Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 20 Dec 2007, 21:24   #121
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by erectia eunucului:
Ultima tentativa :Cinemagia-afla ce merita sa piratezi.
Nu arde gazu 'aiurea ,arde un dvd cu ultimul Tarantino.
Asta ar fi mers daca in loc de 2 randuri ai fi scris 10-20. De ce te-ai oprit? Incepusei bine. :?
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Dec 2007, 01:06   #122
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Originally Posted by Prietena copywriterita a Gloriei:
17) CineMagia - Lumea e iluzie. Filmul e magie. (Prospero)
"Lumea e iluzie. Filmul e magie." Asta e chiar misto, desi un pic arogant, intr-adevar.
Arogant? Eu chiar nu vad aroganta, avand in vedere ca nu site-ul e pus in opozitiie cu lumea. Filmul e pus in opozitie, si cred ca e relativ comuna tendinta diversilor artisti de a considera ca arta lor transcede experienta umana comuna si ca ii e chiar superioara. Nu vad de ce un site dedicat filmului nu si-ar asuma o afirmatie de genul asta.
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Dec 2007, 01:15   #123
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Cazeemeer:
tendinta diversilor artisti de a considera ca arta lor transcede experienta umana comuna si ca ii e chiar superioara
:sick:
Artistic, corect! Publicitar, pe dinafara!
Arta advertisingului consta in verzisori si impact pozitiv, percutant, nu in premii, diplome si recenzii faimoase.
Old 27 Dec 2007, 18:52   #124
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Gloria:

in ce sens veste proasta? banarea unui user a carui singur aport recent sunt cuvintele obscene si ineptiile - nu poate fi decat o veste buna. nu-mi dau seama nici eu ce s-a intamplat cu raptor; si eu il stiam de baiat bun: o fi avand probleme cu vreo fata; ca prea e recurenta in mesajele lui tema sexuala...

Domnisoara Sauciuc, vedeti ca iar scrieti prost si va da lumea rusine: corect este 'banarea unui user al carui singur aport...'
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Dec 2007, 23:06   #125
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Ambra Blu:
va da lumea rusine
Asta-n ce limbä e? :?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Dec 2007, 01:17   #126
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

În jobelin, bã.

Et merde merde dit Pantagruel, qu'est-ce que veut dire ce fou ? Je crois qu'il nous forge ici quelque langage diabolique, et qu'il nous ensorcelle comme un sorcier.

There are few who can. The language is the that of Mordor, which I will not utter here.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Dec 2007, 10:42   #127
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Mersi, acum stiu.
Old 02 Jan 2008, 15:24   #128
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Gloria la 'autori articole':
we are here to make a difference
L-ai gasit??? :w00t:
Old 08 Jan 2008, 13:03   #129
Gloria
Super Moderator

Gloria

good point; dar,...totusi... cred ca e prea generalist; si nici nu stiu cat e de original
Old 06 Feb 2008, 23:16   #130
djinjis
Guru

djinjis

nu prea va descurcati, ce de lame-arii... nu cred ca va mai trece cineva pe aici dar, quien sabe...

Cinemagia- cinema, cineva, candva.

poate cam elevat pentru gusturile voastre cu iz de mici si bere (cinemagia, vis-a-vis e beraria) dar, asta este ceea ce se cheama un slogan.

LAKERBOT
(contemptuous)
Humiliation!

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw
djinjis is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Feb 2008, 00:38   #131
redmen
Old School Hollywood

redmen

Cinemagia - Locul unde filmele vorbesc !
Old 07 Feb 2008, 10:28   #132
seven7seven
Veteran

seven7seven

Originally Posted by djinjis:
nu prea va descurcati, ce de lame-arii... nu cred ca va mai trece cineva pe aici dar, quien sabe...

Cinemagia- cinema, cineva, candva.

poate cam elevat pentru gusturile voastre cu iz de mici si bere (cinemagia, vis-a-vis e beraria) dar, asta este ceea ce se cheama un slogan.

LAKERBOT
(contemptuous)
Humiliation!

Lasand la o parte tonul si atitudinea ta, si judecand obiectiv sloganul - imho, sucks. Elevat? O fi. Dar nu e catchy, nu are savoare, nu e nici original. Ce are si eu nu vad? No reason to act smug about it. :sleep:
Your eyes are weary from staring at the monitor. You feel sleepy. Notice how restful it is to watch the cursor blink. Close your eyes. The opinions stated above are yours. You cannot imagine why you ever felt otherwise.

*snap fingers*
seven7seven is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Feb 2008, 14:29   #133
djinjis
Guru

djinjis

sevene elevene, lasand la o parte sloganul si judecand obiectiv tonul si atitudinea ta...
dupa cum afirmi, am plagiat sloganul si nici nu e bun. foarte interesant. ce ghinion pe mine sa copiez tocmai ceva nereusit, neh?
sau ce ghinion pe tine sa faci doua afirmatii care se contrazic una pe alta.
doamne, si tocmai cand te credeai atat de destept...ahh...
in ultima vreme ne-ati onorat cu prezenta...dar...numai cu prezenta.
ca n-are savoare de mici, recunosc...
I'm acting smug... you see now, why?

un magar mare ce-o ascultase,
si ca un aspru judecator
capul pleostise, ridicase
cate-o ureche, a favor...

iesi-nainte cu-o povata
si c-o neroada-ncredintare
-am fost, ii zise, aici de fata
dar, zau nu-mi place a ta cantare

cu toate-acestea, am nadejdi bune
de nu-ti pare lucru prea greu
la niste reguli a te supune
luand pilda cantecul meu

si incepu cu bucurie
un cantec jalnic, necioplit
incat la aspra-i armonie
toata padurea s-a-ngrozit.

sper ca vei invata cate ceva din aceasta fabula, si mai cate cineva care s-a trezit talentat si vehiculeaza versuri de factura ieftina dar abundent, lately...
it's a good day to die

Old 07 Feb 2008, 19:44   #134
seven7seven
Veteran

seven7seven

Originally Posted by djinjis:
sevene elevene, lasand la o parte sloganul si judecand obiectiv tonul si atitudinea ta...
dupa cum afirmi, am plagiat sloganul si nici nu e bun. foarte interesant. ce ghinion pe mine sa copiez tocmai ceva nereusit, neh?
sau ce ghinion pe tine sa faci doua afirmatii care se contrazic una pe alta.
doamne, si tocmai cand te credeai atat de destept...ahh...
in ultima vreme ne-ati onorat cu prezenta...dar...numai cu prezenta.
ca n-are savoare de mici, recunosc...
I'm acting smug... you see now, why?

un magar mare ce-o ascultase,
si ca un aspru judecator
capul pleostise, ridicase
cate-o ureche, a favor...

iesi-nainte cu-o povata
si c-o neroada-ncredintare
-am fost, ii zise, aici de fata
dar, zau nu-mi place a ta cantare

cu toate-acestea, am nadejdi bune
de nu-ti pare lucru prea greu
la niste reguli a te supune
luand pilda cantecul meu

si incepu cu bucurie
un cantec jalnic, necioplit
incat la aspra-i armonie
toata padurea s-a-ngrozit.

sper ca vei invata cate ceva din aceasta fabula, si mai cate cineva care s-a trezit talentat si vehiculeaza versuri de factura ieftina dar abundent, lately...
it's a good day to die

Nu ca m-as da mai avizat, dar am citit (si practicat) mai mult marketing decat dai tu de inteles ca ai fi dat peste, coreland sloganul cu publicul tinta. Ce-ai mai scris tu acolo, shrug - ne concentram aici pe sloganul cu pricina, nu pe caracterul meu - care, o fi asa cum spui tu, mea pulpa (dreapta).
Your eyes are weary from staring at the monitor. You feel sleepy. Notice how restful it is to watch the cursor blink. Close your eyes. The opinions stated above are yours. You cannot imagine why you ever felt otherwise.

*snap fingers*
Old 07 Feb 2008, 21:20   #135
djinjis
Guru

djinjis

"Nu ca m-as da mai avizat, dar am citit (si practicat) mai mult marketing decat dai tu de inteles ca ai fi dat peste"

sweetheart, inceteaza sa te mai contrazici, faci chestia asta sa fie mult prea usoara... plus, e un obicei cam nereusit, ca scobitul in nas.

"coreland sloganul cu publicul tinta" as prefera sa corelez publicul tinta cu sloganul, I like my way better.

publicul tinta - cine e ei? cvasi intelectuali, artisti ratati, studenti, elevi, gospodine, si asa mai departe, dar toti uniti de aceleasi iluzii, ca au veleitati estetice. ergo, un slogan clever ar trebui sa fie mai eficient decat ala care-ti vinde berea, pentru ca pana la urma marfa eftina se-mpute repede pe meleagurile astea (nu destul de repede totusi).

"in ultima vreme ne-ati onorat cu prezenta...dar...numai cu prezenta."

tradus: arata-mi marfa ta, daca nu proprie, exemple. sau e deja aici, pe undeva ?

Old 07 Feb 2008, 22:35   #136
seven7seven
Veteran

seven7seven

Nu-i. Poate, daca ma inviti, in viitorul apropiat.
Ai dreptate cu publicul tinta, dar crezi ca se pliaza sloganul la ce ai descris?

LE - Si sa nu ma scobesc in nas inainte sa-ti arat mucii. Am inteles. :oops:

*snap fingers*
Old 08 Feb 2008, 00:44   #137
djinjis
Guru

djinjis

Could you not take some occasion without giving?

"dar crezi ca se pliaza sloganul la ce ai descris?" jesus, I hope not. de altfel nu ma ocup de asa ceva, chestii care se pliaza dupa altii. e o greseala fatala in this line of business. dar cred ca atinge cate ceva. vezi tu, lor le place sa viseze... nu se stie niciodata, cineva, candva...cinema
hm, parca asa suna mai bine. se creaza o simetrie. hm...

Old 08 Feb 2008, 09:52   #138
cornel
Veteran

cornel

In curand se vor face 4 luni decand se cauta un slogan pentru cinemagia. Oare cand se va alege un slogan sau subiectul asta este doar asa pentru a se observa mai bine care este publicul activ al siteului si cum gandeste el?
Old 08 Feb 2008, 11:35   #139
Gloria
Super Moderator

Gloria

Ne intereseaza cum vedeti voi lucrurile si ce vi s-ar parea voua reprezentativ si catchy la Cinemagia.
Pana acum a ramas Cinemagia. Cand vine vorba de filme. Daca se iveste ceva mai bun, ne bucuram; eu astept, in continuare, ideile voastre.
Old 08 Feb 2008, 14:28   #140
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Glo, mami, dacä mä iubesti, dä-l în mä-sa de venit vorba despre filme. AVEM idei mai bune, chiar dacä nu-s finalizate, pe paginile anterioare. Chestia asta cu "când vine vorba despre filme" n-are nici o calitate, în schimb are numai cusururi:
- Sens minimalizator: adicä Cinemagia n-ar fi ceva eminamente cu filme, o revistä sinonimä cu filmul, cel mai bun site de film din România - ar fi doar asa, o chestie... într-o doarä... numai când vine vorba despre filme, ca si cum ar veni vorba despre castraveti, sau despre prezervative, sau despre Madam Stamate de la sara trei.
- Nu are nimic specific (nici filmului, nici nouä însine); la fel de bine poti spune: "Liternet: când vine vorba despre literaturä"; "Videofil: când vine vorba despre video"; "Muzica-bunä: când vine vorba despre muzicä"; "Fete fierbinti: când vine vorba despre futai"...
- E o läläialä, lungitä si färä ritm.
- Nu e catchy, nu e snappy.
- N-are nici un fel de poantä.
- E mortäcinoasä.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules