Păreri Alien: Earth

(2025)

Alien: Earth

Ordonează după
yoyo_jarre pe 25 Septembrie 2025 07:58
Review foarte lung! Take your time! Inceput bunicel insa finalul este pardaf - misiunea navei incepuse in anii 2050??, adica inainte de ce am vazut in Prometheus/ Alien Covenant si creatiile lui David?
Acest sezon format din 8 episoade a inceput binisor si s-a incheiat TERIBIL de prost (nu stim la acest moment (Septembrie 2025) daca se va face si sezonul 2 sau chiar sezonul 3 cum viseaza Noah Hawley - care habar nu are de acest lore din ce am inteles, nu prea stie el cum e treaba cu acest univers in totalitatea lui).

Problema e ca au insistat foarte mult pe povestea acelor copii - mai mult de atat cea mai mare greseala: cum ba sa trimiti acele prototipuri de androizi incarcate cu mintea unor copii inocenti ce au murit in lumea reala, iar apoi mintea lor a fost transferata in corpul acestor androizi imbatabili, totul fiind un experiment EXTREM de delicat ca si etica, toti crescuti ca niste odrasle infiate dar in acelasi timp sa stii foarte clar ca ei pot avea un comportament tipic de adolescenti foarte impredictibili oricand ..... si sa ii pui sa investigheze un asemenea… citeşte

2 1
user-5bf412653c9c0 pe 04 Septembrie 2025 10:57
Să fiu sincer nu aveam mari așteptări de la ceva creat de Disney, așa cum au distrus Star Wars,dar primele două episoade mi-au dat oarecare speranțe.Apoi am văzut episoadele 3si 4,o glumă proasta, încă o dată nu s-au dezis să facă praf încă o franciză legendara.Totul trebuia să se termine cu Alien și Aliens a lui James Cameron punct!
2 1
hitman78 pe 05 Octombrie 2025 10:01
Realizarea este foarte buna din păcate scenariul e ciudat pe alocuri și te scoate din atmosfera.Si mie mi-a plăcut episodul 5 pentru că are multe referințe și asemănări cu primul Alien.In rest a fost un ghiveci episoade proaste și altele mai interesante,are ruperi de ritm și asta nu a fost deloc in regula.
1 1
morfil pe 04 Octombrie 2025 00:14
Dupa episodul 5, cel mai bun din sezon, totul o ia la vale. Finalul este mizerabil. Sper sa se anuleze definitiv.
1 1
Costirik pe 15 Octombrie 2025 21:36
Încă de când urmăream Justified, mă gândeam că Timothy Olyphant cu mersul lui ar fi bun de un robot :)). Îmi place serialul, chiar dacă Noah Hawley are câteva decizii dubioase, printre care xenomorful cățeluș, dar măcar încearcă ceva nou și la cum arată totul pare că are resurse nelimitate. Să nu fiu înțeles greșit, sunt fan mare Alien și îmi plac toate filmele precedente indiferent de calitate, dar ca poveste formula ( navă spațială + echipaj + xenomorf = film Alien ) începea să devină obositoare. E bună ideea cu alte specii, iar ochiul acela promite ceva interesant dacă serialul va fi reînnoit, dar din ce am văzut părerile sunt împărțite și la cât costă un episod nu sunt sigur de alte sezoane...
0 0

jinglebells