Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cine merge ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85165)

Gaandalf 07 Sep 2004 11:20

Cine merge ?

Tiesto revine in Romania, vineri 17 septembrie 2004. Locatia anuntata este World Trade Plaza - Sofitel.

Merge cineva ? Este 600.000 lei biletul ... Nu este nici un clubber pe forumul acesta ?

Lady_Skar 07 Sep 2004 13:00

daca intru la facultate la locuri din buget... I'm there! :)
dar sunt foaaaaaaaaaaaaaaarte slabe sanse. :(

christi 07 Sep 2004 15:16

Decit sa dau 600.000 pe Tiesto... :sick:

M_olecula 07 Sep 2004 16:25

Biletul pe nights.ro si pe inout.ro este 400.000
Si crede-ma... voi fi acolo dar voi fi acolo pentru atmosfera nu ca mi-ar place tiesto , nu-l suport pe acest "dj" comercial... cum face un clip si ajunge in primele locuri mai peste tot in lume cum ii mai creste cota cu inca 1 mil $ . E prea comercial... la fel ca Oakenfold care , apropo , vine pe 2 octombrie, locatia inca necunoscuta .
Pana sa vina tiesto (si dupa el , a doua seara e James Zabiela) o sa vina vineri David Morales care merita mai multa atentie decat tiesto

Jay 07 Sep 2004 22:45

Mda.... am auzit si eu.... dar subscriu molecula... mai tare e morales... tinand cont ca acum vreo 5 ani david era cel mai tare DJ de prin america..in fine... Tiesto nu e chiar asa...de must see.... Daca tot veniti prin Bucuresti va recomand petrecerea de la Romexpo, mai mult pentru muzica, ca lumea o sa fie de cacat, vin altii mult mai buni.....Oricum prea mult e biletul pentru ce ofera omul....

M_olecula 08 Sep 2004 01:22

Originally Posted by Jay:

Mda.... am auzit si eu.... dar subscriu molecula... mai tare e morales... tinand cont ca acum vreo 5 ani david era cel mai tare DJ de prin america..in fine... Tiesto nu e chiar asa...de must see.... Daca tot veniti prin Bucuresti va recomand petrecerea de la Romexpo, mai mult pentru muzica, ca lumea o sa fie de c****, vin altii mult mai buni.....Oricum prea mult e biletul pentru ce ofera omul....

Chiar ca lumea de la petrecerea din romexpo o sa fie de kkt , e intrarea libera si or sa fie toti taranii , mai ales ca vor canta si parazitii (acum nu zic ca fanii parazitilor sunt tarani , din contra... dar in general) . Dar o sa mixeze James Zabiela ceea ce schimba cu totul datele problemei , dupa ora 2-3 va incepe cu adevarat petrecerea .
Inainte de petrecerea de la romexpo e cea din kristal , de vineri care v-o recomand... cel putin la capitolul muzica va fii peste tiesto si pretul biletului e de 300.000 de pe net si 500.000 intrarea la fata locului .
Jay stii cand a venit Carl Cox in Romania , pe 1 Mai , in La Mania din Mamaia ? Atunci a fost biletul 900.000 si intrarea 1.200.000 . In afara faptului ca a fost arhi-plin clubul a si meritat banii Carl Cox , la tiesto ar fii trebuit sa bage intrarea 10.000 , nu merita mai mult

Gaandalf 08 Sep 2004 08:41

Originally Posted by M_olecula:

Biletul pe nights.ro si pe inout.ro este 400.000
Si crede-ma... voi fi acolo dar voi fi acolo pentru atmosfera nu ca mi-ar place tiesto , nu-l suport pe acest "dj" comercial... cum face un clip si ajunge in primele locuri mai peste tot in lume cum ii mai creste cota cu inca 1 mil $ . E prea comercial... la fel ca Oakenfold care , apropo , vine pe 2 octombrie, locatia inca necunoscuta .
Pana sa vina tiesto (si dupa el , a doua seara e James Zabiela) o sa vina vineri David Morales care merita mai multa atentie decat tiesto

in sfarshit clubari cat de cat ...
David Moralles merita shi 1 milion dar este kam aiurea ... dk vin pe 10 shi pe 17 mor de foame restul lunii. Mergeam la Morales dar salariul vine pe 14 ... :((
Oakenfold sa fie el sanatos. Are cateva melodii bune dar ma seaca in rest.
Vreau Deep Dish neaparat shi cel mai tare Hernan Cataneo - locul 19 mondial pe care l-am prins vara asta la Ultima Playa unde mi-a mixat shi creierii. Era 10 dimineatza shi dansam la capatul Mamaiei. Binetzeles k bucureshtenii erau live & kicking ... mi-a placut enorm ... :w00t:

[Chiar ca lumea de la petrecerea din romexpo o sa fie de kkt , e intrarea libera si or sa fie toti taranii , mai ales ca vor canta si parazitii (acum nu zic ca fanii parazitilor sunt tarani , din contra... dar in general) . Dar o sa mixeze James Zabiela ceea ce schimba cu totul datele problemei , dupa ora 2-3 va incepe cu adevarat petrecerea .
Inainte de petrecerea de la romexpo e cea din kristal , de vineri care v-o recomand... cel putin la capitolul muzica va fii peste tiesto si pretul biletului e de 300.000 de pe net si 500.000 intrarea la fata locului .
mult

Pai intrebatzi-ma ce a fost la Liberty Parade ... unde totzi rockarii imputzitzi shi nespalatzi intrasera sa asculte muzica House shi totzi manelishtii kre n-avea nici o treaba. Marco Bailey mare invitat mare - :sick: pe la 3:30 a inceput Rosario Internullo (pe care il credeam pierdut) sa bage super muzica .. shi crema muzicii house inca era prezenta la ora 7 fara knd totul a fost stopat de zgarcitzii aia de organizatori ... :x

Gaandalf 08 Sep 2004 09:56

Hernan Cataneo Live @ Ultima Playa - 07.08.2004 :w00t:
Era ora 6 shi era full. Muzica bestiala ... cum naibii sa pleci aks ?

M_olecula 08 Sep 2004 12:57

Originally Posted by Gaandalf:

Pai intrebatzi-ma ce a fost la Liberty Parade ... unde totzi rockarii imputzitzi shi nespalatzi intrasera sa asculte muzica House shi totzi manelishtii kre n-avea nici o treaba. Marco Bailey mare invitat mare - :sick: pe la 3:30 a inceput Rosario Internullo (pe care il credeam pierdut) sa bage super muzica .. shi crema muzicii house inca era prezenta la ora 7 fara knd totul a fost stopat de zgarcitzii aia de organizatori ... :x

Stiu ca la Liberty Parade de anul asta au fost o gramada tarani , manelisti si rockeri . Inainte regretam ca nu m-am dus (si acum mai regret , pt. muzica) dar pe urma mi-am schimbat parerea .
Pacat ca nu vii la Morales , acolo o sa fie adevarata petrecere.
De Hernan Cataneo am auzit ca baga frumos si daca mai zici si tu ca e cel mai jmecher ... nu-mi prea merge netu zilele astea ca luam ceva de la el .

Nu te duce la Tiesto... daca te duci dute pt. atmosfera si fa in asa fel sa nu auzi muzica... sa auzi ce vrei tu :shock: .

Si daca tot vi in buc. sa te duci a doua seara la Zabiela... nu-l rata.

M_olecula 08 Sep 2004 13:04

[quote="Gaandalf"]Oakenfold sa fie el sanatos. Are cateva melodii bune dar ma seaca in rest.

Vezi ? si tu si restul lumii il stiu pe Oakenfold dupa melodii nu dupa cum mixeaza... e prea comercial omu' asta e cel mai comercial dintre toti dj-ii , il dau draqu... A facut coloana sonora de la Big Brother Anglia :shock: DUMNEZEULE... a facut coloana sonora din Matrix Reloaded , cand danseaza populatia din Zion (melodia aia suna bine , mi-a placut ;) ) , a mai colaborat cu Shifty sau nush cu cine si s-au facut de kkt amandoi... omu face totu pentru bani , uita-te la Zabiela , mixeaza pe 18 si e intrarea libera , unde ai mai vazut asa ? Pe Oakenfold nu-l suport , nici muzica lui

raptor 08 Sep 2004 13:06

In noiembrie se aude ca sare la noi nightwish...pret inre 800 shi o mila...e careva care sa vina---asa,in principiu?

Gaandalf 08 Sep 2004 15:42

@M_olecula:
Da mey .. dar dk tzie nu tzi-a placut melodia Fluke - Zion atuncea inseamna k nu avem aceleashi gusturi in materie de muzica house.
Mie im place Cataneo care e mai mult pe techhouse. Tu spre ce tinzi?

christi 08 Sep 2004 17:11

Originally Posted by raptor:

In noiembrie se aude ca sare la noi nightwish...pret inre 800 shi o mila...e careva care sa vina---asa,in principiu?

Cam tirziiu ai auzit.... La Nightwish se pare ca nu mai sint bilete...

M_olecula 08 Sep 2004 23:27

@M_olecula:
Da mey .. dar dk tzie nu tzi-a placut melodia Fluke - Zion atuncea inseamna k nu avem aceleashi gusturi in materie de muzica house.
Mie im place Cataneo care e mai mult pe techhouse. Tu spre ce tinzi?

Nu am zis ca nu imi place melodia aia , suna bine , chiar imi place , e buna , merge... dar nu-mi place dj-ul , poate sa faca el 100 astfel de melodii , a facut-o pentru bani si nu ma mai intereseaza nimic... aici e adevarat ca producatorii daca se duceau la un alt dj si-i propuneau sa faca melodii pt. film si aia acceptau dar Oakenfold cred ca e cel mai comercial dj . Dupa colaborarea cu Shifty s-a ales praful de ei , de amandoi , s-au facut de kkt .

Io il iubesc pe Carl Cox , omul asta are stilul lui propriu , am uitat cum se numeste , iti spun alta data , dar cand ascult si cand mixeaza Carl Cox simt doza aia de adrenalina , simt ceva , poate stii si tu cum e .
Imi mai place Deep Dish , care e printre cei mai puri dj-i si il apreciez enorm pentru asta , Zabiela e altul dintre preferati , Dave Seaman baga si el de apreciat , la Dave Seaman e altceva , e singurul care le-a placut cu adevarat romanilor , adica singurul care le-a placut dintr-o serie de dj nu asa de cunoscuti , intelegi ?

Rosario Internullo si Marco Briguglia mai baga frumos , adica stiu sa mixeze unele melodii , le mixeaza altfel decat ceilalti si o fac bine . Era sa uit de Timo Mass , mare greseala comiteam....

De Sander Kleinenberg ce zici ?

Gaandalf 09 Sep 2004 09:07

Timo Mass nu mi-a placut cum a bagat akum knd a fost in Buc... ma ashteptam la mai mult. Nu shtiu de ce dar chiar nu mi-a placut.
Shi da shtiu de doza aia de adrenalina ... shi poate sa fie shi 10 dimineatza shi nu ma pot opri k muzica este prea prea adevarata - shi cum am mai zis la Hernan Cataneo am simtzit asta. Inebunisem pe akolo.:P
Carl Cox este unul din preferatzii mei - shi nu shtiu um se numeshte stilul lui dar e al draqului de bun.... am setul ala de pe 1 Mai = nebunie curata.

Intzelesesem k itzi place melodia Fluke- Zion dar kred k n-am fost atent... sorry! Oakenfold deja ma lasa rece ... shi nici nu merita discutat. Parca o ia pe urmele lui Sash ala .... din Germania. (tzin minte o emisiune Dance Floor Chart la MTV knd Vj Liviu era la Sash kre venise in Romania shi declara: "Este incredibil cum la noi inca se mai asculta muzica kre in Europa se asculta akum 10-12 ani":lol: )

Shi apropo ... am uitat de Sasha kre imi place shi ala cum mixeaza.
Marele eveniment TIESTO - shtiu k deja se "impiedica" shi asta spre comercial dar sincer itzi spun k ma duc ptr atmosfera shi sper sa iasa bine k altfel ma dau cu capu' de totzi peretii de la World Trade Plaza.

M_olecula 09 Sep 2004 12:49

Shi apropo ... am uitat de Sasha kre imi place shi ala cum mixeaza.
Marele eveniment TIESTO - shtiu k deja se "impiedica" shi asta spre comercial dar sincer itzi spun k ma duc ptr atmosfera shi sper sa iasa bine k altfel ma dau cu capu' de totzi peretii de la World Trade Plaza.

Stii ca Sahsa trebuia sa vina la noi in urmatoarea saptamana dupa John Digweed ? Cica omu a avut probleme medicale :lol: ... de unde ca s-a prajit prea rau in Ibiza la o mare petrecere ;) e adevarat , crede-ma.
La Tiesto si eu tot pentru atmosfera ma duc , daca ma duc , mai putin pentru muzica .. wow .. e prima data cand m-as duce la un eveniment pentru atmosfera . Si spera sa iasa bine , o sa fie mare aglomeratie , ca anul trecut de altfel dar cred ca o sa fie frumos.

Tot nu mi-ai raspuns la intrebare , Sander Kleinenberg , ai auzit de el ???????????

Gaandalf 09 Sep 2004 14:20

Tot nu mi-ai raspuns la intrebare , Sander Kleinenberg , ai auzit de el ???????????

Am auzit k baga destul de mishto' (nu ma pripesc in declaratzii pana nu ascult cu urechile mele, pana nu simt ca imi place) ... dar un prieten de-al meu se chinuie sa traga nishte mixaje cu Sander de vreo 22 luni .... i se tot deconecteaza.

raptor 09 Sep 2004 19:28

Originally Posted by christi:

Originally Posted by raptor:

Cam tirziiu ai auzit.... La Nightwish se pare ca nu mai sint bilete...

:(( Tara arde si baba se paiptana.Eu ce dracu' am facut pina acum? :( Asta e.Acu,daca tot s-au acrit strugurii,sa zic ca nici nu tineam chiar asa de mult sa merg.As vrea sa vina Apocalyptica daca se poate intr-un viitor apropiat...Si nea Goran Bregovic,as soon as possible.

M_olecula 10 Sep 2004 05:06

Am auzit k baga destul de mishto' (nu ma pripesc in declaratzii pana nu ascult cu urechile mele, pana nu simt ca imi place) ... dar un prieten de-al meu se chinuie sa traga nishte mixaje cu Sander de vreo 22 luni .... i se tot deconecteaza.

De 22 de luni ???????? :o sau ai gresit vrand sa scrii 2 luni ?
Iti spun eu ca omu baga super tare , am acasa niste mixuri si trei melodii d-alea lui si sunt mortale.
Ieri mi-am luat bilet la David Morales ;) o sa-ti povestesc ce ai pierdut , sper sa fii pierdut ceva taaaaaaare.... :D
La tiesto nu cred ca o sa vin , iti spun eu de ce .

Gaandalf 10 Sep 2004 07:40

2 luni ... sorry!
u makin' me feel bad huh ? nu vine iar vara sa vezi ce mesaje private itzi dau a2a zi dupa ce o sa vina carl Cox shi Deep Dish shi Digweed shi Hernan Cataneo....

De adaugat Judge Jules kre din cauza la Global Underground n-a mai ajuns la Cuando Republic in vara ... :((
Judge Jules Rulzzzz!

All times are GMT +2. The time now is 13:02.