Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 07 Oct 2004, 13:00   #121
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Gaandalf:
Engleza unde ai invatzat ?
Nu am spus KISS MY ASS!(pupa-ma'n cur!) ... am spus KISS ASS!(persoana kre lauda excesiv shi ii canta in struna unei alte persoane) - in acest caz la fiecare din posturile pe care tu le ai pe forum.

da, cocosel, kiss ass, as in nose browser sau kiss up-er (yet another hyphenated noun). nu stiti tot neamul tau de tirlani cita engleza stiu eu. kiss as, as in herbert's atittude towards als' posts. sau, ca in necazul tau, jerkoff.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Oct 2004, 19:14   #122
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
La dracul... nu am putut sa ma abtin... dar si asadar...
spre exemplu avem urmatoare petrecere...sa zicem..ah Oakenfold...
http://www.clubbersguide.ro/gallery/...fold%20@%20WTP
vom urmari individul din poza 17... dar nu numai..si plesuvu din spate... in rest... va las sa va distrati singuri...have fun .. ah si sa nu uit sunt mai multe galerii acolo... pentru cei cu mult timp liber....enjoy
Old 08 Oct 2004, 06:51   #123
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

bun link jay ...
http://www.clubbersguide.ro/gallery/getPics.asp?path=2004_08_08%20-%20Hernan%20Cattaneo%20@%20The%20Mission%20(Ultima %20Playa) - Cea mai tare seara din vara la Ultima Playa.
Old 09 Oct 2004, 19:43   #124
M_olecula
Guru

M_olecula

Hmmm ... http://www.clubkristal.ro/hysteria/event_digweed.asp
Nu mai am rabdare !
M_olecula is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Oct 2004, 12:23   #125
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by M_olecula:
Cine merge ? JE!
Dk sunt la munte ... nu shtiu ce o sa fac dar vreau sa ajung.

In alta ordine de idei ...
Sambata la Morgana am stat cu Livio ... 2 prieteni de-ai mei shi un dj italian pe nume X-ulescu shi am invatzat cat de cat cum se mixeaza ... la 6 dimineatza umblam 2 taxiuri sa cautam club sa bage Livio After Hours. N-am avut noroc dar lectzia miXing a fost pretzioasa. Now i know more. Livio e foarte de treaba. Nu are fitze in cap ... k al Romaniei nr. 1 Rhadoo!

Pana una alta ... Vineri = Steve Lawler @ Kristal + Seb Fontaine.
Old 11 Oct 2004, 19:02   #126
M_olecula
Guru

M_olecula

Cine merge? JE! :lol:
Faci deplasarea pentru weekendu asta "incendiar" din kristal ? Sambata Pete Tong !
In urmatoarele 3 luni or sa vina la kristal dj-i jmecheri ... Zabiela , Chris Fortier, Lee Buridge si ... Hybrid
Uitam de Frankye Knuckles si Digweed ... de care v-am mai spus (nu-mi vine sa cred ca o sa mixeze in kristal , pentru prima data in bucuresti)
Old 11 Oct 2004, 19:36   #127
Jay
The Space Cowboy

Jay

Totusi ... Cineva la TMBASE?
Old 11 Oct 2004, 19:42   #128
M_olecula
Guru

M_olecula

Originally Posted by Jay:
Totusi ... Cineva la TMBASE?

Esti din timisoara Jay ?
Old 11 Oct 2004, 19:57   #129
Jay
The Space Cowboy

Jay

As vrea eu... din amaratul de Bucuresti... de fapt sunt din Suceava(Bucovina), si bunicii din partea mamei sunt din Italia si din partea tatalui meu sunt din Rusia, undeva pe langa Moscova... de acolo, in timpul razboiului au plecat... stai putin.. cam multa info...
Tu esti din TM?
Old 11 Oct 2004, 20:07   #130
M_olecula
Guru

M_olecula

As vrea eu... din amaratul de Bucuresti... de fapt sunt din Suceava(Bucovina), si bunicii din partea mamei sunt din Italia si din partea tatalui meu sunt din Rusia, undeva pe langa Moscova... de acolo, in timpul razboiului au plecat... stai putin.. cam multa info...
Tu esti din TM?

Doamne ce ras m-a bufnit cand am citit postul tau... cam multa info...
Nu , nu sunt din tim , nici n-as vrea sa fiu , te duci la timisoara pentru tmbase ??????
Old 12 Oct 2004, 06:50   #131
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by M_olecula:
Cine merge? JE! :lol:
Faci deplasarea pentru weekendu asta "incendiar" din kristal ? Sambata Pete Tong !
In urmatoarele 3 luni or sa vina la kristal dj-i jmecheri ... Zabiela , Chris Fortier, Lee Buridge si ... Hybrid
Uitam de Frankye Knuckles si Digweed ... de care v-am mai spus (nu-mi vine sa cred ca o sa mixeze in kristal , pentru prima data in bucuresti)
Zabiela nu ma impresioneaza dupa recenzia dezvaluita de un priieten ... Lee Buridge l-am prins la Mania asta vara shia bagat marpha dar nu ajung la el mai mult k sigur. La fel shi ptr restul.

Io inca ashtept: Digweed shi toate celelalte invitatzii facute de Kristal lui Hernan Cataneo shi Judge Jules.
Din cauza la Global Underground Judge Jules nu a mai venit ... dar in schimb l-am prin pe asha presupusul "comercial" Chamonix kre a bagat super tare shi pe Stephane K. Am poze cu both of them. :w00t:
Old 13 Oct 2004, 18:42   #132
M_olecula
Guru

M_olecula

Zabiela nu ma impresioneaza dupa recenzia dezvaluita de un priieten ... Lee Buridge l-am prins la Mania asta vara shia bagat marpha dar nu ajung la el mai mult k sigur. La fel shi ptr restul.

Io inca ashtept: Digweed shi toate celelalte invitatzii facute de Kristal lui Hernan Cataneo shi Judge Jules.
Din cauza la Global Underground Judge Jules nu a mai venit ... dar in schimb l-am prin pe asha presupusul "comercial" Chamonix kre a bagat super tare shi pe Stephane K. Am poze cu both of them. :w00t:

Imi dezvalui si mie intr-un mp acea "recenzie" ? m-ai facut curios , chiar te rog sa-mi spui !

Stephane K. baga super tare , am ascultat unul su doua seturi d-ale lui , frumos ...
D-abea astept sa ma intorc de la Steve Lawrel si Seb Fontaine si sa-ti descriu .... TOTUL . Ce-mi mai place !!!!!!!
Old 18 Oct 2004, 17:08   #133
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Bai!
Eu nu intzeleg cum se poate k un om sa faca asemenea atmosfera ? Cum naibii ? La ora 5 eram deja rupt la Steve Lawler shi nu ma puteam opri shi nu m-am oprit din baut dansata shi baut shi dansat. Sa-mi dau cu tesla'n bile cat de marpha a putut sa fie. Cam departe de centru Kristall asta in Bucureshti dar a meritat totzi banii pe care i-am spart in cele 2 super noptzi petrecute akolo ...

@m_olecula ...
care este recenzia dupa Lawler shi Pete Tong ?

Marea surpriza a diminetzii de Sambata a fost mr. Seb Fontaine kre m-a dat pe spate cu muzica pe kre a bagat-o. Chiar nu ma ashteptam sa bage asha marpha! It was mind - blowing! Singurul lucru kre m-a deranjat a fost k a mixat 4 ore ... Da-o incolo de treaba. Mixezi shi tu 3 ore ... te simtzi shi pleci ... dar nu el a insitat pana la 5 knd a intrat Lawler shi ashteptarea chiar a meritat.

Kristall mi-a oferit o atmosfera de neuitat shi imi este jena sa ma intorc in CTA la nu shtiu ce club unde mai mult k sigur nu voi beneficia de acelashi tratament pe kre mi l-a oferit Kristall Glam Club.

Nici o problema ... ne vedem la Lee Buridge, Dave Seamna shi mr. John ... :w00t:
Old 18 Oct 2004, 17:10   #134
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Apropo .. baietzii de la Kristall mi-au spus k Oakenfold a mixat 2 ore shi 20 de minute shi a incheiat setul cu Traffic a lu' Tiesto. :lol:
Shi-a batut joc de cei kre s-au dus sa-l vada. Shi din cate am intzeles ... au fost cu miile.
Varza Oakenfold asta ...
Old 22 Oct 2004, 18:15   #135
M_olecula
Guru

M_olecula

[quote="Gaandalf"] @m_olecula ...
care este recenzia dupa Lawler shi Pete Tong ?

In primul rand tu imi esti dator cu o recenzie , despre Zabiela
Nu am fost la Lawrel , febra mare , durere de cap ... nu-ti imaginezi cat m-am putut oftica .
Am inteles de la oamenii cu care trebuia sa ma duc ca Lawrel nu a bagat cum baga de obicei , mai agresiv ... dar a placut !
Dap , ai dreptate , Seb fontaine a mixat prea mult , cica la un moment dat s-a bagat peste Lawrel sa mai mixeze , iti dai seama ce "foame" are in gat ?
Exact ce ai spus a facut Oakenfold ... iti amintesti ce iti ziceam despre el ?

Te tine sa facem un pariu ca la Dave Seaman si Zabiela ... Kristalul o sa fie plin ?????????
Old 23 Oct 2004, 06:04   #136
Jay
The Space Cowboy

Jay

Zabiela e destul de varza....
Am auzit ca prin februarie... ar putea sa apara in Krital(nu stiu ce dracu' cauta acolo) Armand van Helden... asta chiar e bun...
Old 24 Oct 2004, 01:24   #137
M_olecula
Guru

M_olecula

[quote="Jay"]Zabiela e destul de varza....

De unde stii tu buai asta ca Zabiela e varza , el si cu Dave Seaman plac mult romanilor ... de ce ? pentru ca baga mai mereu melodii cu voci , mereu unde si cand mixeaza astia doi se umple locatia , asta o sa se intample si acum cand o sa vina la Kristal , tu macar l-ai auzit mixand live ?
Old 24 Oct 2004, 17:30   #138
Jay
The Space Cowboy

Jay

Nu-mi place tonul tau... si nu am sa-ti raspund...
Old 24 Oct 2004, 18:52   #139
M_olecula
Guru

M_olecula

Nu-mi place tonul tau... si nu am sa-ti raspund...

Da nu era un ton arogant sau agasant sau cum il consideri tu ... mie nu mi-a placut cum ai zis tu despre zabiela ...
Te-am intrebat frumos si normal , raspunzi bine , nu iar e bine ... da nu mai venii cu afirmatii d-astea fara sa aduci si argumente
Old 24 Oct 2004, 23:30   #140
Jay
The Space Cowboy

Jay

Zabiela.... Eu am sa-l iert pentru ca si-a pierdut toate vinilurile la aeroport si a bagat de pe CD si vreo 2 viniluri imprumutate.. In mare... a avut si highlights...cum ar fi remixuri la Blur si Prodigy....
...

Aici l-am vazut a doua oara si dupa cum vezi nu e totul naspa... dar nu e cine stie ce... in fine ... daca mai vii cu intrebari "Da unde l-ai vazut? Sau in ce cluburi ai fost?" - devii penibil...

P.S. Extract din pag4 mesajul 5
Jay is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules