Avant l'hiver

(2013)

Înainte să vină iarna

Poster Avant l'hiver Postere Avant l'hiver

Sinopsis Avant l'hiver

Paul, un reputat chirurg, e căsătorit cu frumoasa Lucie. Viața celor doi se împarte între reuniunile ocazionale cu prietenii, cu fiul și cu nora lor, și partidele de tenis pe care Paul le joacă în compania unui vechi prieten, Gérard. Într-o zi, Paul primește la cabinet un buchet de trandafiri roșii, gest pe care doctorul i-l atribuie lui Lou, o femeie care pretinde că i-a fost cândva pacientă, și în urma căruia, Lucie începe să-și bănuiască soțul de infidelitate.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

AKA

  • Winter Rose

Produs de

Les films du 24

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

TF1 International

Țara

Franta, Luxemburg

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 02 Mai 2014 18:25
Philippe Claudel, scenaristul si regizorul filmului, a anuntat dupa acest film ca va fi ultima colaborare dintre el si Kristin Scott Thomas, o actrita care nu i-a indeplinit exigentele nici la prima colaborare (Il y a longtemps que je t'aime), nici la cea de-a doua (Avant L'hiver). In ceea ce-l priveste pe Daniel Auteuil, rolul a fost scris special pentru el, insa Claudel a avut de asteptat un an pentru ca Auteuil sa se hotareasca sa-l accepte.
Linistea si armonia unui cuplu de varsta a doua (el - chirurg de succes, ea - casnica, a carei viata se imparte intre familie si gradinarit) sunt amenintate de Lou, o femeie care pretinde c-a fost pacienta medicului cu ani in urma.

2 1
lili22 pe 18 Octombrie 2015 15:47
ce pierdere de timp
scenariul e atat de slab, foarte usor de anticipat finalul, incat ma mir ca doi mari actori au acceptat sa joace intr-un film banal si plictisitor
0 0

Spune-ţi părerea despre Avant l'hiver

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells