8.0 / 10
39 voturi
Locul naşterii: Brașov, România · Data naşterii: 06.08.1981 (42 ani) · Ocupaţie: Actor

Biografie

Prima aparite pe sticla a lui Adrian Nartea a fost pentru o reclama a unei banci. Fiind prima legatura a sa cu ceea ce inseamna actoria, a fost foarte implinit sufleteste cand totul a iesit bine si regizorul a fost multumit.

Asta i-a deschis drumul in cariera sa actoriceasca. In 2006 joaca in serialul „Fast food”. Desi nu avea niciun curs de actorie, timp de 6 luni, zi de zi, a fost pe platou la filmari. Dupa cum spune intr-un interviu, a fost o experienta care i-a lasat un gust dulce, dar si putin amarui cand a aflat ca...

mai mult
A contribuit la această pagină: Ionutzmovie Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-5bfbffbba0f9e pe 28 Februarie 2019 17:38
Da, in sfarsit, vedem un rol interpretat de cine trebuie. Vlad, primul episod, m-a cucerit. Iar Adrian Nartea e acel Vlad asa de necesar in cinematografia romana. Sunt putini barbati care sa dea bine pe sticla asa ca ma bucur enorm ca cei care au facut castingul au avut ochi. Toata echipa este aleasa bine, toti joaca la un nivel mai inalt decat cu ce suntem obisnuiti ( sunt ajutati si de productie,clar) si e o placere sa il privesti pe Vlad la maturitate ( are charisma ). Felicitari!
4 0
xerses pe 23 Martie 2012 18:56
Cred ca inca nu i-a suras sansa prin care sa poata spune ca a primit rolul care sa-l impuna ca un actor bun.
3 0
irinelconstantin pe 03 Februarie 2020 13:43
Vlad
Rolul din Vlad îi se potrivește mănușă. îl joacă cu o anumită asumare și eleganță pe care rar o vezi la actorii români când vine vorba de astfel de personaj.
1 0
CRISTINA ELENA OLARU pe 08 Decembrie 2006 16:44
tot ce pot sa spun despre Adi e ca il cunosc de vreo 6 ani si ma bucur ca a ajuns aici si cred ca o sa ajunga mai sus.stiu ca nu lasa sa ii scape nici o sansa de a ajunge mult mai cunoscut si imi pare rau ca nu sunt in tara sa-l felicit-am facut-o prin tel dar nu e acelasi lucru sa feliciti o persoana draga fata-n-fata.de aici,din madrid iti doresc multa fericire si scucces in toate, si cum se zice aici"a por todo"sau ca la noi-totul sau nimic-se pare ca e tipul care alege totul.felicitari
1 0
Niculescu liviu pe 23 Octombrie 2006 22:46
Super baiat, o sa vedeti ca va ajunge mare! Inca nu a aratat ce poate, rolul din fast-food nu i se potriveste. daca ar fi jucat rolul unui indragostit sau mistocar ar fi fost perfect! Forza Adi!!!
1 0
''ea'' pe 02 Noiembrie 2006 08:48
aditza rules!!!!!!!!cel mai tare om in viata(parerea mea):-))cam atat.as mai avea sa ti spun cateva lucruri dar poate imi fac curaj si mai vb odata face 2 face.
0 1

Spune-ţi părerea despre Adrian Nartea

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells