrăcate pentru că e cel mai periculos lucru: să intri în apă îmbrăcat, faci șoc hipotermic. În rest, mi-au plăcut și acele câteva dialoguri subtile destul de înțelepte care pot fi utile oricăruia dintre noi iar actorii carismatici au completat totul.. Un film marca Hallmark ce nu trebuie ratat!
0 0
bainca pe 04 Iunie 2023 05:03
nota 7 dragut ,simpatic
O leșinătură de comentariu de 2 lei ala domnișoara Ioanaa-Ioana .minte și mai sub nivelul marii .creezi greata fetițo .Acum revenind la film , este un film dragut cu 2 actori frumosi si carismatici , merita vazut dar nu pentru idioti care nu are pic de sensibilitate ca oricum este din ce in ce mai rara in ziua de azi , cu toate astea ii ofer nota 7 pentru poveste , actiune , actori
0 1

Spune-ţi părerea despre Baby, It's Cold Inside

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells