Ag-o

(1996)

Ag-o

Poster Ag-o Poster Ag-o
  • Regia

    Kim Ki-duk
  • Rating

  • Premiera internațională

    16.11.1996

Sinopsis Ag-o

Sub un pod din Seul traiesc 3 persoane : Crocodilul, un baiat si un batran. Cei 3 se indeletnicesc cu mici inselatorii pe care Crocodilul le pune la cale impreuna cu baiatul si care le asigura traiul de zi cu zi. Intr-o zi, o tanara se arunca de pe pod incercand sa se sinucida si este salvata de Crocodil, iar intre cei doi se infiripa o relatie bizara de dragoste.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
aayana pe 23 Martie 2010 14:18
memorabil
Un crocodil care se transforma, un film original. Scene de o sensibilitate aparte. Pe afis apar doi tineri: un el si o ea sub apa. Interesant de vazut cum au ajuns acolo si mai ales de ce. O varianta contemporana pentru Romeo si Julieta, un film atipic, in stilul deja consacrat al lui Kim Ki-duk.
1 1
MissWindUpBird pe 13 ianuarie 2012 02:05
Consacrat? Tind sa te contrazic, e printre primele lui filme, daca nu chiar primul.
aayana pe 13 ianuarie 2012 19:55
Dar filmul cum ți s-a părut?
Cretzulynne pe 04 August 2016 14:39
Frumoasa "sirena" si bestia "crocodil" - poveste de atasament atipic cu mult sindrom Stockholm, cu actiune terestra + inceput si final marin.
0 2
margott pe 14 Martie 2012 17:41
Dupa Bin-Jip, Ag-o e al doilea film al lui Ki-duk Kim pe care-l vad si ambele filme mi-au lasat impresia ca regizorului ii plac povestile de dragoste in care personajele se cunosc si se indragostesc in imprejurari mai neobisnuite. Nu pot spune ca mi-a placut Ag-o, mi s-a parut un film dur, cu personaje bizare, ale caror reactii sunt greu de anticipat.
0 2

Spune-ţi părerea despre Ag-o

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells