Scandalul Monica Lewinsky - Bill Clinton revine în atenție odată cu serialul Impeachment: American Crime Story

de Marina Florea în 3 Sep 2021
Beanie Feldstein joacă rolul Monicăi Lewinsky

După trei ani de dezvoltare, Impeachment, al treilea sezon al serialului antologic American Crime Story este acum la numai câteva zile de premiera globală, și de personajele reale descrise - inclusiv Bill și Hillary Clinton, Monica Lewinsky, Ann Coulter, Matt Drudge și Paula Jones. Serialul marca FX urmărește scandalul cu Bill Clinton și cu Monica Lewinsky din anii 1990, iar Lewinsky a dat indicații pentru fiecare parte din scenariu. Așa cum s-a observat la avanpremiera de miercuri din SUA, „acest sezon nu are personaje pozitive”, ceea ce poate da naștere unui anumit tip de reacții.

La premiera de miercuri, Beanie Feldstein, Sarah Paulson, Billy Eichner și Cobie Smulders au discutat despre rolul Monicăi Lewinsky pe platou și despre ce părere au avut despre personajele reale care s-au văzut portretizate.

„Desigur că suntem curioși cum vor reacționa. Sper ca toți să realizeze că am fost corecți și înțelegători față de ei, însă vor avea reacții diferite”, adaugă producătorul executiv Brad Simpson. „Este o poveste despre Washington și despre unii dintre ei în cel mai nepotrivit moment, așadar va fi dificil de văzut pentru unii”...

„Nu sunt mândă de lucrurile pe care le-am făcut în trecut, dar sunt mândră de serial!”, a declarat Monica Lewinsky

Sarah Paulson, care joacă rolul Lindei Tripp și semnează producția executivă, a dezvoltat o legătură puternică cu Monica Lewinsky, care s-a implicat în producție: „Cred că e o persoană deosebită, una care a fost un element cheie în producția filmului. A insistat să fie acolo de dragul veridicității, ceea ce probabil a făcut-o să se simtă penibil - știu asta - însă a făcut-o pentru film”, declara Paulson pentru THR. „Mi-a devenit prietenă. De curând am aflat că a declarat pentru LA Times că era îngrijorată că o voi trăda. Am sunat-o și ea mi-a zis 'Nu aveam de gând să îți spun! Nu mai cred asta'. Și am spus 'Mă bucur!'”

„Eram îngrijorată”, își amintește Sarah Burgess pentru The Hollywood Reporter la premiera de miercuri a serialului. „Timp de trei ani m-am tot gândit la asta, la familiile celor decedați și la persoanele reale implicate. O parte din mine e fascinantă de posibila lor reacție. Știu că va exista un contrast față modul în care oamenii simt propriile lor vieți, știu asta de la Monica. Așadar, sunt îngrijorată și sunt curioasă dacă cineva urmează să spună ceva, ce anume va spune...”

Cobie Smulders, care joacă rolul lui Coulter, anticipează reacția mediilor conservatoare, care „probabil vor fi deranjate de film”  iar Billy Eichner, care joacă rolul comentatorului Drudge, și-a văzut deja poza în The Drudge Report „un moment amuzant, suprarealist.”

Premiera episodului pilot, ținută la Pacific Design Center în West Hollywood, a fost realizată cu participarea starurilor Annaleigh Ashford, Clive Owen, Mira Sorvino, Blair Underwood, Colin Hanks, Elizabeth Reaser și Taran Killam, și a producătorilor executivi Nina Jacobson plus Alexis Martin Woodall. Producătorul executiv și regizorul Ryan Murphy nu a fost în public, nici Monica Lewinsky, însă aceasta a apărut la recepția cu cocktail, unde i-a îmbrățișat pe Feldstein și pe Paulson.

„Obiectivul filmului Impeachment este de a surprinde figurile acestor oameni care nu au fost publice în acel moment”, susține Feldstein. „Mă bucur pentru spectatori să înțeleagă că Paula Jones, Linda Tripp și Monica Lewinsky și celelalte personaje din serial sunt ființe umane. Nu sunt doar subiecte de glumă, caricaturi sau personaje de talk-show”.

 

Exploreaza subiecte similare:

Beanie Feldstein, Sarah Paulson, Billy Eichner, Cobie Smulders, American Crime Story, Monica Lewinsky, Ann Coulter, Clive Owen, Mira Sorvino, Blair Underwood, Colin Hanks, Elizabeth Reaser, Taran Killam

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells