Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 02 May 2008, 20:03   #1
jeleu
Guru

jeleu

Send a message via Yahoo to jeleu
Secu

Sa ma scuze Groucho ca postez aici, dar Pitbull si-a facut un obicei din a-mi muta/sterge mesajele.

incepand cu inceputul.

Originally Posted by Pitbull:
Cu Fane de la Buftea n-am bäut în viata mea; era un coleg de treabä, dar un personaj sordid, asa cä tineam distanta. Astea-s inventii, pe care oxiurul de mai sus le-a auzit de la altii si le repetä mecanic. (Apropo, acum aud prima oarä aberatia asta.)

dar o cautare rapida gaseste urmatorul mesaj

Nume e un dur virtual si un dulce real, cu care tare-i bine sä stai la un vin. Nu te mai dai dus!
[...]

postat de pitbull la 10 Iul 2005 13:37 Cafenea; Say something nice about the person above you

aici e linkul
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...ght=nume%20vin
e mesajul no.10 sau 11
o stiti p-aia cu nuca-n perete?

dupa hentul din debutul meciului, am citit si restul mesajului. relatarea ta imi pare extrem de dubioasa. nightwane zice ca te-a vazut cu geaca de blugi la intalnire cinemagia.
Sunt sigur ca sunt documente la CNSAS. astept sa le vad, mai vorbim atunci.
Dar e o stire verificata din trei surse.
Old 02 May 2008, 20:59   #2
redmen
Old School Hollywood

redmen

Ce legatura are trecutul cuiva cu prezentul ? E usor pentru cineva care nu a trait in acea perioada sa imprastie cacat despre altii nu ?
Old 02 May 2008, 21:08   #3
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dumnezeule, a deraiat complet...! :shock:

Nume (da - pe adeväratul lui nume "Stefan") NU MI-E COLEG NICAIERI, MI-E PRIETEN, NU E UN PERSONAJ SORDID, am bäut adesea cu el - si ce importantä are cä i-oi fi povestit (efectiv nu mai tin minte) o chestie deja publicä, pe care o povestisem si-n revistä, si-n carte?
Când am citit "Fane de la Buftea", m-am dus automat cu gândul la fotograful Stefan Ciurea, cu care am fost coleg în unele echipe de filmare, în jurul anului 1987, si tot ce am spus despre el se aplicä.
Hemoroidul ästa e total incoerent.

Cât despre canalia ailaltä, poate sä spunä cä m-a väzut si-n tutu de balet la întâlnirea CineMagia, cä si-asa e la genunchiul broastei - si cu caracterul, si cu intelectul. Dumnezule, la ce nivel am ajuns... Ce-i aici, CineMagia, sau OTV?

Gloria, Stefan, (si Marx, ca moderator aici), fac apel la voi sä mutati acest off-section la "Condicä". Stiti bine cä nu-l voi sterge (Deseu minte din nou) - ce rost ar avea, din moment ce nu face decât sä demonstreze ce reziduuri umane cautä sä mä atace, si ce nivel cerebral lamentabil au.
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 02 May 2008, 21:13   #4
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
Originally Posted by redmen:
Ce legatura are trecutul cuiva cu prezentul ?
nu te descalifica facand asemenea declaratii. nu e in discutie arta cuiva, ci persoana in sine. trecutul are relevanta.

@pitbull
e penibil cum incerci sa dregi treaba cu nume, era clar k la el se referea jeleu.
celelalte 2 contra-argumente date de tine raman in picioare (until further notice).
daca il muta in condica, tu nu-l stergi, il blochezi! mi se pare k topicul ar trebui sa ramana deschis.

eu observ in continuare.
Supastar is offline   sendpm.gif
Old 02 May 2008, 21:18   #5
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dacä tu-ti închipui cä "încerc sä dreg ceva" - deci, cä as fi putut spune despre Nume "era un coleg de treabä, dar un personaj sordid; preferam sä pästrez distanta; n-am bäut niciodatä cu el" (când adevärul, 100% opus, e cunoscut de zeci de oameni de pe forum), înseamnä sau cä esti complet tâmpit, sau cä mä crezi pe mine complet tâmpit. La alegere.
Old 02 May 2008, 21:23   #6
Suspect de bizar
Guru

Suspect de bizar

oameni bun asta-i cinemagia nu CNSAS,nu Inalta Curte de casatie si justitie,ci C-I-N-E-M-A-G-I-A.
Suspect de bizar is offline   sendpm.gif
Old 02 May 2008, 21:26   #7
Supastar
Guru

Supastar

cä as fi putut spune despre Nume "era un coleg de treabä, dar un personaj sordid; preferam sä pästrez distanta; n-am bäut niciodatä cu el"
mai putin partea cu "coleg", dar m-am gandit k n-am de unde sa stiu eu ce trecut aveti voi, restul descrierii mi se pare k se potriveste cu imaginea pe care eu perceput-o eu pe forum
Old 02 May 2008, 21:29   #8
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Suspect de bizar:
oameni bun asta-i cinemagia nu CNSAS,nu Inalta Curte de casatie si justitie,ci C-I-N-E-M-A-G-I-A.
Exact asta credeam si eu, da' väd cä unii-s de altä pärere. Iar când încerc sä pun punct, vin altii si sar: "ba nu, sä continue - nouä ne place bäläcäreala!"
Old 02 May 2008, 21:42   #9
marx
Guru

marx

eu am citit in cartea lui Bujor Nedelcovici, "Tigrul de hartie", capitolul dedicat lui Mihnea C. referitor la colaborarea acestuia cu "albastreii". tonul scriiturii nu e deloc revendicativ si nici razbunator, se simte doar dezamagirea, si-ntr-un final compasiunea pt "inocenta" lui Mihnea C.
nu stiu ce-ar putea spune in plus Tudor insistand sa-l arate cu degetul pe M.C.
e un fapt consumat si asumat. de iertarile absolute nu ne ocupam noi.
din partea mea: topic in continuare deskis.
marx is offline   sendpm.gif
Old 02 May 2008, 21:45   #10
Suspect de bizar
Guru

Suspect de bizar

c treaba are topicu asta cu filmele si cinematografia in general?????
Old 02 May 2008, 21:51   #11
marx
Guru

marx

te repeti
Old 02 May 2008, 21:52   #12
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by marx:
tonul scriiturii nu e deloc revendicativ si nici razbunator, se simte doar dezamagirea, si-ntr-un final compasiunea pt "inocenta" lui Mihnea C.
Foarte adevärat, cu urmätoarele precizäri:
"Inocenta" la care se referä Bujor se aplicä sperantei mele naive de a crede cä as fi putut fi o cârtitä mai eficientä; curând, însä, am observat ce precis functiona sistemul, si ce fraier fusesem sperând sä-l pot submina, cât de cât.
"Dezamägirea", pe care i-o împärtäsesc, e apropo de faptul cä, fie si cu acest scop generos, mä implicasem totusi în sistem - ceea ce face murdärirea inevitabilä. Dacä un om cade-ntr-o hazna, si tu sari dupä el sä-l scoti de-acolo, sigur te mânjesti - n-ai ce face.
Pe-atunci, credeam cä ne vom amuza copios, dupä Revolutie (din nou naiv, credeam cä va veni prin '84, nu mä asteptam ca regimul sä reziste pânä-n '89; mai aveam de învätat sä descifrez dinamicile politice), când voi povesti cum m-am fäcut eu "contrainformator" (asa mä auto-intitulam, în sinea mea). Nu prevedeam cä vor apärea fel de fel de Deseuri care si pe asta o vor întoarce pe dos - dintr-un cumul de räutate, prostie si lichelism pervers.
Old 02 May 2008, 21:54   #13
Suspect de bizar
Guru

Suspect de bizar

Originally Posted by marx:
te repeti
nu chiar, a doua oara am pus o intrebare al carui raspuns ink nu l-am auzit.
Old 02 May 2008, 21:58   #14
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Uite räspunsul: n-are nici o legäturä.
Deseu a auzit niste mäscäri, si a crezut cä se poate folosi de ele ca sä împroaste cu noroi, gratuit, un om care recent îl ajutase.
Le-a pus pe un forum de cinema fiindcä pe altele nimeni n-ar fi înteles ce se întâmpla.
Old 02 May 2008, 22:01   #15
kajun rulez
Novice

kajun rulez

salut, sint eu, prietenul lui mihnea columbeanu din suedia. il cautam pe mihnea in iatacul lui de la catul al V-lea, dar nu era acasa. cred ca in perioada asta nici nu prea am cum sa il gasesc, se apropie alegerile electorale si , dupa cum il stiu, bunul meu prieten e mai tot timpul prin oras, dupa un mic, dupa o bere.

asa ca l-am cautat pe google si am ajuns taman la topicul asta. voiam sa ii mai las niste bani, sa isi cumpere o camasa curata cind vine in suedia sa ma viziteze, dar acum, aflind ca a fost securist, va trebui sa plec cu coada intre picioare.

a, si daca va mai intilniti cu el, va rog sa ii transmiteti acest mesaj codificat, pe care il bat cu lingura in farfuria de supa: cum poti trai cu burta lipita de sira spinarii, cind nu o ai in dotarea anatomica?
kajun rulez is offline   sendpm.gif
Old 02 May 2008, 22:04   #16
Suspect de bizar
Guru

Suspect de bizar

Originally Posted by StefanDo:
10. ADMINISTRATORII ISI REZERVA DREPTUL SA BANNEZE UN USER CARE NU INCALCA IN MOD EVIDENT CELELALTE REGULI, DAR CARE, PRIN MESAJELE SI POSTURILE LOR, PROVOACA NEINTELEGERI SI DISENSIUNI PE FORUM
si mi se pare k s-o provocat.
Old 02 May 2008, 22:11   #17
marx
Guru

marx

Originally Posted by kajun rulez:
salut, sint eu
mda. ambra scandinavu...
Old 02 May 2008, 22:12   #18
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Marx, Gloria sau Stefan - fiti buni si luati IP-ul acestui "kajun rulez". Nu e amicul meu din Suedia, l-am sunat acum si am întrebat. E o clonä din banda Deseurilor.

L.E. - Mi-ai luat-o înainte, Marxule!
Deci, balega de balenä a aflat ce efect au avut idioteniile lui! Delicios!
Old 02 May 2008, 22:17   #19
Supastar
Guru

Supastar

hai k-ti dau eu raspunsul.
aproape nicio treaba (k pitbull e regizor nu importa aici), dar tot asa exista numeroase alte topicuri pe acest forum pe care pana acum nu te-ai sesizat sa le reclami.
Old 02 May 2008, 22:18   #20
Suspect de bizar
Guru

Suspect de bizar

Originally Posted by Supastar:
hai k-ti dau eu raspunsul.
aproape nicio treaba (k pitbull e regizor nu importa aici), dar tot asa exista numeroase alte topicuri pe acest forum pe care pana acum nu te-ai sesizat sa le reclami.
numeshte-le t rog.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules