Premierele săptămânii 13-19 octombrie 2017

de Ştefan Dobroiu în 13 Oct 2017
Află ce-i de văzut weekend-ul acesta pe marile ecrane!

Din punctul de vedere al unui spectator adult, stăm relativ prost weekend-ul acesta. Două dintre cele patru premiere le sunt destinate celor mai mici spectatori, iar a treia este o comedie maghiară care arată promiţător, dar nu ştim cât îi va atrage pe amatorii de cinema din România. Noi pariem pe filmul poliţist cu Michael Fassbender. Iată mai jos recomandările noastre.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

The Snowman/Omul de zăpadă
Pentru pasionaţii de romane poliţiste, puţini protagonişti sunt mai îndrăgiţi decât inventivul şi autodestructivul Harry Hole, detectivul din romanele norvegianului Jo Nesbø. Interpretat de Michael Fassbender şi înconjurat de o distribuţie de zile mari, Harry Hole lasă alcoolul deoparte când femeile încep să dispară pe capete în îngheţatul Oslo. De fiecare dată, la locul dispariţiei este lăsat un înspăimântător om de zăpadă. Îngreunată de flashback-uri, povestea beneficiază de pe urma atmosferei sumbre a nordului acoperit de zăpadă. Rezultatul final nouă ni s-a părut nu întru totul convingător, dar fanii genului vor aprecia cu siguranţă tensiunea şi o parte a răsturnărilor de situaţie.

Cronica noastră, aici.

My Little Pony: Filmul
O nouă jucărie Hasbro care beneficiază de un film pentru marele ecran, poneii trăiesc în Equestria şi se pregătesc pentru primul Festival al Prieteniei. Doar că festivitatea e sabotată de o invazie condusă de Tempest Shadow, un inorog cu cornul rupt, iar prinţesele din Equestria şi poneii lor vor avea de dus o luptă grea pentru a face ca pacea să domnească iar în regatul lor magic. O franciză care s-a reinventat frecvent de-a lungul a aproape patru decenii, My Little Pony este cu siguranţă dedicat celor mai mici spectatori şi mai ales micilor spectatoare.

Anchors Up/Sus Ancora! Elias și secretul din Marele Port
Un film care i-ar putea binedispune pe copiii mici. În centrul atenţiei este Elias, o bărcuţă care, după o faptă de vitejie, devine barca de salvare a Marelui Port. Elias îşi duce zilele asigurându-se vigilent că niciun accident nu are loc în raza sa de acţiune, dar descoperirea unei fărădelegi ce ameninţă echilibrul natural al portului se va transforma într-o mare provocare pentru erou şi prietenii săi. Mesajul accesibil al filmului este că nu te joci cu natura şi că adevăraţii prieteni îţi vor sări întotdeauna în ajutor când ai nevoie.

Brazilienii/Brazilok
Microbiştii se vor bucura cu siguranţă să vadă această rară comedie ungurească adusă pe marile din România. Cu un subiect vag asemănător cu cel al documentarului Australia al lui Claudiu Mitcu, despre foşti oameni fără adăpost din România care participă, în Australia, la un campionat de fotbal dedicat celor mai dezavantajaţi membri ai societăţii, Brazilienii ne poartă într-un mic sat maghiar, unde pe buzele tuturor se află fotbalul şi campionatul local. Echipa cu cele mai mari şanse este formată din primar şi membri ai consiliului local, dar aceasta va avea mult de furcă atunci când în campionat se înscriu şi ţărănoii fără o leţcaie de la marginea satului. Un film cu un mesaj pozitiv, pe măsura celui mai important precept al sportului: "Fie ca cel mai bun să câştige".

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

My Little Pony: The Movie, The Snowman, Anchors Up, Brazilok

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells