Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 06 Mar 2006, 16:53   #4141
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by qwerty:
THE MATADOR - nota 6/10 o comedie foarte slaba.Pierce Brousnan nu prea are succes in asemenea roluri.

e Pierce Brosnan...just for your info
Old 06 Mar 2006, 20:14   #4142
qwerty
Guru

qwerty

Send a message via ICQ to qwerty Send a message via Yahoo to qwerty
REBOUND-nota 8/10.Un film excelent si placut pentru copii.Martin Lawrence interpreteaza foarte bine rolul de antrenor de baschet la scoala pe care a terminat-o si el.Desi a acceptat postul de antrenor intentiile sale de la inceput nu au fost dintre cele mai bune pana in momentul in care a decis sa-i invete pe juniori modul in care se joaca basket adevarat si conceptul de a pasa, dribla si inscrie.
Old 07 Mar 2006, 11:12   #4143
notorious
NBK

notorious

syriana - intens politic, FOARTE obositor, e ca un sarpe cu clopotei ramas fara colti. gaghan vrea sa 'muste' (coruptie, crima in industria petrolului din orientul apropiat & stuff), dar nu poate. parte si pt ca astea sunt lucruri pe care le stim (sau macar le banuim) cu totii si n-avem nevoie de 2h de pisalogeala pe tema asta - practic e aceeasi greseala pe care o comitea si mereu-razvratitul-niciodata-digeratul oliver stone, cu 'any given sunday'. MUUULT sub 'traffic'.

6/10 (pt jocul actoricesc)
Old 07 Mar 2006, 11:40   #4144
qwerty
Guru

qwerty

Casanova-nota 8,5/10- un film bun care te captiveaza.
Old 07 Mar 2006, 12:06   #4145
The Fan
Novice

The Fan

Cel mai recent film pe care l-am vazut este "The NeverEnding Story" din 1984, in regia lui Wolfgang Petersen (cunoscut pt. "Das Boot" si viitorul "Ender's Game" care abia astept sa iasa in 2008 )

Pe o scara de 10 (vorbind numai de Fantasy) eu i-as da un 9 sau 9.5 chiar
http://www.fanclubsf.net
The Fan is offline   sendpm.gif
Old 07 Mar 2006, 13:02   #4146
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by qwerty:
Casanova-nota 8,5/10- un film bun care te captiveaza.

i don't believe you!! (sau, vorba lui elaine: 'get outta here!!' :lol: )
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif
Old 07 Mar 2006, 15:22   #4147
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by The Fan:
Cel mai recent film pe care l-am vazut este "The NeverEnding Story" din 1984, in regia lui Wolfgang Petersen (cunoscut pt. "Das Boot" si viitorul "Ender's Game"..
ºi Troy, din pãcate.
Old 07 Mar 2006, 17:55   #4148
RinTinTin
Veteran

RinTinTin

Originally Posted by Leonard:
Originally Posted by The Fan:
Cel mai recent film pe care l-am vazut este "The NeverEnding Story" din 1984, in regia lui Wolfgang Petersen (cunoscut pt. "Das Boot" si viitorul "Ender's Game"..
ºi Troy, din pãcate.

Petersen mi se pare unul dintre cei mai prosti regizori inventati vreodata
Old 07 Mar 2006, 19:50   #4149
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by raptor:
Originally Posted by MinRep:
The Pink Panther - 5/10: ma asteptam la ceva mult mai groaznic... dar a fost chiar ok.

...dar totusi i-ai dat 5 adica suportabil, dar nu chiar?
Te rog frumos... 5 e nota mare!
MinRep is offline   sendpm.gif
Old 07 Mar 2006, 21:40   #4150
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
ontopic:

Proof.
Va zic acum cat e proaspat.

I went out cold. Nu stiam nimic despre film sau despre cei implicati in el. Cu Hopkins si Paltrow cumintei unul sub celalalt, afisul arata promitator, but so did the last year's pile of dissapointments.
Pe urma am vazut cine l-a facut - john madden- si am ridicat si cea de-a doua spranceana.

Mi-a prins bine, pentru ca e pozitia faciala perfecta pentru a recepta corect inceputul filmului.

Primele 20 minute sunt atat de bine scrise, incat mi-am ridicat instantaneu palaria catre miramacºi, in semn de respect tacut pentru directia in care au luat-o o parte din fondurile lor pe anul trecut.

Pe urma am inteles.

It's a play. It has to be a play (si nu va povestesc satisfactia cu care am verificat pe afis afara, la iesire). Dar decizia de a 'filmiciza' o piesa - caci asta e in esenta ce am vazut asta-seara - e laudabila, caci i s-a dat probabil cea mai corecta distributie posibila. Nu numai ca functioneaza excelent ca si cast, dar e si singurul fel posibil de a potenta povestea pana la proportiile unui film.

Caci aceasta e smecheria anului de la madden. Nu contest acum camera eficienta, cu angulatii pe care povestea se sprijina elegant, nici taietura in zig-zag, flash-back-and-forward, marind miza si ajutand caracterizarea, nu ca n-as fi vazut o scenografie functionala sau costume pe personaj si nu cred ca n-am sesizat un scoring aproape ca un personaj invizibil, subliniind si ajutand subtil dezvoltarea dramatica, dar toate astea au fost dozate cu exact atata discretie cat era necesara pentru a lasa doi actori mari sa isi duca filmul unde trebuie.

Asta e motivul pentru care un tip altfel talentat, (gylenhaal, sper ca am scris corect) pare ca se straduie continuu si reuseste doar sporadic sa ajunga la nivelul celor doi meseriasi.

da, e un spectacol de interpretare asa cum rareori ni se ofera pe ecran lat, in care conteaza mai putin povestea ci felul in care e tradusa ea in emotii, un spectacol tolerat, ba chiar incurajat as zice de ochiul de cinemaniac batran al lui madden.

asa ca miscati-va torso-urile agale si mergeti sa vedeti "Proof", inlocuitorul oficial al unui bilet undeva in fata, in primele randuri la the London Royal Theatre.
Old 07 Mar 2006, 22:14   #4151
ulrich
Guru

ulrich

Originally Posted by RinTinTin:
Petersen mi se pare unul dintre cei mai prosti regizori inventati vreodata
nu stiu,das boot mi s-a parut totusi un film proaspat,nu?nu comentez ce-a urmat,da' filmul ala mirosea a aer sarat...
Old 07 Mar 2006, 22:24   #4152
BeNnY
Guru

BeNnY

Airlight - ok, da, am vazut, mi-a placut, dar ce nu am inteles e de ce sa faci un asa film? adica ce e filmul asta? ce vrea de la mine? vrea ceva de la mine? vrea sa zica ceva? eu n-am gasit nici un raspuns la intrebarile astea, care-ti raman, n-au cum sa nu, dupa film.
Old 07 Mar 2006, 22:30   #4153
Airlight
Guru

Airlight

Nu Benny, no anger in the world today - it's just another fine piece of art turned entertainment (and ofcourse, profit
Old 08 Mar 2006, 05:57   #4154
silver_boy
Guru

silver_boy

Airlight- elegant în "simþiri" like allways
Old 08 Mar 2006, 07:58   #4155
qwerty
Guru

qwerty

The Pink Panther-nota 6/10 foarte slab,sunt cateva faze pline de umor dar in rest nimic.Am avut si cateva tentative de a adormi dar am rezistat eroic pana la final.
Old 08 Mar 2006, 08:07   #4156
Airlight
Guru

Airlight

Originally Posted by silver_boy:
Airlight- elegant în "simþiri" like allways

mersi frumos, mai trece-o bere acolo pe lista..
Old 08 Mar 2006, 09:28   #4157
Terror_IST
Guru

Terror_IST

"Pieces of April" 7/10 O dramedie indie foarte relaxanta despre oaia-neagra a unei familii care trebuie sa organizeze o masa de Ziua Recunostintei pentru familia care mai mult sau mai putin a renegat-o si in special pentru mama aflata intr-un stadiu terminal de cancer. Fata, pe numele ei April (neasteptat de placuta Katie Holmes) e bine intentionata dar problema e ca nu prea stie sa gateasca si, colac peste pupaza nu-i functioneaza nici cuptorul asa ca e nevoita sa se plimbe prin bloc cu curcanul in cautarea unui vecin binevoitor. Intretimp familia (o grefa a "perfectiunii americane") se indreapta spre New York, frustrarea creste, se fac reprosuri si se contureaza o imagine destul de negativa a rebelei April. Un film simplu dar emotionant (scena cu albumul de poze, reveria din final a mamei) depre relatiile inter-umane, despre lipsa de comunicare, despre compromis si iertare. Trist si dezarmant, amuzant si reconfortant dar optimist in esenta.
Old 08 Mar 2006, 15:30   #4158
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
L'année dernière �* Marienbad
frumos...pur si simplu frumos....captivant....halucinant pe alocuri.....fascinant mai tot timpul....si ma hazardez sa zic unforgetable
Supastar is offline   sendpm.gif
Old 08 Mar 2006, 16:38   #4159
silver_boy
Guru

silver_boy

Originally Posted by Supastar:
L'année dernière �* Marienbad
frumos...pur si simplu frumos....captivant....halucinant pe alocuri.....fascinant mai tot timpul....si ma hazardez sa zic unforgetable

ALS are o cronicã foarte fainã despre el în ID. nr. 11
Old 08 Mar 2006, 17:56   #4160
Bulumulu
Prophet GT Series v1.07

Bulumulu

Send a message via MSN to Bulumulu Send a message via Yahoo to Bulumulu
the fog - (spuki de) 4/10

after alice - 5/10 aka curse of the jabberwocky

plan 9 from outer space - 8.78/10 ingenious, stylish si foarte profund

brokeback mountain - 6,5/10 dezamagitor, am ramas pan-la sfarsit sa vad de ce e asa un hype in juru-i... clasic, obsolet pe alocuri

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules