- -
sub 5 voturi
Locul naşterii: Atlanta, Georgia, SUA · Data naşterii: 27.03.2000 (24 ani) · Ocupaţie: Actriță

Biografie

Halle Bailey este o actrita-cantareata din SUA, solista a trupei Chloe x Halle din 2013 pana in prezent. Aceasta este cunoscuta pentru soundtrack-ul filmului A Wrinkle in Time (2018) si pentru rolul din filmul Disney  The Little Mermaid unde a interpretat rolul fiicei lui Triton, regele marilor Ariel. Aceasta este nascuta pe 27 martie 2000, avand ca parinti pe Courtney si Doug Bailey. Aceasta mai are o sora mai mare pe nume Chloe Bailey, ambele formand doul Chloe x Halle.

Au contribuit la această pagină: v3nom, Posentinul Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 27 Septembrie 2023 14:42
Potențial de nota zece
Halle Bailey are datele pentru a deveni o actriță legendară: talent, frumusețe, carismă, ținută, sclipire. Toate sunt acolo. Un scenariu deștept, un regizor care să știe cum să-i pună în valoare abilitățile și Oscarul este al ei. Prestația cu naturalețe și nuanțe din „Mica Sirenă” a fost singurul argument în favoarea vizionării unui alt remake tocit marca Disney.

Probabil că va fi o alegere greu de făcut între cariera de actriță și cea de cîntăreață, la un moment dat una dintre ele va trebui să treacă în plan secund. Pătrunderea în casta perfidă de la Hollywood nu este ușoară.

0 1

Spune-ţi părerea despre Halle Bailey

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells