Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 13 Mar 2008, 17:41   #161
Neuptolem
Banned

Neuptolem

SHUT UP ALL!!!! :hmm:
Hai, cioara sa primeasca bann cu dedicatie de la mine si-apoi reluam civilizat premisa lui Rocky.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Mar 2008, 17:42   #162
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

subiectul asta mi-a dat o idee
daca tot exista conflicte intre anumiti membri ai forumului, ce-ar fi sa va descarcati cu totii intr-un topic special, unde atacurile la persoana, injuraturile (cat mai suculente), incurajarile (de pe margine sau nu) si loviturile sub centura sa fie permise?

ce ziceti?
Old 13 Mar 2008, 17:46   #163
Neuptolem
Banned

Neuptolem

StefanDo, eu am ideea asta de vreo 3 luni dar am crezut ca o sa fiu catalogat in nedeplinatatea facultatilor mintale.
Oricum, Pitbull are dreptate, am fost 5 luni in Legiunea Straina (varianta mirc32 insa nu ma infioara si cea reala) and I like Fight-Club la nebunie, da' m-am lasat de de-astea.
Old 13 Mar 2008, 17:52   #164
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Be my guests:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...t=5225&start=0
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Mar 2008, 17:59   #165
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Silence.
Deci SUNT TARE, asta doream sa zic. Is dat drakului! Asa ca SHUT UP!!!

Originally Posted by Pitbull:
:lol: Nu stiam de topicul ala, dar nu calc pe-acolo, n-am ajuns sa ma cert pe un sait cultural cu patimasi iubitori ai falusurilor niggerilor. Ce drak, putin respekt la adresa mea, ca am si eu un nume: NEUPTOLEM! SA FIE CLAR! :hmm: INCA O DATA! DA?? SE AUDE?!? NEUPTOLEM!!!
------------------------------------------------------------------------------------
CineMagia: In fata liniilor inamice.
Old 20 Mar 2008, 01:18   #166
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Cinemagia: Ce le place cinefililor?

Cinemagia: Pe placul cinefililor.

Inspirat din: "Ce le place sa faca cel mai mult vizitatorilor nostri? Sa vada filme!" - Gloria.
---
Usor de retinut, lovesc la tinta si exprima viziunea site-ului.
---
ori:

Cinemagia: Cand cinefilul din tine vrea mai mult!
---
Cinemagia: Satisfacem exigentele tuturor cinefililor. / La inaltime cu pasionatii de film.
Old 27 Mar 2008, 21:49   #167
djinjis
Guru

djinjis

"No, I think anyone who puckers up their lips and presses it against their bosses buttocks and then *smooches* is an ass-kisser..." Inspirat din: "Ce ii place sa faca cel mai mult vizitatorului nostru?

Cinemagia: Ce le place zoofililor?

Cinemagia: Pe placul pedofililor.

Cinemagia: Cand chefliul din tine vrea mai mult!

Cinemagia: Satisfacem exigentele tuturor cinefililor. We got white pussy, black pussy, Spanish pussy, yellow pussy, we got hot pussy, cold pussy, we got wet pussy, we got smelly pussy, we got hairy pussy, bloody pussy, we got snappin' pussy, we got silk pussy, velvet pussy, Naugahyde pussy, we even got horse pussy, dog pussy, chicken pussy! Come on, you want pussy, come on in, pussy lovers! If we don't got it, you don't want it! Come on in, pussy lovers!

Usor de retinut, lovesc la tinta si exprima viziunea site-ului.

Cinemagia? Fucking voodoo magic, man! hehe

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw
djinjis is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Mar 2008, 22:23   #168
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Mda, folosind conotatia sexuala intru intimidarea cititorilor.
---
Aproape cel mai bun antidot impotriva psihopatilor e urmatorul: sa fii mai psycho decat ei, nu conteaza cum, te prefaci, e internet - in real-life, care e actor bun, e si mai bine - scrii cum Nu vrea sa AUDA nevoiasul de psihiatru, e simplu. Acum, ca am dat idei, care sunteti motivati puteti ascute lama. Mie mi-e lene sa ma duc acum noaptea pana in padure sa dezgrop tomahawk-ul, nu de alta da' mi-e frica de lupi. M-ar putea manca.
Old 27 Mar 2008, 22:37   #169
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Excelent, mongolu' s-a dat în stambä.
Hai cu bannarea.
Old 27 Mar 2008, 23:09   #170
redmen
Old School Hollywood

redmen

O stamba fara rost de altfel.
Old 28 Mar 2008, 10:07   #171
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Am sa iau legatura cu cateva persoane ce lucreaza in marketing si publicitate legat de teoria sloganului, ma intreb daca ar fi competente pt asa ceva, sincer, nu cred. Nu e deloc usor cu sloganul CineMagiei, repet pt ultima data: site-ul si-a creat deja un nume, are notorietate, e un brand, un MEME - adica atunci cand zici CineMagia, ceea ce-ti vine in minte se identifica cu filmul, cu tot ce are serviciul in viziune, etc.
Adaug ca designul este, PERFECT. Aproape ca nu se putea mai bine.
Nu stiu daca e nevoie de slogan, d eun marketing DA, sau o publicitate agresiva. Eu recomand sa mariti tirajul revistei CineMagia, si scadeti din pret vreo 30%. Daca e prea mult, reveniti pe parcurs la -20%, -15%, -10.
Cateva linkuri cu site-ul pe mai multe site-uri cunoscute n-ar strica, iar acele site-uri la randul lor sa aiba linkuri AICI. - Exclus concurenta! La faza asta nici n-ar mai fi nevoie de schimb de dolarei intre saituri, e un marketing de gherila, fara costuri, am citit si eu undeva, nu sunt un geniu.

E destul de greu sa gasesti slogan care sa aiba legatura cu combinatia de cuvinte: "cinema", magie" - cel putin care sa n-o indeparteze psihologic - si sa mai fie si original, si memorabil, si in conformitate cu viziunea. Cam multe criterii de indeplinit, toate astea reduc posibilitatile de a gandi sloganul dezinvolt. E nevoie de un om cu experienta.
Cred, o carte despre fabricarea sloganurilor ar fi utila, nu stiu una anume, dar despre sloganuri, nimic tangential, strict pe problema. O sa ma interesez. Pana atunci...
---
Old 28 Mar 2008, 11:44   #172
redmen
Old School Hollywood

redmen

Dupa cum ziceam acuma cateva mesaje ... sloganul este deja ales .. din cate stiu eu .. si este urmatorul :

Nu uita Cinemagia. Cand vine vorba de filme!

Someone correct me if i`m wrong
Old 28 Mar 2008, 13:00   #173
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

You are partially right:
Acest "slogan" e ales (din päcate) provizoriu (din fericire), pânä se gäseste ceva mai bun.
Ceea ce e obligatoriu - cä nu cred în el de nici o culoare!
Old 28 Mar 2008, 14:40   #174
redmen
Old School Hollywood

redmen

Pai atunci sa se puna pe prima pagina a site`ului ... cautam slogan pentru cinemagia.Sunt sigur ca din atata lume care viziteaza site`ul (nu neaparat utilizatorii inscrisi) se va gasi cineva sa dea cel mai potrivit slogan.
Old 28 Mar 2008, 16:32   #175
djinjis
Guru

djinjis

Cand deodata bum si fass
Sa te prapadesti de ras...

1.Pentru animalu care n-a avut de suferit, inca... Nepupitotin... si-a prezentat jegurile, pentru care cateva mesaje mai tarziu isi face si autocritica de altfel, pe un ton plangacios si neputincios, dandu-se inspirat de tanti gloria care am inteles ca ar fi ceva elemet de factor de decizie, doamne fereste, pe aici pe aceste meleaguri. astfel de display pupincurist imi trezeste neconditionat repulsia. dupa ce-si afiseaza nulitatea/nuditatea o asorteaza cu un tzoscait zgomotos pe preaonorata buca. poate tu, mut de admiratie ai avut o tresarire de invidie, pentru ingeniozitatea procedeului, poate pe acolo, printre bulgaroi cu ceafa groasa si grecotei cu nas subtire, asta o fi calitate si maronel e un fel de porecla pentru elevu' fruntas. vezi ca tot dand din cap in ritm cu turma s-ar putea sa remarci intr-un tarziu ca nu e drob de sare ala pe care dai cu limba. nu te cunosc si nici nu ma intereseaza, doar in treacat mai adaug ca redmen imi aduce cu obstinatie aminte de bancu ala cu maimuta cu curu rosu. O stamba fara rost de altfel.

2. "Acum, ca am dat idei, care sunteti motivati puteti ascute lama. Mie mi-e lene sa ma duc acum noaptea pana in padure sa dezgrop tomahawk-ul"

e distractiv cum se tot indeamna astia unii pe altii, doar doar... Get your Balls out of your wife's purse.

3.Nu uita Cinemagia. Cand vine vorba de filme!
Nu uita Cinemagia. sugereaza ca ai putea sa uiti de ea, chiar cu multa usurinta, neh? clever. Cand vine vorba de filme! credeam ca prefixul a clarificat deja aspectul asta. how low, can you go? jaaalniiiic.

p.s. "Nu stiu daca e nevoie de slogan, d eun marketing DA, sau o publicitate agresiva. Eu recomand sa mariti tirajul revistei CineMagia, si scadeti din pret vreo 30%. Daca e prea mult, reveniti pe parcurs la -20%, -15%, -10."

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahah

hai rapid, n-ati auzit ce v-a recomandat???? aahahahahahahahahhaha

Old 28 Mar 2008, 18:16   #176
redmen
Old School Hollywood

redmen

Credeam ca altcineva pe acest forum scrie mult si prost pe acest forum ... dar incep sa imi schimb parerea
Old 28 Mar 2008, 19:07   #177
djinjis
Guru

djinjis

pe acest forum credeai mult si prost ca scrii pe acest forum dar ti-ai schimbat parerea pe acest forum? alcineva?

Old 28 Mar 2008, 19:10   #178
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Eu. Mi-ar pãlcea sã te cunosc. Nu pe forum, nu pe Net. ªi dupã juma de an de la eveniment sã-mi spun aci pãrerea.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Mar 2008, 21:20   #179
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Lasati-l in plata Domnului, ca daca isi ridica vreuna rochita in fata lui, asta face atac de panica. Atentia ce mi-a acordat-o justifica ca l-am deranjat vizibil. Si CAT l-as mai putea deranja! Dar, cunoasteti, desigur, deznodamantul dintre Ahile si Boagrius.
---
CineMagia: Alatura-te magiei filmului!
Old 28 Mar 2008, 21:37   #180
djinjis
Guru

djinjis

no women, no children

in seara asta am treaba ( o sticla de tokaji si una de chardonnay, produit de france )

http://www.youtube.com/watch?v=IDwtr...eature=related

dance for me baby, dance for me...

nepupitotinpulem, si cat mai mai putea plictisi. singura ta legatura cu ahile e ca nu stii nici macar sa-i pronunti numele.

CineMagia: Esti pe alaturi, bre. Always coca-cola.

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules