J.J. Abrams cedează scaunul regizoral. Vezi cine este dorit la cârma lui Star Trek 3

de Cristina Grigore în 4 Nov 2013
Este scenaristul lui Ant Man şi a debutat în regie cu o Attack the Block, o comedie horror de acţiune,

J.J. Abrams era anunţat cu ceva timp în urmă ca regizor al lui Star Wars: Episode VII, fapt ce îl îndepărta pe cineast de la încheierea trilogiei unei alte celebre francize SF, Star Trek. Pentru o vreme, Abrams a căutat o cale de a rămâne şi la cârma lui Star Trek 3, însă cum acest lucru nu a fost posibil, acesta a renunţat la scaunul regizoral, oferit acum, scrie Deadline, lui Joe Cornish.

Cornish, cel care a imaginat scenariul viitorul film Ant-Man, şi-a făcut debutul regizoral în 2011 cu Attack the Block, un SF de acţiune şi o comedie horror în acelaşi timp, a cărei distribuţie în Statele Unite l-a adus pe Cornish (bun prieten şi colaborat al lui Edgar Wright, cel care va regiza Ant-Man) în atenţia producătorilor de film americani. Lui Cornish i-a mai fost oferită odată regia lui Star Trek 3, şi a refuzat-o, însă de această dată cei de la Paramount Pictures au specificat că el este prima şi unica opţiune pentru această poziţie.

Alte oferte de regie care au mers în direcţia lui Cornish sunt adaptarea romanului grafic Rust (pe care a refuzat-o) şi Snow Crush, adaptarea a unei cărţi de Neal Stephenson, un roman complex, fascinant, ce îmbină elemente de istorie, lingvistică, atropologie, religie, ştiinţă, IT, politică, filozofie…

Filmările lui Star Trek 3 sunt programate să înceapă în vara lui 2014. Abrams va rămâne producător executiv al peliculei.

Exploreaza subiecte similare:

J.J. Abrams, Star Wars: Episode VII, Ant-Man, Edgar Wright, Star Trek 3, Attack the Block, Joe Cornish

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 4 noiembrie 2013 16:48
Asta nu e o veste prea buna.Succesul celor 2 parti i se datoreaza in totalitate lui J.J. Abrams, trebuia cumva lasat sa isi termine munca.
tibzone pe 4 noiembrie 2013 19:00
Oricum ramane la carma acolo nu e ca si cum ar iesi de tot :)
alex_il_fenomeno pe 23 decembrie 2013 13:15
J.J. Abrams este un mare regizor, pacat ca s-a retras din productia acestui film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells