Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 28 Mar 2008, 22:29   #181
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Gigis:
nepupitotinpulem
Bah! Tu chiar crezi ca ma intimidezi/dezonorezi pe mine cu asta? :huh:
Serios acu', ca eu inteleg altceva...
Atat poti tu? ATAT?!? :w00t:

Nu ma cunosti, indeajuns, se pare.

http://www.youtube.com/watch?v=IDwtrAZq__0&feature=related

dance for me baby, dance for me...

nepupitotinpulem
and, pussy, pussy, de 1000 de ori...
Te-au smotocit aia pe la zdup, no? vrei sa uiti...
Hmm, nu stiu cum sa facem, esti irecuperabil, imi pare rau, dar incerc sa te ajut, ca de la barbat la fost barbat:
http://www.youtube.com/watch?v=Ko2A8VfCWcQ
http://www.youtube.com/watch?v=yIyIaipshjk
Cum e? E mai bine?
---
singura ta legatura cu ahile
lol, olo, :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=WEY3R_LukhY
Observi cum racniturile monstruoase nu prea au efect, no?
---
StefanDo, probabil ai vazut ca unor condamnati li se serveste o masa copioasa inainte de executie, sper sa-mi intelegi solidaritatea,
E randul tau! Butonul ala, da' , ezac :happy: , CLICK!!!
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Mar 2008, 22:56   #182
djinjis
Guru

djinjis

aia nu era pentru tine, jesus, panarama homo ce esti, ti-ai si tras fustitza plisata roz, da-te ma de pe fir, cui ii pasa de tine, adio, valea con dios.

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw
djinjis is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Mar 2008, 22:59   #183
djinjis
Guru

djinjis

sa te dezonoreze dracu' de japitza masculina.

Old 28 Mar 2008, 23:08   #184
Neuptolem
Banned

Neuptolem

L-am enervat! :lol: Aveam dreptate! :lol: :lol: :lol:
Aruncati plasa pe el, acum e momentul! :happy:
Old 28 Mar 2008, 23:19   #185
djinjis
Guru

djinjis

bietu' naiv iar vb singur. cu cine vorbesti???? cine sa arunce ce? cucu?????

Old 28 Mar 2008, 23:27   #186
Neuptolem
Banned

Neuptolem

INT. CABINET MEDICAL - DIMINEATA

DR. ganditor rasfoieste niste hartoage, noteaza cu pixul ceva. Il priveste pe Gigis. Gigis panicat, fata-i tremuranda. Dr. se freaca...se freaca...se freaca la...se freaca in...se freaca in BARBA, si da verdictul:

DR.
Intr-adevar, sunteti irecuperabil.
---
Mda!... :hmm:
Old 28 Mar 2008, 23:47   #187
djinjis
Guru

djinjis

Dr. Nepupitotinpulem se freaca...se freaca...se freaca si se trezeste in cele din urma. Era dimineata.

Old 29 Mar 2008, 00:14   #188
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by GIGIS:
Dr. Nepupitotinpulem se freaca...se freaca...se freaca si se trezeste in cele din urma. Era dimineata.
DR.
Intr-adevar, sunteti irecuperabil.

(continuare)

BLACKSCREEN

DR.
(V.O.)
...I-RE-CU-PE-RA-BIL!

Gigis isi roade unghiile, tremura, e alb-verzui la fata. Arunca priviri bulbucate, brusc, prin colturile incaperii, isi freaca capul de umar, strange gingiile, saliva ii scapa din gura, inchide ochii si inclestandu-si mainile, degetele, incepe sa bolboroseasca:

GIGIS
(smiorcait)
Puss...pussy...pussy...
(pe alt ton)
HAI PUSSY, HAI!
(vocea initiala)
pulem...pupulem...pupupupupupupu...pu-pu...
(vocea 2)
Hai pussy, hai, arata-mi-o, hai, asa, frumos, asa papusha, asa! ITI PLACE?
(vocea 1)
nu pup, nu pup, NU PUUUUP!
(vocea 2)
NE PUPI PE TOTZI IN P.ULA!!!
(vocea 3, tampa)
In PULEM shefu'!
(vocile 4, 5 si 6)
HA HA HA HA HA!....
(vocea smiorcaita)
Nu, va rog, nu-mi faceti asta, va rog, va implor! Va imploooor!...

DR.
Ajunge!

GIGIS
Cucu...cucu...NU!

DR.
(la telefon)
Andra, cheama paza te rog, a intrat in criza posttrauma.

GIGIS
(inocent)
Cucu, da, cucu.

DR.
(dezgustat, enervat)
HAI BAH CARA-TE-N SPANACU' MEU DE CIOFLENGAR!

Dr. il salta pe Gigis de umeri bruscandu-l. Gigis isi pune mainile in cap. Dr. il apuca de gulerul de la spate si-l impinge spre usa.

GIGIS
(ca pentru sine, ranjind satisfacut)
Sunt o pussy.

DR.
(strambandu-se)
ESTI PE MATA!
Old 29 Mar 2008, 01:41   #189
djinjis
Guru

djinjis

he he. asa ai vrea tu sa se intample, nepupitotinpulem? e si asta o metoda de defulare. incearca sa reciti aceiasi voma in fustitza aia roz plisata ratand un pas de deux cu amantul tau imaginar, in fata oglinzii. homosexualii astia fara rusine mor daca nu se exhiba.

Nepupitot "Buffalo Bill" Inpulem: [to a mirror] Would you fuck me? I'd fuck me. I'd fuck me hard.

Old 29 Mar 2008, 06:07   #190
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Pitbull:
Nu-l luati în seamä pe acest "djinjis". E un mârlan, neam-prost, obraznic si frustrat, un scandalagiu si o nulitate totalä în materie de cinema, de culturä, de societate... ce mai, de existentä umanä în general. SPER sä räspundä cu o bädäränie cretinä, ca de obicei, ca sä-l bannäm si sä terminäm o datä.

s dovedeste ink o data k toti cei kre s iau d mine sint niste cretini irecuperabili :lol:
da eu nu stiu dc va mai faceti atitea scrupule re: banarea ac excrescente puturoase?! banati-l si gata! sa moara d oftik vorbind singur cu sine
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Mar 2008, 11:27   #191
djinjis
Guru

djinjis

iacata-l si pe al treilea mag frustrat pe la spate doggy style, smiorcaindu-se ca s-a luat de el nenea cel rau, care tot ii spune ca e prost si adevaru' si il porecleste in fel si chip. si lacrimile ii curgeau amar pe fata amestecandu-se cu mucii... asta e, cine n-are sange incepe sa plange...

cu volumu la maxim http://www.youtube.com/watch?v=bSt_Otwv0ww (decat o viata-ntreaga gaina, mai bine uitandu-te vo 5 min pe gaura cheii)

bai pishu mic, sa-ti intre bine-n cap: pe aici nu se trece.

p.s. cum e sa te citeze toti retarzii si numa ei? Vanity, definitely my favorite sin.

Old 29 Mar 2008, 11:53   #192
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

of, saracu, asta traieste intr-o lume paralela in kre s crede al mai tare din parcare... paranoia, nene! :w00t:
crede k dk isi asterne, regulat, excrementele p un forum (deci p un spatiu virtual), aia 'atinsi' d ele miros automat a kkt...
e 'ajutat' si d o imaginatie bolna-vicioasa, cu obsesii caca-lau, branshata di-rect la frustrari continue, copioase & inepuizabile - k deh, dk nu-l baga nimeni in 'primera division', tre sa fak si el cva k s convinga k are vreo importanta p lumea asta, nu?...

oare dc rebuturi umane k asta, kre fac degeaba umbra pamintului, nu s sinucid? the world wd be a better place... well, we'd have more place, anyway!
Old 29 Mar 2008, 11:56   #193
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

djinjis a fost banat o saptamana
Old 29 Mar 2008, 12:02   #194
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dacä-i doar o säptämânä,
Cât plätim ca sä rämânä?

(Nu de alta, da-n afarä de insulte, mitocänii si istericale, cu NIMIC n-a contribuit la forum. Pânä si primele interventii, care s-ar fi vrut un fel de critici normale la "432", erau mai indecente decât incompetente... sau viceversa.)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Mar 2008, 12:45   #195
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by StefanDo:

poate crapa dracu pina atunci :love:
Old 29 Mar 2008, 14:26   #196
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Ma pot mandri cu inca un scalp psihopatic in tolba de trofee, vreau sa mi se acorde mie, MIE! :happy: MERITUL determinarii acestui deseu uman sa o faca de oaie incat sa primeasca bann, - dupa episodul Mistah J si Gingis-Sugus-Traumatizaurus-after-Zdup - cred ca pot fi angajat de CineMagia in contract de colaborare, bineinteles, sa provoc astfel de specimene, ar primi ban mai repejos...Stefan, de ce tocmai acum? Si de ce numai o saptamana? Nu as agrea sa fac treaba asta murdara hulita de toti a doua oara, doar ati vazut ce dejectii am primit: " :shock: "

e si asta o metoda de defulare. incearca sa reciti aceiasi voma in fustitza aia roz plisata ratand un pas de deux cu amantul tau imaginar, in fata oglinzii. homosexualii astia fara rusine mor daca nu se exhiba.

Eh, stai ca chiar acush ma duc sa-mi cumpar o fustitza roz - pun pariu ca acum Gingis-Sugus deja e-n extaz! - ca una inca N-am. Dar stii ce? Nu stiu cum sa zic, eu nu sunt fetitza, nu de alta dar e chiar amuzant, adica, am un corp bine cladit dpdv masculin, multe pipitze se mai ochiolbeaza dupa mine...de ce sa-mi iau fustitza roz? Acu' serios. Si inca ceva, bai, nush, da' mie nu-mi plac barbatzii "frate", mah, nu stiu, da' nu imi plac DELOC, am fost si eu uimit...ca de eram fata, atunci alta era problema, probabil eram vreo curva, cum de altfel esti si tu Gingitza, ce curiozitate am eu, e ce culoare ai tu, nu c-as fi rasist, NU! Sa nu intelegi asta! Da' ma intreb cum sunt metisele musulmano-europene, cum sunt IN PAT, zic, asta. Poate esti o spalacita scandinavica, nu te supi, nu, nu-nu-nu, esti BUNA si asa. Ok, pe barbatzi i-as poci, serios, daca s-ar atinge de mine, bineinteles, nu...vrei sa sperii populatzia masculina? din fericire nu sunt atat de psihopat ca tine, sunt un barbat in deplinatatea facultatilor mintale, echilibrat, nu asa ca tine, nebun...apropo, voi nebunii sunteti constienti ca sunteti nebuni??? - era o replica dintr-un film, dar ia-o in serios te rog, o sa-ti placa atunci cand incepi sa-ti freci creierasul de psihopat, pardon! o fetitza naturala roz-bon-bon buna de...apropo, de ce ai tinut sa mentionezi de culoarea roz? si ce te-a trimis la cuvantul homosexual? eu nu cred sa fi dat boabe presarate pe pista asta...FIECARE CU CE-L DOARE, ESTE?!?
---
Observati si voi cat de penibil si cat trebuie sa ma cobor pt a replica cu acest/aceasta Gingis-Sugus/Gingitza-Sugativa...cel putin exemplarul mistah-jian era demn de o conversatie (bataioasa) inteligenta, uneori captivanta, reusind sa ma faca sa scriu cu UMOR, la randul lui, avea umor. Pur si simplu este NEDEMN de luat in seama, de asta m-am mirat ca...doar, o saptamana. Acum, v-ati invatat, Neuptolem face treburile murdare, hai cu el si psihopatu' la "In suturi!", no? Imaginati-va ca eram UN ALT forumist, cum ar reactiona nou intratii pe site in fata acestui deseu uman ce vorbeste DOAR CA LA USA CORTULUI, fara intelect, fara, macar, o combativitate onorabila, demna de luat in calcule, fara... de contributie culturala nici atat. What the fuck, inca nu m-am enervat, ca nu aveam pe cine, pur si simplu. Iti imaginezi Sugativo, cum ar fi sa ma enervez, ia asta in calcul data viitoare cand te intorci! Tomahawk-ul e dezgrobat din clipa asta!! Mda...cam tarziu, cam indulgenta pedeapsa, cu toata obiectivitatea detaliata mai sus, o faceti pentru acest site, nu pentru mine, pot foarte usor sa fiu absent, eu unul. Vazandu-l pe Sugus ca isi permite, or sa mai vina si altii, mie imi place lupta, da' nush voua, (imi place pe draku, o fac de nevoie, ca altii isi murdaresc notorietatea :hmm: ), inchipuiti-va un forum cu vreo 14 Sugushi d-astia, sa vezi ATUNCI DISCUTII CULTURALE!

Sau cum ar fi sa se ciocneasca Nae Caranfil cu Sugativa?
---
Ok?
---
Aaa, si asta cu sexul la intimidare, singura chestie ce m-a deranjat e ca m-a provocat sa scriu o gramada de penibilitati salbatice, nedemne de a fi postate, consider ca am fost un exemplu sugestiv, de ce s-ar intampla cand s-ar intalni psihopatul cu unul din reprezentantii celeilalte tabere.
Data viitoare va fi mai rau daca nu luati masuri aspre si juste.
Old 29 Mar 2008, 14:44   #197
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Uitasem, l-am bagat in seama dupa replica jignitoare data lui rocky de pe pagina anterioara, nu existase pana atunci vreun schimb de replici intre mine si el, vazusem bazbaldacurile demente de la 432.
Si inca ceva, imi e f drag acest topic - data fiind pasiunea mea pt MARKETING / ADVERTISING, un alt motiv pt care am intervenit - daca i se va mai da dreptul sa posteze pe ACEST TOPIC, eu nu voi mai scrie nimic aici. E timp 7 zile de gandit, o spun si n-o mai repet. S-a facut caz pe banarea mea si a Dragomarei pt ca eram off-topic si nu postam mesaje DE CALITATE, dar de asta ce spuneti, din 9 pagini, 2-3 sunt pline cu gainatzii lui/ei.
Old 29 Mar 2008, 15:31   #198
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

ehe, ce mai descoperim amerik, mai draga! :lol:

djinjis asta, pt voi / este nume nr 2...
Old 29 Mar 2008, 15:51   #199
Neuptolem
Banned

Neuptolem

M-a deranjat de cand a postat prima data pe topicul asta dar am tot tacut si am asteptat sa faca altii treaba...Mai da-l in spanaku' cui l-o vrea!
- si-a mai pus si poza gigantica cu un negru si mai baga si conotatii sexuale, cu cat mai scremute, cu atat mai eficiente in mintea lui, idiotu' nici nu se prinde ca da in vileag tulburari sexuale de toata rusinea pt masculii de caracter.
Si da, cum zici tu, chiar crede ca postand dejectii izvorate din timiditate de felu' asta, efecte ale unor complexe de inferioritate CLARE, are impresia ca ne-o zice de nu ne mai vedem. Iti dai seama ce gandire tre sa ai sa iti iese o contraperformanta de felu' asta? Ridicol, ca-n comediile rasuflate, PAZEA LA MINGE! :lol:
---
Nu, n-are nicio tangenta cu Nume, parere.
Old 29 Mar 2008, 16:09   #200
Neuptolem
Banned

Neuptolem

o saptamana
Nope, e neonorabil, inechitabil, jignitor, infidel, incorect, stupefiabil, subestimabil, INCREDIBIL!
---
CineMagia: Alatura-te magiei psihopatilor! After just one week - a se cita cu pronuntat caracter rusesc.
---
Sper sa nu fie ultimul meu mesaj de pe topic.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules