|
|
#81 |
|
Novice
|
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Senior
|
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Cinemaniac
|
|
|
|
#84 |
|
NBK
|
|
|
|
#85 |
|
Senior
|
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Senior
|
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
The Space Cowboy
|
|
|
|
#88 |
|
Junior
|
|
|
|
#89 |
|
Prophet GT Series v1.07
|
|
|
|
#90 |
|
Novice
|
Inca nu l-am vazut dar deabia astept
|
|
|
|
|
|
#91 |
|
Novice
|
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Prophet GT Series v1.07
|
Re: Inca nu l-am vazut dar deabia astept
|
|
|
#93 |
|
Cinemaniac
|
Re: Inca nu l-am vazut dar deabia astept
|
|
|
#94 |
|
Veteran
|
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Guru
|
|
|
|
#96 |
|
Veteran
|
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Novice
|
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Prophet GT Series v1.07
|
|
|
|
#99 |
|
Senior
|
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Veteran
|
|
|
|
|
![]() |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|
All times are GMT +2. The time now is 16:47.

. PS: ma intereseaza mai putin cat de mult ma face sa 'vibrez' un film, fiindca sunt de parere ca un film bun se adreseaza in primul rand inteligentzei si abia dupa aia emotiilor (de altfel, una dintre marcile unui film prost e tocmai faptul ca se adreseaza prea mult emotiilor si prea putin inteligentei)

... auzisem atatea chestii despre film, atatea asteptari, era putin previzibil faptul ca nu m-a dat pe spate (cu toate ca all in all a fost un film frumos)... concret, cuplul ledger - gylenhaal putin fortat, nu prea a functionat "chemistry"-ul cu toate ca s-au straduit, peisaje frumoase, doar ca nu foarte impresionante, imaginea muntelui salbatic a avut asupra mea impactul unei vederi din Sinaia, o poveste solida, fara kitsch sentimental tip Titanic sau manipulare sentimentala tip Million Dollar Baby, insa lipsit de aceste doua caracteristici ale dramei mainstream, story-ul devine oarecum banal... poate ca am exagerat putin, la urma urmei e un film bun, mi-a facut placere sa-l vad si pana la sfarsit nu am ramas neimpresionata, doar ca intr-o saptamana o sa-l uit :happy:

dar deja turbez, am innebunit numai cand am vazut traileru (si asta l-am vazut dupa ce am vazut tam-tamu de la TV cu Oscarurile)
.Oricum chiar si din trailer am vazut ca este un altfel de film .... something special, totusi imi place ca nu este doar un film cu homosexuali unde deja anticipezi sfarsitul (asa cum incearca mai nou mai toti regizorii care vor sa para interesanti, uni folosesc "homosexualii" in film doar de amoru artei .... sa capteze atentia)Parerea mea este ca BM este unu din singurele filme in care poti vedea cum dragostea NU tine cont de culoarea pielii, orientare sexuala, statut social, etc.