Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03 Mar 2012, 14:10   #261
Liviu-
Film Dissection
 
Liviu-
 
Join Date: Dec 2008
Location: Vaslui / Bucuresti
Posts: 3,106
Poate ar fi o idee buna sa incercam alta modalitate decat tipul de selectie pe care am facut-o data trecuta, desi eu cred ca au fost doar vreo cateva filme neinspirate, care au mai avut si sansa sa pice exact la inceput.

Dupa regulile noi limita propunerilor de regizori o ridic la 4, ca sa avem totusi de unde alege. Cer celor care nominalizeaza un regizor sa-si motiveze alegerea si sa fi vazut minim 3 filme din cele pe care le nominalizeaza. Acum vine urmatoarea problema, daca fac asta inseamna ca ceilalti useri nu pot vota/adauga filmele, cel putin nu cei care nu le cunosc. Daca tot e o persoana care alege niste filme presupun ca ar trebui sa ramana alea si pentru turneu. Deci ar trebui ca cineva sa nominalizeze niste regizori cu anumite filme, iar restul sa voteze doar regizorul, pe baza filmelor alese de persoana respectiva. Cu siguranta mi-ar face treaba mea, de a aduna toate datele, mai usoara, dar nu stiu cat de bine ar fi pentru selectia propriu-zisa.

Daca sunteti de acord le modific in felul asta... sau altfel daca aveti o idee mai buna. Daca nu redeschid topicul inceput. Va rog decideti rapid.

Originally Posted by SoricicaMov:
si ideal ar fi ca cei sase propusi sa apara intr-o singura postare, in felul asta ar fi mult mai usor pentru ceilalti sa voteze

Asta nu e o problema pentru ca nominalizatii pot fi gasiti cu tot cu numarul de voturi in primul mesaj din topic, pe care il actualizez zilnic, chiar de mai multe ori. Acum nu am facut-o pentru ca ieri am fost plecat mai toata ziua de la calculator si am ajuns acasa seara tarziu cand au fost puse in discutie regulile de selectie. Dar in mod normal asta nu e deloc o problema, ba chiar as prefera sa posteze de fiecare data cand se face vreo modificare, ca atunci cand actualizez sa nu fiu nevoit sa verific iar toate mesajele, cu toate voturile etc.

Last edited by Liviu- : 03 Mar 2012 at 14:14.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Mar 2012, 17:07   #262
Federico
Snob Elitist
 
Federico
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,579
Originally Posted by charles:
cred ca primul pas ar fi de revizuit scopul. daca acesta este doar de a cunoaste noi regizori, scuza-ma, dar watchlistul meu, si mai mult ca sigur nu e doar cazul meu, e plin si fara propunerile altora! cred ca faza cu la nouveaute ar trebui sa constituie, in cazul asta, tocmai picanteria concursului.


Corect! (De acord cu prima parte, p-a doua n-am inteles-o). Descoperitul regizorilor e apa de ploaie. Am acasa o e-enciclopedie de 1500 de pagini cu nume de regizori, ma hranesc din ea toata viata la o adica. Internetul tipa si el de puzderii de constelatii si galaxii de nume pentru care nu-ti ajung trei vieti ca sa le epuizezi. (ex: http://www.films101.com/direcr.htm) Daca ar fi doar asta turneul ar putea foarte bine sa se opreasca odata cu efectuarea selectiilor. Ce-i drept, turneul poa' sa fie o resursa motivationala importanta dar chiar si-asa cu discutiile in plan indepartat ele tot tre sa fie stranse la un loc de un principiu daca se vrea stabilitate a activitatii pe termen lung fara sincopele stanjenitoare de data trecuta. So care-ar fi ideea aia? Socializare gratuita, discutii de dragul discutiilor? Slabut. Hermeneutica pe un film individual, discutii despre mesaje, sensuri, ideologii? No offense (really!) dar din cat cunosc eu potentialul userilor cinemagia, 3-4 recenzii profesioniste (si de ce nu ale catorva amatori imdb-isti) mi-ar oferi mai multa substanta, sub acest aspect, decat un topic de 4 pagini de-ale noastre. Off the top of my head as zice ca activitatea cinefilica tre sa aiba cam vo trei compartimente: vazutul de filme; interpretarea si intelegerea acestora; construirea unei culturi cinematografice. Pentru mine, in ce le priveste pe primele doua, turneul nu face vreo diferenta semnificativa. Ultima s-ar putea sa mai aiba sanse. Ce inseamna si cui ii foloseste o cultura cinemtografica? Pai, mi se pare mie ca ea nu se reduce la altceva decat la stiinta de a vedea un film cum se cuvine. Toate chestiile teoretice cu care mi-am pierdut timpul, toate gargara din jurul imaginilor, pentru mine, unul, au fost intretinute cu gandul asta in minte in permanenta - sa-mi ascut ochiul, sa pot sa apreciez filmul mai in profunzime. Ce treaba au discutiile cu asta? Pai, io zic ca un barometru al acutitatii perceptii tale e (sau poate fi, cel putin) nivelul la care stii sa-ti explici un film. Sa fii constient de mecanismul prin care el (filmul) a izbutit sa aiba un impact afectiv asupra ta... si, eventual, sa poti sa comunici articulat asta unuia care-i strain de chestia de care-i vorbesti. Long story short, pe mine m-ar interesa doar ca prilej de a-mi decanta lingvistic impresiile afective. Sigur, asta nu-i cea mai solida temelie pentru o dezbatere vanjoasa (decat in sensul ca, ipotetic vorbind, daca fiecare face ce-am zis eu se poate evita pericolul unui monolog prin obiectii reciproce constructive) dar asta e; just my opinion. Mai ziceti si voi.
(Scuze daca tonul prea direct s-ar putea sa ma faca sa sun ca un bulangiu; departe de intentiile mele).
__________________
“The goddam movies. They can ruin you. I'm not kidding.”
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Mar 2012, 01:55   #263
anaemona
Guru
 
anaemona
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,704
Originally Posted by omudindulap:
Ete fleosc! Interesul si iubirea fata de cinema se reduc la vizionatul filmelor. Deductia ta este una hazardata. Stiu ca turneul precedent nu s-a bucurat de implicarea asteptata, tinand cont de numarul celor care au participat la selectie, dar te asigur ca nu dezinteresul a fost cel care i-a manat pe cei mai multi sa se dea la fund, ci timiditatea, in cele mai multe cazuri, lipsa timpului, ori incapacitatea de a vorbi despre film (analiza, disectie etc.) sau chiar aroganta unora de aici.

Imi place cum ai scris omule, ai pus puncte pe mai multe i-uri. Si eu cred ca timiditatea i-a impiedicat pe multi sa scrie citeva vorbe despre filmele din turneul trecut. Nu prea stiu de ce, pentru ca nu cred ca sint singura careia ii plac ideile expuse simplu, sincere, personale, fara sofisticari de vorbire, asa cum a facut-o minrep.
__________________
"Bravery is by far the kindest word for stupidity."
anaemona is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Mar 2012, 02:15   #264
anaemona
Guru
 
anaemona
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,704
Originally Posted by varu:

In rest, uitati-va ce succes enorm are topicul "Recunoaste poza". Ca la asta se reduc interesul si iubirea fata de cinema: sa recunosti poza !

varule, nu prea stiu de ce ma irita mesajul asta, dar uite ca ma irita si o sa-ti dau niste explicatii, iarasi n-am idee de ce o fac.

Toate topicurile de ghicit poze sint topicuri foarte interesante, dupa mine. Pentru ca nu se pun neaparat filme din ultimele blockbuster-uri si chiar daca se pun, in fine, e un joc care te tine in alerta cu tot felul de filme. Dupa cum am remarcat eu, oamenii nu pun poze la nimereala, ii reprezinta in ceea ce le place, chiar captura pusa nu e una la nimereala, atrage atentia asupra unui anumit moment din filmul ala. E mai mult decit un joc, e un fel de a intra pe aceeasi lungime de unda cu altcineva. Eu de multe ori m-am inspirat din pozele puse de altii, am cautat filmele respective si mi s-au parut destul de interesante incit sa vreau sa le si vad. Mie nu mi se pare deloc un joc inutil si chiar imi pare rau ca interesul pentru el (ele) a scazut foarte mult.
__________________
"Bravery is by far the kindest word for stupidity."
anaemona is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Mar 2012, 11:58   #265
Albedo
Novice
 
Albedo
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 19
Wink

Personal, mi se pare că această condiţie de a propune doar regizori pe care îi cunoaştem prealabil nu îşi îndeplineşte scopul, din două motive:
1. Faptul că cel care propune regizorul a şi văzut din filmele respective, şi, în principiu, i-au şi plăcut, nu valorează nimic pentru ceilalţi participanţi care pot avea gusturi le fel de diferite ca şi în cazul în care regizorul propus nu ar fi fost văzut de susţinătorul său. Apoi cred că sunt scoşi din ecuaţie acei autori pe care nu am avut ocazia să-i vizionăm.
2. Atât timp cât există referinţe suficiente, eventual o motivare, cei care alegem putem face judecata acestora prin vot, în prima etapă prin selecţia regizorilor participanţi şi în etapta a doua prin votul propriu-zis, eliminatoriu.

Ideal ar fi fost să fie două faze preliminare: propunerile motivate şi limitate la un număr de patru, cum s-a propus, pe parcursul a câtorva zile după care această fază să fie închisă şi să se treacă în a doua fază, cea a voturilor de selecţie, eventual limitate şi ele la un număr (de exemplu opt).

Important este să participe cât mai mulţi, să discutăm sincer, liber despre film. Până la urmă e doar un exerciţiu de exteriorizare a unor idei/sentimente etc., nu o judecată de valoare. De curiozitate am intrat pe mubi, s-a dat exemplu concursul de acolo, şi totul este deschis. Avem şi un câştigător românesc.
Albedo is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Mar 2012, 12:17   #266
Malombra
Guru
 
Malombra
 
Join Date: Feb 2012
Location: Guillaume-en-Egypte
Posts: 1,473
cel care propune un regizor care îi este cunoscut cunoaște filmele, ca să motiveze de ce le alege. cum poți motiva alegerea dacă nu le-ai văzut? ce poți să faci este să copiezi atunci părerile altora de pe net, festivalurile la care a fost, deci tot părerile altora, care l-au selectat sau l-au premiat. e așa neimportant să ai o părere despre ce propui? oricum va trebui să explici opțiunea pentru un film sau altul în timpul jocului.
ce e așa ”principial” în a cunoaște 5 filme, nu 80!, eu nu pricep. și dacă e până acolo, nu pricep cum a cunoaște 5 filme din tot turneul poate contraveni farmecului competiției. alegi de la ceilalți ce nu cunoști, că ai de unde.

Faptul că cel care propune regizorul a şi văzut din filmele respective, şi, în principiu, i-au şi plăcut, nu valorează nimic pentru ceilalţi participanţi care pot avea gusturi le fel de diferite ca şi în cazul în care regizorul propus nu ar fi fost văzut de susţinătorul său.

faptul că îl propui aleator valorează și mai puțin. e ca și cum ai delega responsabilitatea alegerii altora, fie ăia critici, bloguri, telefonul stricat, etc. parcă scopul era descoperirea unui regizor, deci tot ceva necunoscut, care riscă să placă sau nu. de aia și implică concursul ăsta alegere prin excludere, că nu pot plăcea toți la fel.
5 bănuți ai mei..

Last edited by Malombra : 04 Mar 2012 at 12:21.
Malombra is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Mar 2012, 12:18   #267
Liviu-
Film Dissection
 
Liviu-
 
Join Date: Dec 2008
Location: Vaslui / Bucuresti
Posts: 3,106
Referitor la 1 si 2: Am lasat o portita pentru cei care nu au vazut filmele. Am spus ca e preferabil ca regizorii sa fie cunoscuti de cei care-i nominalizeaza, dar se poate trece cu vederea in caz ca apare o motivatie aparent solida. Oricum nu pot face politie aici ca sa aflu daca cel care a venit cu nominalizarea a vazut sau nu x filme ale regizorului y.

Si eu m-am gandit ca selectia sa se faca in doua etape, adica mai intai sa apara toate nominalizarile, iar abia apoi sa se voteze, dar am renuntat la idee pentru ca in functie de voturile care apar pe parcurs cei care nominalizeaza isi pot ajusta oarecum propunerile, o data prin filmele propuse pentru un anumit regizor, iar o a doua oara prin eventualele propuneri ramase din cele 4 maxim admise. Astfel, daca cineva face doua propuneri si nu prea sunt bine primite de restul, poate sa-si ajusteze celelalte doua nominalizari in functie de ce crede ca ar putea prinde mai bine.

Ce imi place la modalitatea asta e faptul ca cel care propune regizorii va fi oarecum nevoit sa-si sustina nominalizatii, atat in cadrul selectiei, cat si in cadrul turneului propriu-zis.

Last edited by Liviu- : 04 Mar 2012 at 12:21.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Mar 2012, 12:52   #268
Albedo
Novice
 
Albedo
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 19
@ Malombra : pentru mine este ok şi ca cel care propune să fie în cunoştiinţă de cauză. Eu nu am o cultură cinematografică care să îmi permită să vin cu ceva care să fie bun pentru mine şi nou pentru ceilalţi, aşa că opinia mea este pur subiectivă. Dar am văzut că sunt destui aici care pot face asta şi sunt mulţumit în mare parte cu propunerile lor.

@ Liviu- : E bine cum zici şi tu - e mai interactiv. Cel puţin în ultima parte a concursului trecut, participanţii nu au fost prea implicaţi.
Albedo is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Mar 2012, 14:12   #269
charles
Guru
 
charles
 
Join Date: Sep 2009
Location: Ἀρκαδία
Posts: 542
bun, avand in vedere noile reguli, eu voi participa doar daca peste 60-70% din regizorii propusi sunt regizori ce ma intereseaza. cu propunerile, voi intarzia pana sa-mi dau seama daca are rost sau nu. si da, sunt un egoist! let god strike me for it ؟

Last edited by charles : 04 Mar 2012 at 14:20.
charles is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Mar 2012, 18:20   #270
anaemona
Guru
 
anaemona
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,704
Propunere: nu ati vrea sa lasam regizorii romani in afara turneului asta si sa facem un turneu numai cu regizori romani? Desi, teoretic, sint foarte interesata sa vad filme romanesti, totusi n-o fac. In plus as mai fi curioasa sa vad in paralel vechea cinematografie romaneasca cu noul val romanesc, adica zic eu ca ar fi interesant de pus fata in fata Dan Pita cu Cristian Mungiu spre exemplu. Spuneti si voi ce parere aveti, daca aveti.
__________________
"Bravery is by far the kindest word for stupidity."
anaemona is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Mar 2012, 21:59   #271
Mercutio
Guru
 
Mercutio
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,333
Originally Posted by anaemona:
Propunere: nu ati vrea sa lasam regizorii romani in afara turneului asta si sa facem un turneu numai cu regizori romani?

eu as vrea, dar mi-e greu sa cred ca renuntarea la regizorii romani in turneul de fata va determina in vreun fel organizarea unui turneu romanesc.
Mercutio is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Mar 2012, 22:00   #272
Liviu-
Film Dissection
 
Liviu-
 
Join Date: Dec 2008
Location: Vaslui / Bucuresti
Posts: 3,106
Abia ne taram cu turneul asta, ce s-ar alege de unul care contine doar regizori romani?
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Mar 2012, 22:29   #273
anaemona
Guru
 
anaemona
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,704
Bine, sa lasam regizorii romani si aici, in definitiv cred ca pot face fata foarte bine concurentei, dar sa speram ca intr-un viitor vom organiza un turneu numai cu regizori romani. Eu vreau foarte mult sa-i cunosc si chiar as avea nevoie de o motivatie. Promit sa vad toate filmele din viitorul turneu romanesc cu exceptia unor cazuri de forta majora.
__________________
"Bravery is by far the kindest word for stupidity."
anaemona is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Mar 2012, 23:18   #274
Federico
Snob Elitist
 
Federico
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,579
In alta ordine de seriozitate a ideilor, am si eu o-ntrebare. De ce trebe sa fie un nr x de regizori cu cate 5 filme si nu un acelasi nr total de filme insa culese de la un nr mai mare de autori. Pentru ca sunt indivizi care n-au facut 5 filme mari si late la viata lor (Paradjanov de ex) si care merita mai putin decat altii sa fie ignorati. Si pentru ca si pentru cei cu prolificitate obisnuita nu-i de colea sa alegi 5 filme care sa merita vazute. E o buna ocazie acrosezi si o groza de porcarii si asta doar pentru ca tre sa iasa la inventar. Just saying.
__________________
“The goddam movies. They can ruin you. I'm not kidding.”

Last edited by Liviu- : 07 Mar 2012 at 12:20.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Mar 2012, 00:07   #275
charles
Guru
 
charles
 
Join Date: Sep 2009
Location: Ἀρκαδία
Posts: 542
^pai daca il bagi pe Paradjanov cu 2 filme (+1 daca pui si the legend of suram fortress) in runda 3 ce mai faci? nr-ul de filme per regizor trebuie sa fie = cu nr-ul de runde, altfel ajungi sa bati apa-n piua cu aceleasi filme. nu ca nu ar fi de incercat si sistemul tau...

Last edited by charles : 06 Mar 2012 at 00:18.
charles is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Mar 2012, 01:18   #276
Federico
Snob Elitist
 
Federico
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,579
recunosc ca n-am stat prea mult sa ma gandesc la ideea ce tocmai ma lovise, dar acum imi dau seama ca s-ar cam duce dracului conceptul 'turneului'. insa n-ar fi o mare pierdere, cred. chiar ii pasa cuiva de cine castiga un meci, doua sau totul? e vreo diferenta (de entuziasm si motivatie din partea specatorilor, si de calitate din partea concurentilor) intre o semifinala si unul din meciurile din cel mai primitiv stadiu? ideea fundamentala (vazutul de filme obscure si exotice si vorbitul despre ele) ar ramane intacta, doar ca am castiga o sporire a probabilitati calitatii 'meciurilor' (care nu ar mai fi meciuri propriu-zise, n-ar mai fi niciun duel - de parca pan-acum a fost -; ar deveni un fel de cineclub bisaptamanal). adevarul complet fie spus, insa, ambalajul acestui format n-ar mai avea aceeasi forta comerciala...

le
Quote:
in runda 3 ce mai faci?

n-am raspuns direct dar cred ca s-a subinteles. - bagi un alt regizor (in runda urmatoare). (intr-o competitie normala, reala, asta ar fi rizibil de incorect, dar aici nu suparam pe nimeni, ca nu-i nicio miza)
__________________
“The goddam movies. They can ruin you. I'm not kidding.”

Last edited by Federico : 06 Mar 2012 at 01:24.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Mar 2012, 01:43   #277
Federico
Snob Elitist
 
Federico
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,579
Originally Posted by omudindulap:
Ete fleosc! Interesul si iubirea fata de cinema se reduc la vizionatul filmelor. Deductia ta este una hazardata. Stiu ca turneul precedent nu s-a bucurat de implicarea asteptata, tinand cont de numarul celor care au participat la selectie, dar te asigur ca nu dezinteresul a fost cel care i-a manat pe cei mai multi sa se dea la fund, ci timiditatea, in cele mai multe cazuri, lipsa timpului, ori incapacitatea de a vorbi despre film (analiza, disectie etc.) sau chiar aroganta unora de aici.


de vazut filme, toti vedem. cinefilul tre sa puna osul la munca extracuriculara. care, cum ziceam si-n primul mesaj de pe topicul asta, se reduce la postludiu hermeneutic si teorie abstracta despre cinema in general.
Quote:
timiditatea
lol. nu-mi spune ca-i chiar si cazul tau.
Quote:
lipsa timpului
just. dar. nu vreau sa ma hazardez in a-mi extrapola experienta personala dar daca nici de 2 filme pe luna n-are un cinefil timp... exceptand faptul ca ar interveni alte prioritati cinematografice pe parcurs (ceea ce nu-i in regula decat in anumite conditii, din moment ce te-ai angajat cu treaba asta)
Quote:
incapacitatea de a vorbi despre film (analiza, disectie etc.)
cel mai solid argument de departe. inclusiv din punctul meu de vedere. dar asta e legata oarecum de ideea lui varu. un cinefil care se respecta ar trebui sa fie-n stare sa lege doua cuvinte despre obiectul muncii sale.
Quote:
aroganta unora de aici
drop some names immediately or i proclaim you on-the-spot a ball-less pussy!
__________________
“The goddam movies. They can ruin you. I'm not kidding.”
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Mar 2012, 08:25   #278
charles
Guru
 
charles
 
Join Date: Sep 2009
Location: Ἀρκαδία
Posts: 542
Originally Posted by Federico:
recunosc ca n-am stat prea mult sa ma gandesc la ideea ce tocmai ma lovise, dar acum imi dau seama ca s-ar cam duce dracului conceptul 'turneului'. insa n-ar fi o mare pierdere, cred. chiar ii pasa cuiva de cine castiga un meci, doua sau totul? e vreo diferenta (de entuziasm si motivatie din partea specatorilor, si de calitate din partea concurentilor) intre o semifinala si unul din meciurile din cel mai primitiv stadiu? ideea fundamentala (vazutul de filme obscure si exotice si vorbitul despre ele) ar ramane intacta, doar ca am castiga o sporire a probabilitati calitatii 'meciurilor' (care nu ar mai fi meciuri propriu-zise, n-ar mai fi niciun duel - de parca pan-acum a fost -; ar deveni un fel de cineclub bisaptamanal). adevarul complet fie spus, insa, ambalajul acestui format n-ar mai avea aceeasi forta comerciala...

le
Quote:
in runda 3 ce mai faci?

n-am raspuns direct dar cred ca s-a subinteles. - bagi un alt regizor (in runda urmatoare). (intr-o competitie normala, reala, asta ar fi rizibil de incorect, dar aici nu suparam pe nimeni, ca nu-i nicio miza)

total de acord! mie oricum imi repugna ideea de topuri/clasificari, dialectica asta winner/loser specifica pretentiilor 'telectuale la moda, cum de altfel nu cred nici in "opera totala".

ceva asemanator am propus si eu, numai ca tot in forma de turneu. nr-ul autorilor sa fie = cu nr-ul participantilor, iar fiecare regizor sa participe cu un singur film.
charles is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Mar 2012, 12:24   #279
Liviu-
Film Dissection
 
Liviu-
 
Join Date: Dec 2008
Location: Vaslui / Bucuresti
Posts: 3,106
Stop trolling Feddy Ti-am mutat/sters/editat ravagiile. Can't we all just get along? (intrebare retorica, desigur)
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Mar 2012, 20:50   #280
Federico
Snob Elitist
 
Federico
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,579
Hei, te-ai intins mai mult decat iti permitea plapluma.
Aici nu mai era vorba de trolling, era off-topic serios.
Dar e mana anaemonei aici, I can feel it.
Originally Posted by Liviu-:
Can't we all just get along?
Liviu-, tu aveai toate facultatile mintale on cand ai scris asta?
Cu cine crezi tu ca ma cert?
__________________
“The goddam movies. They can ruin you. I'm not kidding.”
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:05.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells