Alice in Borderlands

(2020) - Serial TV

Alice in Borderlands

Poster Alice in Borderlands Postere Alice in Borderlands

Sinopsis Alice in Borderlands

Alice in Borderlands sez 2 SUB

Kento Yamazaki și Tao Tsuchiya joacă în acest nou serial regizat de Shinsuke Sato. Aruncați într-o lume misterioasă, protagoniștii trebuie să se lupte parcurgând succesiv jocuri periculoase pentru a supraviețui.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

Netflix

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Japonia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Shisui pe 14 Ianuarie 2023 17:25
Șah-Mat
Cred că eu sunt una dintre persoanele care a rămas cea mai dezamăgită de finalul sezonului 2.
Per total primele două sezoane din serial au fost foarte bune (sperăm și la un al treilea sezon - care ar fi necesar pentru a lămuri o grămadă de lucruri, eu cel puțin rămânând total în aer. Mă mir că nu am spart încă laptopul de nervi, la finalul celui de-al doilea sezon) evident, înafară de dramatismele de tip asiatic care m-au epuizat. Mă gândeam de multe ori dacă să dau skip sau nu acestor scene, dar până la urmă am rezistat tentației de a da skip.
Oricum, serialul din punctul meu de vedere este un fel de Squid Game, dar umpic mai ingenios datorită cărților de joc și a semnificației lor. Acțiunea este bună, unele scene demențiale, să nu uităm de violență și scenele sângeroase care nu lipsesc din serial.
Totuși, unele personaje… citeşte

1 2
Costirik pe 26 Decembrie 2022 05:37
Serialul e o ciudata si pretentioasa metafora a vietii unui om si rostul acestuia. Vizual arata impecabil, are multe idei geniale, scene dementiale, e violent, sangeros, inteligent facut si are actori destul de buni. Asta demonstreaza ca daca au un buget generos, japonezii pot realiza si live action de calitate, nu doar anime. Ceea ce sacaie este eterna drama asiatica, extrem de epuizanta. Adica, apreciez acel patos in interpretare, dar die,motherfucker, die :))). As vrea si un sezon trei, dar nu stiu daca se va concretiza.
0 1
xerses pe 04 Ianuarie 2023 21:22
Cu siguranta astept si sezonul 3 pentru ca la primul sezon a fost bubuiala mintii....al doile a fost deja ceva care era firesc sa continue, dar la jocherul din finalul sezonului 2 anunta clar ceva de exceptie.
0 3

Spune-ţi părerea despre Alice in Borderlands

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Alice in Borderlands
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells