Anchors Up

(2017)

Sus Ancora! Elias și secretul din Marele Port

Poster Anchors Up Postere Anchors Up

Sinopsis Anchors Up

Mai mult
Anchors Up trl 2

În timpul unei furtuni nemiloase, Elias este chemat de urgenţă în ajutor de către oraşul vecin, Marele Golf, pentru a salva un vapor. Elias se descurcă atât de bine, încât i se oferă de lucru în acest oraş, se mută şi îşi lasă în urmă prietenii. Lucrul în noul oraş este mult mai greu decât şi-a imaginat. Într-o seară, Elias are un schimb dur cu o bandă locală, care se dovedeşte a face excavări ilegale pentru a extrage un metal preţios emiţător de unde electromagnetice care pot influenţa vremea. Nu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
Spune-ţi părerea
sub 5 voturi
Nota IMDB: 4.7
Marie Blokhus Marie Blokhus Helinor (voce) Anderz Eide Anderz Eide Storeblink (voce) Marcus Gunnarsen Marcus Gunnarsen Marcus (voce)
Martinus Gunnarsen Martinus Gunnarsen Martinus (voce) Christine Hope Christine Hope Duppe (voce) Magnus Krepper Magnus Krepper Grabben (voce)
Fridtjov Såheim Fridtjov Såheim Gåpå, Håkon (voce) Dennis Storhøi Dennis Storhøi Kula, Goliat (voce) Henriette Steenstrup Henriette Steenstrup Stella / Kystruta / Klæbb / Berit / Lille-Grave (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Elias og Storegaps Hemmelighet

Produs de

Animando, Steamheads Studios

Distribuitorul international

SF Studios

Distribuit in Romania de

Cine Europa

Țara

Norvegia

Box office Anchors Up

Weekend premieră (09.10.2017)
  • Loc 22
  • Spectatori 630
  • Încasări (RON) 8.671,00
Total
  • Spectatori 2.950
  • Încasări (RON) 30.016,22
  • Încasări (USD) 7.669,80

Părerea criticului

CristinaGrig pe 15 Octombrie 2017 13:39
Sus Ancora! Elias şi secretul din Marele Port – pentru cei mici
Acţiunea animaţiei în care bărcile şi vapoarele prin viaţă, intrată pe 13 octombrie în cinematografele noastre, începe într-un mic port, în care o ambarcaţiune de salvare – corespondentul unui băiat pistruiat şi entuziasmat de misiunea pe care o are în Golful Liniştit – este promovată.

Micul Elias ajunge să fie decorat de regina Marelui Port şi ales drept noul responsabil cu ordinea, siguranţa şi ajutorul tuturor ambarcaţiunilor din noua şi mult mai dezvoltata zonă urbană, iar odată cu noile responsabilităţi vin noi prieteni, o simpatică bărcuţă (care îi devine foarte dragă), dar şi unele probleme, generate de o gaşcă de traficanţi de metale rare, ale căror acţiuni ajung să afecteze vremea pe mare şi să pună în pericol ambarcaţiunile.

Personajele îşi au originea într-o carte pentru copii norvegiană apărută… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Anchors Up

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells