Auf Einmal

(2016)

Brusc

Poster Auf Einmal Poster Auf Einmal

Sinopsis Auf Einmal

Mai mult

Karsten are probleme. După o petrecere dată la el în apartament, toată lumea a plecat, mai puțin Anna. Cei doi vorbesc, se sărută, după care fata nu mai respiră. Karsten cere ajutor, bate la ușile unei clinici din apropiere, face tot ce poate mai puțin să sune la numărul de urgențe…până când este prea târziu. Un eveniment neașteptat și un moment de slăbiciune au schimbat totul, iar Karsten pierde controlul asupra vieții lui puse în ordine. În orășelul german în care locuiește, dezamăgirea dă în…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

AKA

  • Brusc

Produs de

EEE Productions

Tip Ecran

wide

Țara

Germania, Olanda

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 06 August 2017 05:38
Citatul de la debutul filmului, potrivit căruia ”nu există exclusiv bine sau rău decât în mintea omului”, se va justifica pe parcursul derulării acţiunii, fiindcă unele fapte care par reprobabile se vor dovedi a nu fi fost chiar aşa, iar altele care par de bun augur se vor dovedi a fi fost săvârşite cu intenţii rele sau dubioase.
Este suficient un eveniment tragic, care survine ”brusc”, pentru ca vieţile mai multor persoane implicate să fie date peste cap, afectate în mod iremediabil. Lupta cu consecinţele acestui eveniment, ca şi cea pentru aflarea adevărului vor sta la baza derulării întregii pelicule. Vor ieşi la iveală temeri, orgolii, dorinţe, imperfecţiuni, uneori în moduri dintre cele mai neaşteptate.
Din acest punct de vedere, ”Auf Einmal” este o strălucită incursiune psihologică în viaţa personajelor, beneficiind de un… citeşte

2 0
lili22 pe 01 Septembrie 2017 09:02
Finalul acestui film e extraordinar, total neasteptat, nu spun mai mult sa nu stric surpriza unora.Merita urmarit acest film, sa stiti unde se ascunde o canalie.
0 0

Spune-ţi părerea despre Auf Einmal

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells