Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 24 Sep 2009, 13:40   #141
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

E oscilant. In fazele lui bune, e un bäiat, God's bread! In momentele rele, il est un cauchemar. Si le schimbä într-un barem de fractiuni de secundä.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Sep 2009, 16:21   #142
Judex
Banned

Judex

So I'm back, am vesti mari si bune, dar nu pot dezvalui dudele decat peste cateva luni.

Gloria, sunt pregatit sa-mi iau in primire postul.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Sep 2009, 16:34   #143
Mikala
Guru

Mikala

Bine te-am gasit.

" Vanity - definitely my favourite sin. " - Al Pacino [ Devil's Advocate ]
Mikala is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Sep 2009, 22:43   #144
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Ce cacariseala, caterinca e la maxim. Avem un fel de 3 in unu' king size : mare smardoi / bataus / "boxior"/ neintorcator de obraz + un fel de A.N.M. care da coduri si avem pasarica plangacioasa.

http://www.youtube.com/watch?v=UGRtDxrmsX4

Paine si circ :

http://www.youtube.com/watch?v=PhDXe...eature=related

Later edit :

A, era sa uit, omu' bea bere la PET. )))))))))))))))))))))))))))))))))))))

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related

Last edited by nume : 30 Sep 2009 at 23:23.
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Mar 2010, 06:13   #145
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

judex, banat 3 zile pentru tot scandalul de ieri
Old 22 Mar 2010, 07:28   #146
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Da ce s-a intamplat ieri, domnilor si doamnelor?
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Mar 2010, 09:39   #147
pipes
Guru

pipes

testosteron. trece......
pipes is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Mar 2010, 13:33   #148
vave
cu v mic

vave

Vreau sa fac o precizare: problema mea era cu faptul ca nu l-am rugat pe Judex sa puna poze cu mine, doar ca a fost ideea lui pe care am acceptat-o, alegand pozele pe care sa la puna.
Dar oricum, discutia avuta cu el pe mess nu trebuia sa apara.

Last edited by vave : 22 Mar 2010 at 17:01.
vave is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Mar 2010, 13:40   #149
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

nu asta era motivul banarii, ci comportamentul inadecvat care l-a facut sa piarda si statutul de moderator
Old 27 Apr 2010, 17:07   #150
Gloria
Super Moderator

Gloria

RomaniaMare banat pentru declaratii extremiste.
Old 27 Apr 2010, 17:10   #151
Judex
Banned

Judex

Pentru cea a lui Eminescu, cea a lui Eliade sau ambele?
Old 27 Apr 2010, 17:13   #152
Gloria
Super Moderator

Gloria

de vreme ce le citezi ca sa-ti argumentezi propriul crez...
Old 27 Apr 2010, 17:13   #153
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Pentru ca s-a folosit de Eliade aiurea, doar pentru a mai baga un fitil extremist. Sincer si eu m-am cam saturat de bigotismul si opiniile lui, legate de cinema cum sint eu legat de CZC.

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Apr 2010, 18:00   #154
marius_em
Guru

marius_em

Urati patriotii, de asta l-ati banat, mai... mai... anti-patriotilor!
Windom, ce e CZC? Nici eu n-am nici o treaba cu filmele, in afara ca le vad, si-mi dau cu parerea ca un arogant ce sunt.
Old 27 Apr 2010, 18:13   #155
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Corneliu Zelea Codreanu. Dar hai sa ne mindrim in continuare si sa lasam off topicele...

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Apr 2010, 22:24   #156
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bannarea lui RomâniaMare este abuzivä si nemotivatä.
Chiar dacä nu sunt de acord cu excesele lui bigote, nici cu pozitiile anti-evreiesti, combat cu vehementä bannarea pentru "delictul de opinie". Dacä ar începe cineva sä facä propagandä comunistä, si ar afisa la avatar poza lui Stalin, l-as combate din räsputeri, dar nu l-as banna. Credeam cä vremurile cenzurii, ale botnitei, ale "liniei partidului", au murit acum douäzeci de ani. Constat cu dezgust cä m-am înselat.
In schimb, cu orice risc, chiar si acela de a fi eu însumi bannat, afirm cu tärie: incomparabil mai nocive decât greselile de opinie, altminteri idealiste si sincere, ale lui RomâniaMare, sunt interventiile acelui fost user care a determinat acest abuz; în ultimele zile a intrat pe forum numai si numai în scopuri turbulente, creind tensiuni, învräjbire, zâzanie, permitându-si sä ameninte cu turnätorii si denunturi, si exercitând o influentä nefastä asupra administratorilor nostri - iar rezultatul, iatä-l. Respectivul uräste si dispretuieste Cinemagia, vine aici exclusiv ca sä facä räu. Permiterea prezentei lui pe forum este o släbiciune inadmisibilä si dezonorantä din partea administratorilor. Se impune categoric bannarea lui imediatä si definitivä. Tumorele maligne, parazitii si agentii infectiosi se extirpeazä, nu li se "acordä sanse", si nu sunt tratate "democratic" (mai ales atunci când, sub aparentele lor antropomorfe, instigä tocmai la atitudini discretionare, dictatoriale si brainwashing, ca pe vremea comunismului).

On-topic: mä rusinez cä, fie si indirect, sunt pärtas la abuzul suferit de RomâniaMare.
Mä voi mândri dacä voi fi bannat pentru acest mesaj - totodatä, regretând dacä Gloria sau Stefan, eventual luând aceastä mäsurä, pur si simplu vor face jocul instigatorului; stim cu totii cä e exact ceea ce urmäreste, prin interventiile lui toxice si manipulative; a recunoscut-o pe fatä; dar necesitatea de a spune lucrurilor pe nume este incomparabil mai importantä. Dacä e nevoie sä aleg, nu ezit: mai bine bannat pentru a fi spus adevärul, decât prezent pe forum cu pretul täcerii lase.

Last edited by Pitbull : 27 Apr 2010 at 22:31.
Old 27 Apr 2010, 22:59   #157
Judex
Banned

Judex

Suspendarea lui RM mi se pare o porcarie!
Old 27 Apr 2010, 23:20   #158
marius_em
Guru

marius_em

Free RomaniaMare!
Jos dictatura Gloriei!
Revolutie!
Forumisti din toata lumea, untiti-va!
Freeeeeedoooooooom!!!
Old 27 Apr 2010, 23:33   #159
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ete, lulu - "dictatura Gloriei"...!
Gloria a fost pur si simplu prinsä la înghesuialä de acel fost user care exact asta face, de luni de zile: vine aici si, cu o perfidie si o perversitate de-a dreptul scârboase, inventeazä situatii dilema*tice si dificile pentru administratorii nostri, Gloria si Stefan, spre a-i härtui si umili.
Din päcate, de data asta, Gloria a ales gresit - l-a bannat pe cel mai putin vinovat dintre cei doi. Se mai întâmplä. I-am explicat si eu, offlline, cum stau lucrurile, si nu mä îndoiesc cä în cel mai scurt timp, intrigantul va fi bannat, iar RomâniaMare, repus în drepturi.

Last edited by Pitbull : 28 Apr 2010 at 22:48.
Old 28 Apr 2010, 00:42   #160
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Un băiat viteaz

Mă mândresc că m-am gândit la un protest imediat ce am luat notă - cu dispreț! - de suspendarea partenerului nostru de dialog, utilizator cu statut de „Guru”, care - atenție! - are peste 170 de prieteni pe acest forum, a contribuit pe saitul Cinemagia cu comentarii la peste 50 de filme și actori/realizatori și a furnizat informații prețioase forumiștilor interesați de pildă de filmul rusesc contemporan.

Mi-e rușine că, observând că mi se cere și mie capul, pentru delictul de a fi „considerat” (unde, numai iceristul fără avatar știe!) că dictatorul militar nu a avut dreptul de a-i masacra pe foștii săi tovarăși de guvernare în și după luna ianuarie a anului 1941, așadar observând că sunt demascat, asemenea menșevicilor de la `917, ca fiind (extremist) de dreapta (tocmai eu, care am pledat pentru reînființarea unui partid comunist în România!!!), am considerat că e mai bine să mă apăr întâi pe mine înainte de a-i întinde o ramură colegului în pericol de a se îneca.

Mă tem că în România oamenii cinstiți nu mai au nicio șansă de a se exprima liber, datorită revenirii la putere a staliniștilor care în anii `50 ai secolului trecut îi dădeau afară pe bunicii și străbunicii noștri național-liberali și național-țărăniști din universități și îi trimiteau în închisori și în mine, iar în ultimii ani întocmesc „rapoarte” în care îi acuză pe fiii acestor național-interbelici canal-izați de instaurarea comunismului în România. Iată, în țara în care îmi duc viața de ceva vreme, poți să zici ce vrei și de negri, și de evrei, poți să ai și partid comunist în parlament de zeci și zeci de ani, fără să se gândească cineva să-l scoată în afara legii sau să-i condamne public doctrina. Personal, am dezaprobat și dezaprob rasismul, xenofobia, discriminarea femeii și am avut în mod concret mai multe intervenții pe forum împotriva bancurilor cu negri, evrei, blonde etc., iar atunci când am inaugurat rubrica de caricaturi, care a înregistrat într-un interval foarte scurt aproape 800 de accesări, am interzis din start rasismul și xenofobia (pe lângă obscenitate, boala cronică a forumului nostru, întreținută tocmai de indiferenții asasinării forumistice a lui RomaniaMare). În viața de zi cu zi, cel ce semnează Toader Ipu are o iubită și o viitoare soție care nici măcar nu e europoidă!
Dimpotrivă, nu mă surprinde să aflu că utilizatorul Șerban a fost suspendat în mai multe rânduri. Postările lui trădează un extremist rasist și mai precis anti-semit.

Deși „satanist” (apropo, în ziua când va atinge cifra cosmică de 1.000 de postări, sub numele său va scrie „Discipolul Diavolului”) și stângist, Ipu a purtat în permanență un dialog civilizat și prolific (de zeci și zeci de mesaje) pe forumul Cinemagia cu RomaniaMare, un dialog bazat pe respect și prețuire reciprocă, în ciuda deosebirilor doctrinare evidente pentru toată lumea. Deși socotesc regretabile aprecierile xenofobe ale mai tânărului nostru coleg (datorate în bună măsură și aspirației sale sincere, legitime și admirabile de a fi recunoscut ca român cu drepturi depline) și nu mă raliez lor, simt, asemeni lui Mihail Sebastian în septembrie 1939, atunci când prietenul său Mircea Eliade era în pericol să ajungă în fața plutonului de execuție, o vie neliniște și o neîmpăcată consternare vizavi de pedepsirea, pentru un comentariu anodin, a lui RomaniaMare.
Ipu salută și atitudinea solidară, demnă și fermă a bătrânului Pitbull, căruia Ipu i s-a adresat într-un mod nepoliticos (și, vede acum, nedrept) nu mai departe de ieri. Îi mulțumește acestui om „cinstit sufletește” pentru exemplul său.

Last edited by Ipu : 29 Apr 2010 at 09:46.
Ipu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules