Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 05 Oct 2004, 13:04   #101
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Ei bine..hai sa-ti dau eu o opinie, mai avizata sper, despre mixurile astea ....sa le zicem club
Genul este Dance... iar Club este ori un stil ori un mood... CLub ca gen de muzica nu exista...
Lounge.... si daca spune patronul la Kristal ca de astazi bag lounge ..asa si este???... L-am auzit la radio pe patronul de la Kristal spunand ca cea mai tare meodie din vara asta(din lume) este Vali Barbulescu... no shit..hm...
Nu trebuie sa iei lucrurile asa cum sunt.... ca vine deep dish si baga trei acorduri de funk(funky e mood) asta nu inseamna ca au fuzionat stilurile dintr-o data....iar de dnb ce sa mai zic... nu tot ce e 150-170 bpm cu slow bass este drum and bass....
Imi place si mie fenomenul asta de ..club, dar nu in Romania....
Old 05 Oct 2004, 14:04   #102
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Lasa k shi la noi la Heaven este un patron - vai de steaua lui ... n-are nici o treaba cu realitatea dar dj-ul shtie sa bage muzica buna.

Despre curentul funky ... sa shtii k este din ce in ce mai cautat shi mai apreciat shi mi se face scarba. Deep Dish a fost un exemplu ... sa shtii k sunt mai multzi kre au inceput sa adopte acest curent ... :sick:
Old 05 Oct 2004, 14:31   #103
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

Originally Posted by Gaandalf:
@ Ogto
nici intr-o mie de ani nu o sa pot asocia termenul clubber cu tine... dk postam k sa ne aflam in treaba mai bine ne lasam de meserie. Parerea ta a fost futila shi inutila.

Postul acesta e cretin si va starni numai cearta si injuratuti. Deci: Up Yours. :sleep:
Old 05 Oct 2004, 14:35   #104
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

4 ogtavius:
Your sorry excuse 4 posting here & replying "up mine" is again futile. Is it a new trend of urs ?
Ai putzintica demnitate shi lasa topicul asta in pace. Du-te shi macelareshte in alte parzti ...
Old 05 Oct 2004, 14:43   #105
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

Acum sincer, esti chiar asa de prost sau e doar o fatada? Te rog sa termini cu tembelismele astea de handicapat. "ogtavius"? Esti pur si simplu patetic. Adica da-o dracu de treaba, tu nu-ti vezi posturile? E culmea culmilor ma. Ai mentalitatea perfecta de roman handicapat care iubeste 2fast2furios si You Got Served. Taci dracu din gura, nu mai face pe cultul si pe "pasnicul" ca nu esti nici una nici alta, esti un retardat trist.
Old 05 Oct 2004, 14:48   #106
BeNnY
Guru

BeNnY

Da mey Ambra io sunt ala kre tot sta shi danseaza pe muzica aia pe care tu nu o sa o intzelegi niciodata. Ramai tu la muzica ta cu Sishu shi Puya ... mergetzi "spargetzi bani shi intratzi la racoare dupa care ieshitzi afara k avetzi bani in buzunare ...."

De ce ai impresia ca cineva incearca sa inteleaga muzica aia? Adica, ce e de inteles? Si de ce toti tristii dau exemple de labe din-astea din muzica hip-hop? Cine a zis ca ii asculta pe aia? E ca si cum as zice ca tu asculti impact (omfg please say no).

Si mai nou clubberii astia cool asa ca tine vorbesc in engleza cand nu stapanesc romana ca lumea? (ah, intre timp vad ca ti-ai editat mesajul)
Old 05 Oct 2004, 15:17   #107
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Da prefer sa vb in lb. engleza.
Am sa ma abtzin sa dau explicatzia cu muzica hip-hop.
Muzica de dans shi muzica de mishcare este cea din cluburi practicata de clubberi.
Old 05 Oct 2004, 17:51   #108
K's
Guru

K's

mishcare este cea din cluburi practicata de clubberi.
Beck le lalaiau frumos:
Soy un perdedor
I'm a loser baby so why don't you kill me?

(Sprechen sie Deutches, baby)

Soy un perdedor
I'm a loser baby so why don't you kill me?

(Know what I'm sayin'?)

Si, exceptind miscarea practicata de voi, clubberii ( :huh: ), in cluburi, ce altceva mai faceti- tot voi, clubberi?
Old 05 Oct 2004, 17:54   #109
Jay
The Space Cowboy

Jay

Muzica de dans shi muzica de mishcare este cea din cluburi practicata de clubberi.

Pe dracu... de ce faci o asemenea afirmatie... ?? Muzica de dans... ala e dans..?? uf... eu nu ma vreau sa vb despre asta...punct
Old 06 Oct 2004, 07:30   #110
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

@jay
trebuia sa intzelegi "ceva". Ai Pus botul la fel k Benny shi Ogto. Nu ma ashtetam.
un clubber mi-a trimis priv msg-ul asta ... e de pe forum shi are perfecta dreptate:
Originally Posted by un clubber:
NU TREBUIE sa stie ei cum si ce facem noi in club , te rog , lasa-i in pace ca nu au nici o treaba. Lasa-i in lumea lor "de gheata" in care noaptea stau acasa si se uita la filme.

Am ajuns la concluzia k aici dk vrei sa vb ceva imediat eshti criticat shi etichetat: "Nu shtii nimik!" shi mai apar shi atarnache kre posteaza k sa se afle in treaba.
Subiect inchis ... mai departe cu alt subiect ...
Old 06 Oct 2004, 10:56   #111
Jay
The Space Cowboy

Jay

@jay
Originally Posted by un clubber:
NU TREBUIE sa stie ei cum si ce facem noi in club , te rog , lasa-i in pace ca nu au nici o treaba. Lasa-i in lumea lor "de gheata" in care noaptea stau acasa si se uita la filme.

...

Draga clubbere... nu ma intereseaza ce faceti/cum petreceti sau cand veniti acasa de prin clubburi... eu vorbeam doar de MUZICA... MUZICA ...MUZICA... ce treaba are ca tu vii cu noaptea in cap acasa... sa stii ca noi toti ceilalti nu am auzit de iesit in oras.. si de stat pana dimineata.... (pana la primul tramvai de fapt). Lume de gheata?(flamboiant).....
Apropo de benny si ogto...cred ca iar i-ai suparat.."Nu trebuie sa stie ei"..

Apropo... Gandalfe si clubberul... eu vorbeam de ... de... MUZICA din clubburi nu de fluierele din gura sau de toalele de prost gust...
Old 06 Oct 2004, 11:02   #112
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Who ever said anything about "fluiere" ?- kre se impartzeau la totzii proshtii prin cluburi anul trecut. In vara la Mania se dadeau "cuburi" de gheatza cu lumina albastra kre pluteau in bauturi - k sa iasa in evidentza ... parerea mea este k a avut reactzie opusa in randul anumitor persoane.

Shi nu am zis k nu shtii de ieshit noaptea pana tarziu dimineatza. Cu tine chiar nu vreau sa ajung sa ma cert asha cum am facut cu ceilaltzi.

Apropo de clubberi ... intotdeauna un club o sa aibe shi mere stricate asha cum (ma repet) a fost la Liberty Parade: rockeri nespalatzi kre dadeau din cap shi "dansau" ... all of 'em caught up in the moment.
"Liberty Parade roxxxx!"

Nu cred k ar mai fi ceva de spus la acest subiect dar pot sa spun k au sarit multzi shi numai tu ai dat o explicatzie ... restul = zero taiat.
Old 06 Oct 2004, 13:34   #113
BeNnY
Guru

BeNnY

Asta ar defini si balerinii.

So, balerinule, daca nu sunt clubber d-asta asa ca tine, nu pot sa ies seara in oras?
Old 06 Oct 2004, 18:55   #114
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

@ Ambra
Da mey Ambra io sunt ala kre tot sta shi danseaza pe muzica aia pe care tu nu o sa o intzelegi niciodata. Ramai tu la muzica ta cu Sishu shi Puya ... mergetzi "spargetzi bani shi intratzi la racoare dupa care ieshitzi afara k avetzi bani in buzunare ...."

Ce muzica ascult eu nu trece prin capul tau niciodata si nu ai sa auzi tu vreodata, discotecar trist. Astept momentul cind prietenul tau, Emanuel Lazarescu, echidistantul moderator si editorialist, iti va da si tie ban, poate pentru KiSS ASSul adresat lui ogto.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Oct 2004, 20:13   #115
M_olecula
Guru

M_olecula

Originally Posted by Jay:
eu vorbeam de ... de... MUZICA din clubburi nu de fluierele din gura sau de toalele de prost gust...

Cred ca nu mai exista un fluier intr-un club de vreo 5-6 ani de zile , aici ma refer la cluburile unde se mixeaza si unde vin dj buni .

Jay ... daca si in club sunt toale de prost gust inseamna ca in discotecile unde se asculta manele sunt haine din colectiile de moda internationale si recunoscute numai de lumea buna !!!!!! Cand si unde ai fost ultima data , intr-un club ????
M_olecula is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Oct 2004, 21:14   #116
Jay
The Space Cowboy

Jay

Originally Posted by M_olecula:

Cred ca nu mai exista un fluier intr-un club de vreo 5-6 ani de zile , aici ma refer la cluburile unde se mixeaza si unde vin dj buni .

Eram ... IRONIC... of God....

Jay ... daca si in club sunt toale de prost gust inseamna ca in discotecile unde se asculta manele sunt haine din colectiile de moda internationale si recunoscute numai de lumea buna !!!!!! Cand si unde ai fost ultima data , intr-un club ????

Cand am fost ultima data in club? U don't wanna go there, trust me..

Sunt de acord cu Gandalf.. nu vreau sa ma cert cu nimeni
Iar Molecula ... don't get smart with us(me) please...
End of story.. and they lived happily ever after...
Old 06 Oct 2004, 23:02   #117
M_olecula
Guru

M_olecula

[quote="Jay"] Iar Molecula ... don't get smart with us(me) please...

Era o simpla intrebare !!!!!!! la care puteai sa raspunzi la fel de simplu , nu vreau sa ma cert cu tine dar ai spus ca toalele din club sunt de prost gust ceea ce e total neadevarat .
M_olecula is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Oct 2004, 23:05   #118
Jay
The Space Cowboy

Jay

Persoanele fizice cu activitati in agricultura ar putea beneficia, din anul 2006, de un regim special care le va permite deducerea taxei pe valoarea adaugata pentru unele achizitii, a declarat secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice Maria Manolescu. Ministerul Finantelor colaboreaza cu experti ai Uniunii Europene in vederea introducerii, de la 1 ianuarie 2006, a unui regim special pentru TVA, conform reglementarilor europene. Manolescu a afirmat ca societatile din domeniul agricol sunt avantajate fata de producatorii individuali, intrucat sunt platitoare de TVA si isi pot deduce taxa aferenta achizitiilor de materii prime si materiale. Pentru a putea beneficia de aceleasi drepturi, gospodariile agricole individuale ar putea fi scutite de TVA. Oficialul MFP a mentionat ca detaliile acestui proiect nu au fost inca stabilite, insa agricultorii nu vor fi obligati sa tina o evidenta contabila.
Old 07 Oct 2004, 09:05   #119
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

I know you've heard it all before
But I'm sorry for this three year war
For the setting up of camps
and wire and trenches
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Oct 2004, 12:25   #120
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Ambra Blu:
Astept momentul cind prietenul tau, Emanuel Lazarescu, echidistantul moderator si editorialist, iti va da si tie ban, poate pentru KiSS ASSul adresat lui ogto.
Engleza unde ai invatzat ?
Nu am spus KISS MY ASS!(pupa-ma'n cur!) ... am spus KISS ASS!(persoana kre lauda excesiv shi ii canta in struna unei alte persoane) - in acest caz la fiecare din posturile pe care tu le ai pe forum.
Diferentza este vizibila, palpabila shi evidenta.
Permite-mi sa-l citez pe Jay kre a spus-o foarte bine:
Originally Posted by Jay:
End of story.. and they lived happily ever after...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules