Păreri A Walk to Remember

O iubire de neuitat

Ordonează după
zz.edy.zz pe 09 Iunie 2010 18:41
Un film genial.
Rar mai vezi un film ca asta.
Actorii joaca foarte bine :]
Nice.

Iulia02 pe 01 Iunie 2010 23:16
Am vazut filmul asta acum ceva ani.Atunci mi-a placut foarte mult;mi s-a parut sensibil,cu o poveste de dragoste minunata,dar acum,cand ma gandesc mai bine la cele petrecute in film, la povestea in sine,defapt,filmul mi se pare putin cam artificial.Asemenea povesti nu cred ca se pot trai si in realitate,iar finalul, ce vrea sa para tragic, mie mi se pare putin ridicol. Adica...tipul, unul dintre cei mai populari din liceu isi schimba radical stilul de viata din cauza ei, o fata cu care nu are nimic in comun dar de care se indragosteste nebuneste. Mi se pare mai mult un cliseu povestea asta de dragoste dintre cel mai popular baiat din liceu si fata cuminte. In ciuda celor spuse mai sus, nu sustin ca filmul e unul prost, nu, in nici un caz...este, sa zicem, un film care are mare trecere la publicul larg
ankadiana pe 29 Mai 2010 18:48
bun
nu ador genul asta de filme si povesti dar a fost un film resuit.mi-a placut.insa nu l-as revedea prea curand.
Onny91 pe 18 Mai 2010 13:52
......
cred ca este un film bun..am auzit de el..dar abia acum il iau si eu si sper ca este frumos:X
abia astept sa il vad:X

Filme, cărţi, optimism. pe 07 Mai 2010 20:00
A walk to remember (2002) « Filme, carti si alte alea
[...] A walk to remember [...] citeşte
danielasbro pe 07 Mai 2010 16:29
DEOSEBIT
PE URMELE FILMULUI ""LOVE STORY '',O ADEVARATA POVESTE DE DRAGOSTE SI ..O ADEVARATA POVESTE DE VIATA.MERITA VAZUT
mister_a pe 23 Aprilie 2010 04:01
hmmmm
Mult prea tare pentru 10 STELE la fel ca si the notebook cu care imparte prima pozitie pt filmele de gen!!!! GENIAL!
sayrre pe 12 Aprilie 2010 00:47
Am vazut filmul intamplator , dar am ramas impresionata si m-am bucurat cand am citit cartea ; o ecranizare foarte reusita si demna de vizionat atunci cand esti cu moralul la pamnt si simti nevoia de un inbold pentru ati urma telurile
tinutsa pe 07 Aprilie 2010 20:17
absolut superb! nicholas sparks e un geniu :X e unul dintre filmele pe care l'as vedea oricand, la orice ora :*
deeaforever pe 07 Aprilie 2010 10:40
Capodopera!!!
Super film , l-am vazut de cel putin 10 ori! Il recomand cu drag tuturor!
shadow87 pe 06 Aprilie 2010 22:24
Un film ce nu trebuie ratat. Povestea este geniala iar finalul unul la care multi nu s-ar astepta. Ne dovedeste ca viata nu este mereu asa cum ne dorim si ca cei buni nu castiga intotdeauna. Faza tare din film cand ea isi doreste sa fie in doua locuri in aceelasi timp iar el reuseste sa ii indeplineasca dorinta. Nu ratati sa in vedeti.
b3lla pe 02 Aprilie 2010 09:41
o iubire de neuitat
foarte tare acest film. ai ce invata din el.ce am mai plans la el :(((
VIP pe 25 Martie 2010 18:45
intr-adevar o poveste de iubire unica si extraordinara! Shane West :x
roxy.buburuza pe 19 Martie 2010 17:29
superb filmul, de fiecare data knd ma uit la el, plang:((
diana7 pe 18 Martie 2010 16:33
cel mai frumos film ever .........................................
fizzy.gogo pe 16 Martie 2010 12:49
superb filmul ! .....o adevarata lectie de viata:X
Daylak pe 15 Martie 2010 18:36
un film superb, sincer.. nu ai cum sa nu plangi.. sau cel putin sa nu te intristezi cand vezi un asa film
Rx.creatza pe 07 Martie 2010 19:42
Toata lumea spune ca este un film bun si reusit. Cu adevarat este o capodopera si povestea este extraordinara iar iubirea dintre ei este cu adevarat emotionanta. Am vazut filmu de 6 ori-stiu poate parea exagerat dar ma ajuta sa'mi dau seama de bucuriile vietii. Deasemenea este o adevarata lectie de viata. Am plans si voi plange de fiecare data si chiar daca sfarsitul e tragic fericirea si iubirea pe care au trait'o ei intr'un an altii nu o traiesc intr'o viata...."e ca vantul....nu'l vad insa il simt:-
Emy13 pe 21 Februarie 2010 22:14
Emy13
mi-a placut filmul,merita vazut vi-l recomand,sincer am plans la acest film deobicei plang uneori la drame si mai ales la aceasta drama nemaipomenita xxx
Floryn Leahu Blog pe 13 Februarie 2010 11:46
Top 10 fime pe care nu trebuie să le ratezi într-o viaţă
Vă prezentam aici prima jumătate din top 20 filme pe care trebuie să le vezi într-o viaţă, în viziunea mea! Probabil, că aţi aşteptat cu sufletul la gură şi cealaltă jumătate – cele mai bune 10 filme de pe planetă! (glumesc, aşa cum spuneam orice top este relativ şi subiectiv, oricât de obiective ar fi [...] citeşte
dodoki pe 10 Februarie 2010 14:32
Un film extraordinar! Foarte bine regizat, foarte bine jucat. L-am vazut de 3 sau 4 ori si inca ma emotioneaza. Si cu sigguranta ca il voi mai revedea.
lorenne pe 31 Ianuarie 2010 21:27
as avea o intrebare ... stie cineva cum se numeste piesa sau cine o interpreteaza pe cea care e difuzata atunci cand Landon construieste telescopul ? E doar instrumentala si cred ca e pian ...Merci anticipat :)
baby_alexutza pe 31 Ianuarie 2010 17:12
Nu am cuvinte pentru a putea sa zik ceva despre acest film...insa TREBUIE vazut...are un mesaj extrem de important pt noi toti...
kamelia16 pe 29 Decembrie 2009 21:57
genial
cel mai tare film de dragoste :x iar apoi the notebook ...preferatele mele :X:X:X:X
AlexaCullen pe 23 Decembrie 2009 13:20
Acest film,demonstreaza inca odata ca iubirea,nu tine cont de vestimentatie sau de chip.Sufletul si modul de a simti,conteaza cel mai mult.Carter,era cel mai "Cool" tip din liceu insa Jamie era mai retrasa,nu tinea cont prea mult cu ce se imbraca,deoarece stia ca aceste lucru este mai putin important.In ziua de azi nu se mai traieste in adevaratul sens al cuvantului.In ziua de azi tot ceea ce conteaza sunt:hainele,infatisarea si fitele.Oamenii nu mai stiu sa se bucure de simplul fapt ca soarele rasare,ca mai traiesc inca o zi din viata,ca sunt sanatosi.Nu.Nu asta conteaza.Jamie l-a schimbat complet pe Carter si l-a facut sa vada si dincolo de hainele scumpe si de popularitate.Este unul din filmele mele preferate.
despy pe 23 Decembrie 2009 12:15
frumos si trist
Vai cat am plans la el:( ! E un film frumos si trist dar te face sa vezi altfel viata si dragostea.
ancutzica pe 20 Decembrie 2009 13:14
Filmul acesta te poate ajuta sa ai o noua viziune asupra vietii.Eu una nu am plans atat de mult la nici un alt film..este emotionant ..special..frumos ..actorii minunati..deci pentru cei carora le plac dramele romantice trebuie neaparat sa il vada.
Lalykutz pe 03 Decembrie 2009 20:48
Super tare pacat totusi ca nu a avut un final fericit
Ellaella pe 23 Noiembrie 2009 15:13
:x:x:X:x:x
Pff ce sa zic....SUPER filmul e cea mai buna drama pe care am vazut-o
bela75 pe 20 Noiembrie 2009 22:09
filmul este o capodopera, abia astept sa gasesc si eu dragostea adevarata ca in acest film, desi sfarsitul nu a fost unul prea fericit dar a fost o lectie pentru toti ce insemna iubirea adevarata
Sticsulets pe 18 Noiembrie 2009 01:12
8->
filmu meu preferat. si cu asta cred ca am zis totul ! :x
sorinreddog pe 15 Septembrie 2009 15:07
Minunat!
Chiar daca te chinui sa gasesti parti mai slabe la acest film,ai foarte putine sanse,pentru ca este un film foarte bun,care chiar poate schimba viata unui om,dupa modelul lui Landon. Merita toate laudele toti cei care au participat la realizarea acestui film minunat. Si inca ceva...Mi-as dorii sa cunosc o fata la fel ca Jamie,dar din pacate am sanse foarte mici,in ziua de azi...
Didy97 pe 02 Septembrie 2009 19:04
:x:x:x
Foarte frumos...Din cand in cand mai imi dadeau si lacrimile :X:X:X

O iubire adevarata :X

Kiku.Lala pe 01 Septembrie 2009 06:21
Este un film trist, dar cu siguranta merita vazut!
Mbi pe 30 August 2009 17:30
Fooarte tare filmul...mi-a placut sincer.
Filmul asta te lasa cu ceva in suflet.

Rihanna pe 24 August 2009 11:31
``dragostea e ca vantul,nu o poti vedea dar o simti``
acest film nu poate lasa pe nimeni indiferent. mai ales daca ti-a palcut Love story foarte tare!
A walk to remember este inca o poveste minunata si frumoasa de dragoste, desi trista, care merita integrata in lista filmelor de vazut in prima viata a unui om.
Zambete sincere...declaratii simple si aducatoare de vesielie...mult curaj si mai ales o lectie de viata.
actori frumosi si tineri, inzestrati cu pricepere...o poveste spusa parca de ei....o carte care nu ar fi putut avea o ecranizare mai buna...si macar o persoana din public..incantata la culme!:

icZ pe 15 August 2009 22:17
...
E foarte fain. Puteau sa faca si un happy end, dar e frumos si asa:X ... Merita vazut:P
maria91 pe 08 August 2009 23:00
e super!!!!!nu ma mai satur de el;)l-as putea vedea d 1000 de ori:X:X:X:X
ellee pe 07 August 2009 14:42
un adevarat film care te lasa fara cuvinte impresionant
lollipopzluver pe 02 August 2009 11:59
incredibil!!!! l-am vazut de zeci de ori, pe bune si e fantastic!!
aurelian177 pe 24 Iulie 2009 18:44
Frumos...raman fascinat de unele filme.Asta aproape sa ma fascineze.Chiar ai ce invata si mai mult Jamie e un exemplu extraordinar de cum ar trebui sa fim...mai ales pentru tineri.
musat andrei pe 07 Februarie 2009 18:38
stitzi de unde pot cumpara dvd-ul cu acest film ? va rog spunetzi-mi si mie...astept rasp. la adresa de mail ''[email protected]''
ana maria pe 09 Iulie 2008 15:40
suuuuuuuuuuuuuuuuper de am vazut filmul si e asa frumos ca nu am cuvinte e frumos e foarte frumos
oana pe 03 Iulie 2008 22:11
super tare filmu'....:(...
greeny pe 03 Iulie 2008 12:24
din toate filmele pe care le'am vazut "a walk to remember" si "save the last dance 1" sunt singurele pe care as vrea sa le vad over over again.....ce mai..un film care nu te lasa indiferent..sincer:(..pacat ca finalul nu a fost cum ne asteptam toti...ca ei doi sa ramana impreuna :(
Liviu pe 13 Iunie 2008 13:27
super tare filmul! numai k e din 2002:P
lidia pe 11 Iunie 2008 14:43
acest film e cel mai bestial dintre toate , o sa ramaneti q gura cascata knd il veti vedea e bestial , super fara cuvinte
danielsan pe 10 Iunie 2008 21:45
care stie unde gasesc si eu un film; THE ROWDY GIRLS cu shannon tweed.
lavinia byn pe 06 Iunie 2008 15:13
cel mai fain film kre lam vz vreo data :X
deny pe 03 Iunie 2008 18:18
un film minunat...o lectie de viata pt toata lumea...cine nu l-a vazut sa faca bine sa-l vada, e cu adevarat superb. o dragoste care trece peste toate obstacolele. ce frumos lucreaza dumnezeu.
crislulu pe 13 iulie 2009 01:41
frumos...imi place expresia ta de la sfarsit. e un film deosebit din care cu siguranta avem ce invata. sunt convinsa ca oricat de dura ar fi o persoana,acest film ii va demonstra ca are si o latura mai sensibila....cine nu se emotioneaza la acestfilm inseamna ca nu e om
Go 1 2 3 4 5 ... 7 8 9

jinglebells