Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 15 Feb 2008, 19:24   #21
Pitbull
Unlikely Messiah
 
Pitbull
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bucharest
Posts: 16,822
Solutia e usor de expus, dar greu (actualmente chiar imposibil) de aplicat.

In primul rând, un aparat administrativ, juridic si politienesc puternic, eficient, incoruptibil, care sä aplice cu strictete si severitate legile, färä nici o formä de discriminäri rasiale sau etnice. Automat, infractorii tigani (adicä o proportie însemnatä a comunitätii lor) ar fi neutralizati. Predilectia lor spre a recidiva (pentru cä sunt incorijibili), ar duce automat la înäsprirea pedepselor. Ar rämâne în libertate, si activi social, tiganii integrati si civilizati. In decursul a douä, trei generatii, asta ar determina un început de primenire a etniei lor... cu timpul, ar ajunge din urmä civilizatia de tip european.
In al doilea rând, un spirit obiectiv, lipsit de excese în ambele sensuri: nici discriminarea de tip "Noua Dreaptä", dar nici autovictimizare demagogicä, si alte diversiuni; eliminarea ideologiei subversive care profitä de caracterul pasnic, tolerant si prietenos al românilor, pentru a ne eticheta drept "rasisti", "sovini", "xenofobi", etc. Orice manifestäri de genul ästa au fost izolate în timp (Garda de Fier) sau spatiu (Hädäreni, de pildä) si preponderent reactiv-defensive. Pentru fiecare român xenofob gäseai altii patru fraieri de cumsecade, si încä vreo cinci normali - nici asa, da' nici asa.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Feb 2008, 22:09   #22
ulianov
Junior
 
ulianov
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 39
Originally Posted by Pitbull:
eliminarea ideologiei subversive care profitä de caracterul pasnic, tolerant si prietenos al românilor, .

Pitbull, sint de acord cu prima parte a postului tau: autoritatile romanesti infiorator si ingrijorator de corupte care nu misca nimic in fata oamenilor cu bani (aici, trebuie sa recunoastem, dau dovada de o totala lipsa de discriminare, ca e roman, ca e tigan, ca e patagonez, bani sa fie ca pe aici totul e de vinzare), dar in ce-am selectat mai sus o dai in angelisme: romanii sint fricosi, nu toleranti.
ulianov is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Feb 2008, 22:13   #23
Pitbull
Unlikely Messiah
 
Pitbull
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bucharest
Posts: 16,822
I beg to disagree. Departe de mine gândul de a-i idealiza pe-ai nostri: românii au destule päcate serioase (lenesi, hoti, escroci); dar nu sunt nici fricosi, nici xenofobi.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Feb 2008, 23:28   #24
distroe
Junior
 
distroe
 
Join Date: Oct 2006
Location: Bucuresti
Posts: 25
Send a message via Yahoo to distroe
tiganul negru, tiganul alb

Pitbull ... BINE ZIS
Nu vreau sa sune sententios, insa problema tiganeasca nu e cea a nomazilor - cum o prezinta kitschul de 3 parale care se da telenovela - intrucat acestia sunt relativ putini, intr-adevar pusi in minoritate si discriminati, dar mai ales - fara impact asupra vietii majoritatii romanilor. Vorbesc despre tiganii fierari, aurari, caramidari, corturari,etc. mare parte din Ardeal, mare parte cu meserii onorabile. Si de ce nu, oameni respectabili.
PROBLEMA TIGANEASCA - cu P mare vine de la patura numeroasa de Ferentari / Giulesti / Obor si alte locatii, despre care cand vorbesti te gandesti fara sa vrei la aia fara ocupatie care ciordesc prin tramvaie, sau put, sau cersesc, sau se imbata - tabloul "sinoptic" las sa-l completeze altii - deci niste indivizi la marginea societatii si in general delincventi. Ceea ce nu tine neaparat de culoarea pielii tine de un mod de viata ne-urban si necivilizat, mizerabil din toate pctele de vedere - pentru ca nu vorbesc doar de tigani, ci si de romanii boschetari, borfasi sau cersetori. Crede-ma...nu e nici o diferenta.
A DOUA PARTE LA PROBLEMA TIGANEASCA - e trist ca din randul primilor s-au ridicat figuri proeminente la nivel de mafie.Cine a vazut "Furia", stie. Si nu numai cine a vazut. Aici e problema, si nu de politie - Pitbull nota bene - ci de sistemul juridic care - inca - favorizeaza pe smecheri. Adica are portite special lasate, sub titlul de drepturile omului, pt ca cei care odata fiind cu catusele la maini, sa scape dupa 30 de zile de preventiv.
Si spun asta pentru ca daca vedeti un tigan batut sau injurat pe strada - pentru ca e negru, poate exista un altul - poate mai spilcuit, mai alb, mai parfumat, dar mai periculos - care merita sa si-o ia pe cocoasa.
__________________
One should never underestimate the predictibility of stupidity... - Snatch
distroe is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Feb 2008, 06:15   #25
Coshava
Veteran
 
Coshava
 
Join Date: May 2006
Posts: 259
Re: ehhhh

Originally Posted by Dragomara:
ceea ce suntem nu este deloc meritul nostru, rasa, culoarea, religia, sexul sunt o purã întâmplare, poate cã ar tb sã ne gândim ºi la asta când îi judecãm pe ceilalþi, cei altfel nouã. Nimeni nu e mai bun, mai frumos, mai deºtept, mai onest doar prin propria-i voinþã.

Dar modul social de comportament - mafiot sau nu - ni-l alegem 100% ºi suntem perfect responsabili ( inclusiv în sensul juridic ºi nu doar aºa ... filosofic ) pentru el.

În fond asta este adevãrata problemã în discuþie ºi nu cine ºtie ce considerente despre rasã, culoare, religie º.a.m.d. - care sunt împinse aici în faþã aºa ..."la derutã".

ªi apropo - "Furia" este o aiurealã de film la multe aspecte ...
Coshava is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Feb 2008, 07:24   #26
distroe
Junior
 
distroe
 
Join Date: Oct 2006
Location: Bucuresti
Posts: 25
Send a message via Yahoo to distroe
Furia

Aiureala sau nu, spune ceva clar : ca exista un numar de tigani certati cu legea care traiesc pe picior mare. Intr-o Romanie inca saraca
__________________
One should never underestimate the predictibility of stupidity... - Snatch
distroe is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Feb 2008, 10:31   #27
Coshava
Veteran
 
Coshava
 
Join Date: May 2006
Posts: 259
Re: Furia

Originally Posted by distroe:
Aiureala sau nu, spune ceva clar : ca exista un numar de tigani certati cu legea care traiesc pe picior mare. Intr-o Romanie inca saraca

Asta da - aici suntem perfect de acord.
Coshava is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Apr 2008, 08:07   #28
Pashpix
Guru
 
Pashpix
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 559
Inimã de þigan - Pata de culoare de la Cannes

Pro TV Magazin

Denis ªtefan, Nicoleta Luciu, Carmen Tãnase ºi Doiniþa Oancea au atras o mulþime de priviri ºi de întrebãri la MIPTV, unul dintre cele mai mari ºi mai importante tîrguri internaþionale de produse de televiziune, care s-a desfãºurat la Cannes.

Cei patru actori, îmbrãcaþi în costumele din serial, au împãrþit flyere promoþionale ºi flori atît în jurul locaþiei Palais des Festivals, cît ºi înãuntru, la standurile marilor case producãtoare. Actorii au rãspuns la o mulþime de întrebãri legate de telenovela “Inimã de þigan”, iar cei care se uitau pe flyere constatau cu surprindere cã le-au primit chiar de la protagoniºtii producþiei.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Apr 2008, 13:49   #29
OanaS
Novice
 
OanaS
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
imi pare rau de doamna Carmen Tanase, as fi preferat sa nu o vad in atare ipostaza.
OanaS is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Apr 2008, 15:24   #30
velocity766
Novice
 
velocity766
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 9
daca incepem sa ridicam la rang de arta telenovelele in curand probabil vom incepe sa ridicam si manelele in slavi.
__________________
camere foto
velocity766 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Apr 2008, 16:50   #31
Pitbull
Unlikely Messiah
 
Pitbull
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bucharest
Posts: 16,822
Bine zis.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 May 2008, 15:36   #32
Pashpix
Guru
 
Pashpix
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 559
Biciuirea Rozei din ”Inimã de þigan” a fost lider de audienþã

7 mai 2008

Episodul din ”Inimã de þigan”, difuzat ACASÃ, marþi, 6 mai a fost lider de audienþã pe intervalul sãu orar, pe cele mai importante trei segmente de populaþie. În acest episod telespectatorii au urmãrit cu sufletul la gurã cum Roza (Nicoleta Luciu) a fost biciutã în ºatrã pentru cã i-a fãcut de ruºine pe soþul ei, Codruþ (Denis ªtefan) ºi pe ambele familii de þigani.
Conform datelor furnizate de Gfk România, marþi, 6 mai, în rândul femeilor cu vârste curprinse între 15 ºi 49 de ani, în intervalul orar 20.28-22.09, ACASÃ a fost lider de audienþã cu telenovela ”Inimã de þigan” înregistrând o medie de 10.8 puncte de rating ºi o cotã de piaþã de 28.7%. Vârful de audienþã pe acest target a fost de 13.1 puncte de rating ºi o cotã de piaþã de 32.2% ºi a fost înregistrat în minutul 21.43.
ACASÃ a fost lider de audienþã pe 6 mai ºi în rândul persoanelor de toate vârstele din mediul urban. Între orele 20.28-22.09, ”Inimã de þigan” a fost pe primul loc în topul audienþelor cu o medie de 10.7 puncte de rating ºi o cotã de piaþã de 24.9%. Vârful de audienþã a fost atins în minutul 21.56 ºi a fost de 13.4 puncte de rating ºi o cotã de piaþã de 28.7%, aceste cifre reprezentând cele aproximativ 1.525.000 de persoane din mediul urban care au urmãrit ”Inimã de þigan” în acel moment.
Tot pe 6 mai, telenovela ”Inimã de þigan” a fost preferatã ºi de persoanele cu vârste cuprinse între 18 ºi 49 de ani din mediul urban, ea clasându-se ºi aici pe primul loc. In intervalul orar 20.28-22.09, ACASÃ a fost lider de audienþã cu o medie de 9.4 puncte de rating ºi o cotã de piaþã de 26.5% ºi a avut un vârf de audienþã de 12.0 puncte de rating ºi o cotã de piaþã de 30.7%, atins în minutul 21.50.

Nicoleta Luciu a declarat cã a avut emoþii pentru ca aceastã scenã sã iasã foarte bine întrucât ea era extrem de importantã în cadrul poveºtii: ”A fost o secvenþã foarte grea, încãrcatã emoþional mai mult decît tot ce am jucat pînã acum. Am plâns mult, nu am crezut cã pot sã o fac atât de credibil de faþã cu toatã ºatra, dar m-a ajutat ºi starea celor din jur ºi ei fiind foarte implicaþi. Sunt mulþumitã de cum a ieºit, chiar a fost o secvenþã trasã din prima, care nu a mai necesitat duble”, povesteºte Nicoleta Luciu.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Aug 2008, 11:47   #33
mafalda
Guru
 
mafalda
 
Join Date: Jul 2007
Location: Intr-o lume imaginara
Posts: 803
Si Trustul Media Pro ne ameninta cu continuarea serialului "Inima de tigan"
__________________
"Nihil Sine Deo"
mafalda is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Aug 2008, 17:32   #34
Pashpix
Guru
 
Pashpix
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 559
Noua telenovelã se cheamã REGINA. Continuã povestea ºi pãstreazã personajele, dar adãugând ºi altele noi.

"Regina“ este noua telenovelã româneascã pe care Promance, companie MediaPro Pictures, o pregãteºte pentru Acasã.
Filmãrile au început luni, 7 iulie, pe platourile de la Buftea. Protagoniºtii noii poveºti sunt Diana Dumitrescu ºi Bogdan Albulescu. Despre aceastã „aventurã” filmatã, Diana, interpreta Reginei, povesteºte cã acest rol este foarte diferit de ce a fãcut pânã acum. „Încã din prima zi ne-am confruntat cu secvenþe complexe. A fost destul de greu, pentru cã personajul este nou ºi diferit pentru mine, dar îmi place mult ºi aºtept în fiecare zi sã vãd cum evolueazã”, spune eroina principalã. La rândul lui, Bogdan Albulescu mãrturiseºte: „Am fost plãcut surprins de ideile pe care le au regizorii Iura Luncaºu ºi Alex Fotea, de Diana, care are multã prospeþime, de modul în care am lucrat cu Dan Condurache, un actor care inspirã încredere. La sfârºitul zilei am trãit un sentiment de obosealã plãcutã, pentru cã, deºi am lucrat mult, totul este nou ºi emoþionant”.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Aug 2008, 10:15   #35
Pashpix
Guru
 
Pashpix
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 559
STELA POPESCU, DINICA SI MORARU JOACA IN "REGINA"

Actritele Stela Popescu si Steliana Balacianu au inceput deja filmarile pentru telenovela “Regina”, produsa de Promance, companie MediaPro Pictures, care va fi difuzata din aceasta toamna la Acasa TV. Mama si fiica in telenovela, Stela Popescu si Steliana Balacianu, au o relatie foarte buna si in viata reala: “Aveam mari emotii in prima zi de filmare, pentru ca o stiam pe Stela Popescu de cand eram mica, cand ascultam benzile cu povesti cu vocea ei. Am descoperit ca este o persoana foarte calda si ne-am apropiat imediat. Am plecat impreuna de la filmari la ea acasa, unde am mai povestit si mi-a dat multe sfaturi”, marturiseste Steliana.
Stela Popescu a primit foarte incantata propunerea de a juca in telenovela “Regina”: “Eu am urmarit cu mare interes tot serialul si imi face placere sa joc intr-un proiect de succes si cu o galerie de actori extraordinari”, spune actrita. La prima zi de filmare a descoperit “o echipa unita precum o familie, alaturi de care s-a lucrat repede, practic, la obiect, foarte profesionist”. Stela Popescu se declara foarte incantata de evolutia actorilor tineri si o mare surpriza pentru ea a venit din partea Nicoletei Luciu, despre care considera ca si-a interpretat excelent rolul.

De asemenea, Gheorghe Dinica si Marin Moraru au inceput filmarile pentru telenovela "Regina", produsa de Promance, companie a MediaPro Pictures, care continua povestea din "Inima de tigan" si care va fi difuzata de Acasa TV din aceasta toamna. Cei doi actori au fost foarte bucurosi sa continue proiectul, mai ales ca au fost impresionati de aprecierile foarte bune pe care le-au primit de la public. "Atat in provincie cat si in Bucuresti, ma opreste lumea pe strada si ma intreaba cand revenim pe micul ecran. Am inceput sa filmam, lucrez in continuare cu aceeasi placere de pana acum, poate chiar cu mai multa", a declarat Gheorghe Dinica. "Nu as putea sa parasesc un rol care a fost atat de bine primit si apreciat de toata lumea. Acum incercam sa depasim asteptarile publicului si cand vom reusi acest lucru vom fi foarte multumiti", a precizat Marin Moraru.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Sep 2008, 11:29   #36
Marshall
Novice
 
Marshall
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
Send a message via Yahoo to Marshall
.... scuze...

dar recent am observat ca acest subiect ... inima de tigan, respectiv Regina , mai nou, este foarte elaborat prin diverse baruri, etc. Am auzit lume vorbind de el de parca era mai ceva ca prison-break. S-a uitat cineva la regina? A fost lansat sau ce e atata valva ? Eu am cautat pe google si am gasit un site www.regina.acasatv.ro , cu niste filmuletze de la making off si materiale publicitare.
Marshall is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Sep 2008, 10:28   #37
Pashpix
Guru
 
Pashpix
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 559
Incepe in 4 zile...adica luni!
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Sep 2008, 18:17   #38
Pashpix
Guru
 
Pashpix
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 559
„Regina”, cea mai scumpã telenovelã româneascã

Cotidianul, 29 septembrie

„Regina”, anunþatã drept telenovela cu un buget - record pentru piaþa tv din România (dupã ce prima parte, „Inimã de þigan”, a costat în jur de douã milioane de dolari, unul provenind din bartere), se anunþã spectaculoasã, nu numai prin scenariu ºi distribuþie, ci ºi prin decoruri. Oana Radu, scenografa care a proiectat ºatra, casa cu Turnul Eiffel ºi spitalul românilor în „Inimã de þigan”, a creat pentru „Regina” palatul lui Don Luciano. Acesta este o adaptare a stilului italienesc, cu fresce, patine ºi stucaturi, pereþi cu medalioane florale, oglinzi ºi gresie, toate pictate manual, pe o întindere de peste 500 de metri pãtraþi. Stilistul Radu Mada a adus peste 100 de costume þigãneºti ºi 150 de bijuterii, dintre care va ieºi în evidenþã medalionul Reginei, un purtãtor de secrete.

Alãturi de „greii distribuþiei” Marin Moraru ºi Gheorghe Dinicã, de Florina Cercel, Carmen Tãnase, Vladimir Gãitan, Florin Zamfirescu ºi Gheorghe Visu, dar ºi de tinerii Nicoleta Luciu ºi Cabral, Andreea Pãtraºcu, Ioana Ginghinã ºi Denis ªtefan se vor afla Dan Condurache ºi Stela Popescu, Alexandru Papadopol ºi Adriana Nicolae. Protagoniºtii poveºtii sunt tinerii Diana Dumitrescu ºi Bogdan Albulescu.

Trei regizori are „Regina”, Iura Luncaºu, Alex Fotea ºi Larry Maronese, iar scenaristele sunt aceleaºi Sorina Ungureanu ºi Simona Macovei. Stilistul telenovelei este Adrian Perjovschi. Cântecul „Regina”, de pe coloana sonorã a telenovelei, este interpretat de Loredana ºi reprezintã o combinaþie între o piesã spaniolã compusã de Alvaro Carillo ºi una þigãneascã, la a cãrei reorchestraþie au contribuit taraful Agurida ºi chitaristul Alex de Carvalho, colaborator al trupelor Aerosmith ºi Deep Purple.
În „Regina”, douã lumi se înfruntã în universul þigãnesc: þiganii tradiþionaliºti ºi cei care ºi-au pierdut identitatea. Echilibrul este pe cale sã se destrame din momentul în care Don Antonucci, interpretat de Dan Condurache, partenerul din umbrã al lui State Potcovaru (Gheorghe Visu), îºi face apariþia pentru a se stabili în ºatrã împreunã cu familia. E carismatic, influent ºi rãzbunãtor.

Trecutul lui de traficant de carne vie, de droguri ºi arme rãmâne ascuns ºi nimeni nu bãnuieºte motivele care l-au determinat sã se întoarcã în România. Regina, interpretatã de Diana Dumitrescu, fiica adoptivã a lui Don, atrage atenþia datoritã chipului ei frumos, care contrasteazã cu comportamentul de fiinþã sãlbãticitã. Dincolo de contraste, ea ascunde un secret în forma unui medalion. Transformarea Reginei dintr-o fiinþã terorizatã ºi interiorizatã într-o femeie frumoasã ºi plinã de viaþã va începe din momentul în care se îndrãgosteºte de Cosmin (Bogdan Albulescu), un þigan hotãrât ºi cu sânge rece, aciuat în ºatra lui Auricã (Gheorghe Dinicã).

Povestea lor de iubire va fi marcatã de gelozia lui Armando, interpretat de Augustin Viziru, fiul lui Don, cãruia Regina i-a fost oferitã de puternicul lui tatã, pe vremea când aceasta avea doar 14 ani. Iubirea dintre Regina ºi Cosmin va trebui sã înfrunte secretele, care, o datã revelate, vor distruge sau vor salva lumea þigãneascã.

„Inimã de þigan”, dublatã în slovacã: 35% cotã de piaþã

Producãtorii se aºteaptã ca „Regina” sã depãºeascã cifrele de audienþã uluitoare înregistrate de „Inimã de þigan”. De altfel, telenovela care i-a avut protagoniºti pe Andreea Pãtraºcu ºi Denis ªtefan a înregistrat vineri primul succes pe plan internaþional. La începutul weekendului trecut, când în Slovacia a fost difuzat primul episod din „Inimã de þigan”, dublat în limbaslovacã, acesta a înregistrat o cotã de piaþã de 35%.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Oct 2008, 21:21   #39
Pashpix
Guru
 
Pashpix
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 559
Pro ºi contra telenovelelor

De regulã, actorii se împart în douã tabere: pro ºi contra telenovele. Sunt voci care susþin cã cei care acceptã astfel de oferte o fac din raþiuni financiare, iar cei care au apãrut în astfel de producþii spun cã este vorba de o provocare profesionalã. „Fiecare are pãrerea lui. Eu cred cã telenovela este un produs la fel de bun ca orice act actoricesc. ªi acest lucru s-a demonstrat cu «Inimã de þigan», care a rãscolit toate audienþele ºi s-a clasat pe primul loc“, spune Gheorghe Dinicã. Pãrerea lui este pe deplin împãrtãºitã de colegii de platou. „Cred cã mai existã, undeva la mijloc, o zonã mai neutrã. Spun cu mâna pe inimã cã nu am fãcut-o pentru bani“, susþine Gheorghe Visu, cunoscut unui public mic pentru rolul Brand, din piesa omonimã de Ibsen, dar ºi pentru rolul State Potcovaru, din telenovela „Regina“.

„Au existat momente în care mi-a plãcut sã joc într-o piesã elitistã, cu puþinã lume, cunoscãtori, dar au fost rare momentele acestea, sunt plãcute, dar nu sunt scopul meu. Prefer sã fac ceva ce sã înþeleagã toatã lumea. În plus, orice actor care-ºi face treaba trebuie sã fie ºi plãtit, ca în orice meserie. Dar în anul în care am primit prima propunere de a juca într-o telenovelã, anume în «Lacrimi de iubire», aceea a fost singura propunere de colaborare temeinicã, mai serioasã. La fel s-a întâmplat ºi în al doilea an, iar al treilea a fost cu adevãrat o provocare profesionalã“, adaugã el, susþinut de Florin Zamfirescu: „Nu poþi sã fii contra unei propuneri ofertante dintr-o telenovelã. Nu faci nicio deosebire între a juca în faþa unei camere într-o telenovelã sau într-un film. În plus, sunt lucruri foarte diferite. A juca într-o piesã de teatru este diferit de a face film, ºi a face film este diferit de a face telenovele, dar spun asta strict din punct de vedere al modului de lucru. Un actor care se respectã le face pe toate ºi cât se poate de serios. Actorii trãiesc din munca lor, dar nu se pune niciodatã problema banilor, când ai în faþã un rol prost. Un actor acceptã o ofertã în funcþie de scenariu, de rol. Personal, pot sã spun cã sunt încântat de Gigi Dumbravã“.

Carmen Tãnase este, însã, categoricã: „Vulpea care nu ajunge la struguri, spune ca sunt acri. Din experienþa mea cu colegii care spun aceste lucruri, pot sã spun cã dacã ar fi chemaþi sã joace într-o telenovelã, ar veni imediat“.

ªATRA

Încurajaþi sã meargã mai departe

„«Regina» introduce personaje noi, a cãror poveste este împletitã cu poveºtile anterioare. Povestea mea, Gigi Dumbravã, continuã, este aceeaºi, dar intrând în relaþii inedite, se dezvãluie ºi cu alte faþete, acum are probleme financiare grave. Personajul meu este extrem de complex, este un personaj pe care îmi dau seama cã mi l-am dorit întotdeauna ºi pe care pot sã-l prezint oricãrui specialist, cu fruntea sus“, spune ºi Florin Zamfirescu. „Specialiºti de marcã ai regiei româneºti ºi ai artei actorului ne-au adus laude ºi ne-au încurajat sã mergem mai departe cu munca pe care am fãcut-o la «Inimã de tigan», acum în «Regina»“, spune Florina Cercel.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Oct 2008, 21:25   #40
Pauline Kael
Banned
 
Pauline Kael
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 3,687
Rahat turcesc.Pardon,tiganesc.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:39.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells