Atoll K

(1951)

Utopia

Poster Atoll K Postere Atoll K

Sinopsis Atoll K

In timp ce se indreapta spre o insula pe care tocmai au mostenit-o, baietii naufragiaza pe un atoll si sunt lasati acolo.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5
Stan Laurel Stan Laurel Stan Laurel Oliver Hardy Oliver Hardy Oliver Hardy Suzy Delair Suzy Delair Chérie Lamour
Vittorio Caprioli Vittorio Caprioli Monsieur Paltroni, avocat italien Olivier Hussenot Olivier Hussenot Hubert Deschamps Hubert Deschamps
Guy Henry Guy Henry Luigi Tosi Luigi Tosi Lt. Jack Frazer Max Elloy Max Elloy Antoine
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
rrs85 pe 04 Aprilie 2010 20:55
Stan Laurel si Oliver Hardy au format, indiscutabil, cel mai de succes si cunoscut tandem al comediei de la inceputurile cinematografiei si pana astazi!!! Si mai mult ca sigur indiferent de trecerea necontenita a timpului tot in varf vor ramane, nu exista om care sa nu fi auzit de cei doi. Doar la scurta rostire (Stan si Bran) ca un reflex neconditionat zambesti, "Stan si Bran" s-ar incadra perfect ca sinonim al bunei dispozitii, al zambetelor senine!
6 2
cezarika21 pe 02 Ianuarie 2013 11:38
Utopia unui stat fără impozite
Primind ca moştenire un iaht șubred și o insulă privată din Oceanul Pacific, Stan pleacă într-acolo cu prietenul său, Bran, şi cu doi pasageri clandestini, dar naufragiază pe o insulă recent apărută, pe care o numesc "Crusoeland". Insula este stabilită ca o nouă republică, cu Hardy în calitate de președinte și Laurel ca fiind "poporul", dar sosirea de imigranţi în căutarea unui trai mai bun conduce la o lovitură de stat.

"Atoll K" este ultimul film făcut împreună de Stan şi Bran, când cei doi comici erau bătrâni şi bolnavi şi nu mai jucaseră într-un film de ani buni. Filmările au durat foarte mult, actorii îmbolnăvindu-se pe rând. Soţia lui Stan a spus că filmările au fost un coşmar pentru soţul ei din cauza condiţiilor dificile de lucru. Regizorul francez Léo Joannon vorbea foarte prost engleza, existând din acest motiv… citeşte

3 1
ciprian34 pe 14 Iunie 2012 13:24
Cei mai buni comedianti din cinematografie:STAN si BRAN.
3 1
93GabiBT pe 24 Iulie 2011 11:04
Aventuri si comedie cu Stan si Bran
Pentru cei ce sunt fanii celebrului cuplu comic, atunci nu scapati acest film !!!
Va va capta atentia, iar comicul situatiilor in care vor intra va va crea o stare buna.
De vazut cu familia ;)

2 1
xerses pe 02 Ianuarie 2013 23:30
Amuzanti, ca de fiecare data, cei doi fac "deliciul" filmului....
1 2
Ghemot pe 23 Ianuarie 2019 23:30
Un film cu Stan și Bran exact cum te aștepți. Parcă nu lasă impresia că excelează, probabil datorită faptului că a fost ultimul lor film și vârsta și-a spus cuvântul!
0 0
carmen_angelus_romila pe 05 Octombrie 2018 12:35
Precum povestea celebrului naufragiat, Robinson Crusoe, prietenii nostri, navigatori, au parte de o aventura frumoasa, dar periculoasa, ancorati pe o insula necunoscuta.
0 0
Vegetarian pe 22 August 2014 21:04
Acest film este reluat periodic si difuzat online la National tv in 22 aug 2014 . Putine filme sunt difuzate pe net , si reluate gratis de catre televiziuni ..
0 2
alex_il_fenomeno pe 02 Septembrie 2012 09:40
o comedie clasica cu Stan si Bran , una atat de amuzanta pe toata durata ei , de la simplele fapte pe care acestia le fac de-a-ndoaselea si pana la replici sau mimica personajelor , in special cea memorabila a lui Stan ! povestea este tipica acestor personaje , cu atatea situatii amuzante incat nu te mai poti opri din ras uneori ! il recomand oricaruia dispus sa urmareasca o comedie excelenta .
0 2

Spune-ţi părerea despre Atoll K

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Atoll K
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells