Attack the Block

(2011)

Atacul

Poster Attack the Block Postere Attack the Block

Sinopsis Attack the Block

Attack the Block

Adus pe ecrane de producătorii parodiei-horror de mare succes Shaun of the Dead, Attack the Block spune povestea unei bande de tineri care trebuie să-și apere blocul de o invazie extraterestră.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

Produs de

Big Talk Productions

Distribuitorul international

Kinowelt Filmverleih

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BenPC pe 03 Septembrie 2011 19:39
Attack the Block.. BUSTER
Dupa ce americanii "invadeaza" anul 2011 cu filme care prezinta invazii extraterestre intr-o forma sau alta .. peste 10 la numar * .. din Marea Britanie vine un film care se ia la tranta cu aceste filme gen Blockbuster turnate pe banda rulanta de Hollywood si.. zic eu.. castiga detasat.

Attack the Block este filmul de debut al regizorului Joe Cornish care cu aprox $13 mil realizeaza un sci-fi-monster-movie-parody reusit, foarte dinamic si plin de adrenalina, care imi aminteste de un alt succes din trecut cu un buget mic dar cu impact urias, ma refer desigur la fantasticul Distric 9.

Dar Attack the Block se aseamana cel mai mult cu recent lansatul Super 8, regizat de J.J. Abrams, prin faptul ca niste pusti trebuie sa tina piept invaziei extraterestre doar ca aici actiunea este abordata intr-un mod mai realist, brutal chiar iar aceasta are loc in zilele noastre,… citeşte

10 2
morfil pe 25 septembrie 2011 13:39
Sunt 100% de acord cu d-voastră! Bravo! Cel mai reușit comentariu!, mai ales la faza asta: "din Marea Britanie vine un film care se ia la tranta cu aceste filme gen Blockbuster turnate pe banda rulanta de Hollywood si.. zic eu.. castiga detasat." Mă bucur că unii semeni de ai mei încă mai gândesc !!! Wiiiiiiii.......
MikeNight pe 03 Septembrie 2011 22:47
7+ Sound Of Da Police
Filmul incepe direct, nu ai timp sa te relaxezi, plin de Hip Hop si de " Artificii Pe Tavan " ... te tine in tensiune, merita vazut.
8 1
bornStubborn pe 09 Septembrie 2011 23:30
Daca americanii dau cu bata-n balta tare de tot de cativa ani cu filmele, europenii , baieti seriosi incep sa castige teren. Un film care merita vazut.
5 1
superdepeche pe 18 Septembrie 2011 02:18
monument de prostie
Alt film candidat la titlul de ^^ cel mai prost film al deceniului^^.
Pe lîngă faptul că engleza din film mi-a rupt urechile,nu știu din ce ghetou sau din ce cătun al angliei au găsit drogații ăia de copii,dar ...e jalnic filmul.
Credeam că le-am văzut pe toate ,însă m-am înșelat.Pe lîngă maimuțe călare văzute în alte filme,aici au găsit ceva nou:dinți fosforescenți.

3 7
morfil pe 25 septembrie 2011 10:06
Vreau și eu dinți fosforescenți. :))
Irinel28 pe 22 octombrie 2011 22:12
si eu vreau....... :)
MNarcis pe 07 Februarie 2014 21:18
Oooooooo mare pierdere de timp, daca aveti maxim 12 ani atunci il recomand, dar daca ati trecut de 12 ani atunci nu vil recomand SUB NICI O FORMA.............(mai bn un pui de somn, daca nu aveti alt film la indemana).
2 1
lolozilla pe 10 August 2013 22:37
Cine a zis ca e un film cu copii pentru copii nu stie ce vorbeste.
E un Rated R clar, cu violenta, sange si injuraturi in toata regula. Cu o banda de pustani golani nu ca in filmele hollywoodiene, ci niste talhari si tupeisti demni de Ferentari si nu de capitala uneia din cele mai civilizate tari din lume. Desi chiar si ei devin simpatici.
Un alt plus pentru ritmul actiunii si pentru umor si replici ("Tango neutralized"), care sunt esenta filmului.
Pe partea de explicatii SF e insa praf - cum calatoreau organismele alea in vid, ani lumina si se prabuseau pe Pamant e total aberant. Si nici actiunea nu-i de mare calitate, e un film de vacanta deci nota 6.5.

2 1
nicoux pe 13 Februarie 2013 23:00
Un film pentru copii si cu copii ce se lupta cu monstrii extraterestri din blana.....cam asta e.
2 1
Vorador pe 23 Octombrie 2011 21:01
Mi-a placut filmul,nu ai cum sa te plictisesti daca il vezi.Mi-a adus aminte de un alt film britanic destul de bun, ''Shaun of the Dead'',doar ca ala e cu zombii.
2 1
spartacus pe 18 Septembrie 2011 21:23
Merita vazut.
Mie, unul, filmul mi-a placu8t. Nu m-a dat pe spate, dar in comparatie cu alte filme carora li s-a facut reclama cu carul, filmul asta merita vazut. Iar monstrii sint incredibil de bine realizat pentru un film de care nu am auzit pana ce nu l-am vazut. O surpriza placuta, desi are si momente proaste. Pe ansamblu se merita insa.
2 1
morfil pe 25 Septembrie 2011 13:33
Punk Popcorn Sci-Fi ... pentru cunoscători !!!
Sunt fericit că nu m-am dus la biserică astăzi ! Filmul ăsta chiar a meritat vizionarea ! Ține puțin, e acțiune pură, fără discursuri holiwudiene, direct la țintă, recte: adrenalină non-stop !!!

Dacă găseau și ei un design mai interesant pentru aliens, filmul devenea și mai palpitant...

Oricum, accentul fermecător de cartier al limbii engleze aduce un + acestui film fără pretenții intelectuale.

Eu zic că merită dacă îl comparăm cu Skyline sau cu Battle for L.A. Aici ai acțiune 100% și, într-o lume din ce în ce mai boring, ai nevoie de așa ceva :)

Mai ales că are câteva faze memorabile: când iese niggerul ăla plin de sânge din lift, parcă s-a luptat cu mii de aliens, când zice tipul ăla blond:

"I'm too high for this shit !!!"

Și multe altele, gen "mai bine jucam FIFA" sau… citeşte

2 2
Beastmaster pe 11 septembrie 2013 00:04
"accentul fermecător de cartier al limbii engleze" ... o gluma desigur...
Ccucu pe 03 Aprilie 2012 10:41
Foarte slab in opinia mea. Am vazut comentarii care laudau filmul, pe mine nu m-a impresionat nimic. Dupa 10 minute imi venea sa-l opresc. M-am chinuit de am vazut aproximativ o ora.
2 3
nemotoujours pe 02 Octombrie 2011 14:05
JOS ALIENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ACEST FILM CHIAR TE FACE SA CREZI.NU TREBUIE SA OMORI DE SUTE DE ORI MONSTRII CE REANVIE LA INFINIT,NU AU SUPERPUTERI,SUNT NORMALI SI LOGICI DOAR CA VIN DE AFARA.
IN AFARA DE ASTA,DIN PUNCT DE VEDERE AL CRITICII SOCIALE FILMUL ESTE O REUSITA-DE CE SA SALVEZE COPII DIN GHANA,AICI NU SUNT COPII DE SALVAT?SAU NU SUNT SUFICIENT DE EXOTICI.SE PARE CA TOTI CARE AU SCRIS AICI AU SESIZAT CALITATILE DE NECONTESTAT ALE ACESTUI FILM-DESIGUR IN AFARA UNUI GIGI-CONTRA SUPERCALIFICAT SI BUBUIND DE CULTURA CINEMATOGRAFICA.FAN SF FIIND,NU MA MAI INCANTA DE MULT EFECTELE SI CASCADORIILE,MAI ALES DE CAND AM VAZUT CALAUZA LUI TARKOVSKI SI AM REDESCOPERIT SF-UL DE SITUATII,IDEI,CONCEPTII,DEPASIND MIILE DE EFECTE SPECIALE.
IN CONCLUZIE,L-AM NOTAT CU OBLIGATORIU PT CA MERITA PUNCTATA VICTORIA SA ARTISTICA IN FATA SUTELOR DE HORROR CU MONSTRI.

2 4
Beastmaster pe 11 septembrie 2013 00:02
repara-ti drequ caps-u` la tastatura aia, e tare enervant...
nemotoujours pe 25 octombrie 2013 00:20
IAR TU NU CITI DE NU-TI CONVINE ,PE MINE NU MA INTERESEAZA DE TE ENERVEAZA SAU NU.
KarGo pe 17 Iulie 2012 05:12
Daca il iei prea in serios si nu gusti genul asta de umor, clar nu merita sa-l urmaresti. Daca te prinde, nici nu vei simti cum trece timpul si te vei bucura din plin de cele 90 de minute de comedie, sf si actiune, intr-o atmosfera "gangsta", pe ritmuri de rap, cu niste baieti de cartier foarte simpatici si cu niste extraterestri mari, negri si "pufosi" . Mie mi-a placut destul incat sa ma binedispun si sa nu simt ca mi-am pierdut timpul cu el. Il recomand oricui vrea o doza de umor, ce-i drept, cam sangeroasa.
1 1
elmedico pe 16 Noiembrie 2011 01:06
Chiar daca nu a avut un box office bun, cred ca e un sf bunisor.
1 1
kakapiciu pe 22 Octombrie 2011 12:21
Imi place ideea extraterestrilor care vin dupa femele prin toate planetele iar acei pusti completeaza filmul foarte bine.
1 1

Spune-ţi părerea despre Attack the Block

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Attack the Block
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells