Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 17 Dec 2004, 18:02   #1
Demona
your Worst Nightmare
 
Demona
 
Join Date: Oct 2001
Location: Hell
Posts: 1,776
Ocean's Twelve

... Hai ca l-am prins shi pe asta... de coada. Shi personal mi-a placut foarte mult. Intoarceri de situatzii in lantz, muzica buna, actori buni cu duimu`(chiar daca Pitt nu este printre preferatzi). Un film, funny de tot... :lol: Loved it, loved it, loved it... :love:
__________________
"People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk..."
Demona is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Dec 2004, 22:10   #2
notorious
NBK
 
notorious
 
Join Date: Sep 2003
Location: The Selznick Studio
Posts: 1,971
demona, tu mi-ai luat-o inainte! pt ca eu vroiam sa fac un topic de genul 'ocean's twelve' - cel mai mare jeg al anului...

exista mai multe motive pentru care cea de-a patra colaborare dintre soderbergh si clooney este asa debila:

1. scenariul este o aberatie majuscula. o rescriere, din cate stiu eu, a unui proiect de john woo! ce dracu' putea iesi ? primul scenariu (al lui 'eleven', vreau sa zic) se deosebea prin stil - 11 indivizi care dau lovitura secolului, super-inventivi, care, desi ai impresia ca la un moment dat scapa fraiele din mana, de fapt tot calare pe situatie sunt. noul scenariu are stilul si finetea unui porc spinos.

aici este un lant confuz si incoerent de situatii fortate si poante obosite. deci urmeaza...

2. umorul - rasuflat. gluma cu julia roberts ce o imita pe julia roberts si bruce willis care il joaca pe bruce willis este ultrapenibila.

3. personajele - fiecare personaj are aparitii suferinde, inoportune si total dezechilibrate. uitati-va la julia roberts, care apare 3 minutele la inceput si apoi de la al 90-lea minut incolo. primul film ii trata aproape de la egal la egal, chiar daca nu facea exces de zel, dar nici chiar asa...

lista poate continua, dar chiar n-am chef acuma...

nu stati 15 minute la coada de bilete (ca mine) nici daca n-aveti ce face cu banii ! la 'studio' e un film de kusturica !
__________________
"That's one thing about intellectuals: they've proved you can be brilliant and have no idea what's going on."
(Woody Allen)
notorious is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Dec 2004, 14:27   #3
Dino
Veteran
 
Dino
 
Join Date: Nov 2002
Location: banner
Posts: 148
Mda, aprob pozitiv, e cam jeg. Si in general si in comparatie cu primul
Dino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Dec 2004, 20:27   #4
Terror_IST
Guru
 
Terror_IST
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 348
Nu e la fel de bun ca primul dar merita vazut, in fond e un film relaxant si foarte bine filmat! Au cam dat-o in bara la faza cu Julia Roberts (totala lipsa de inspiratie) dar pe parcurs sunt cateva scene amuzante (Clooney - dupa 5 espressouri - & Pitt uitandu-se la Star Trek dublat in italiana, cenzurarea in studioul lui Basher, discutia cu Robbie Coltrane). M-a bucurat prezenta lui Cassel ("Doberman" anyone?) si mi-a placut freestyle-ul lui printre lasere (melodia foarte smechera). Zeta-Jones parca e in "Entrapment" , Damon prea e novice iar Andy Garcia joaca prea putin dar oricum sunt destul de simpatici. Pacat de film, de la care s-a asteptat foarte mult, ca dezamageste (nu tu jaf super-inteligent cu mult stil). Oricum se aude ca mai vor o continuare ("Ocean's 13" ?!) si filmul se tine bine la box - office (in comparatie cu "Alexander" de exemplu care deja e 6 feet under). Sunt curios cum o sa arate "Italian Job 2".
__________________
And out of the darkness, the Zombie did call / True pain and suffering he brought to them all / Away ran the children to hide in their beds / For fear that the devil would chop off their heads.
Terror_IST is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Dec 2004, 00:19   #5
i_matei
Veteran
 
i_matei
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 202
DE DEPARTE DEZAMAGIREA ANULUI !!!

Ma asteptam la muuuult mai mult...
Cred ca in viata mea, daca au fost 3-4 filme din care NU AM INTELES ABSOLUT NIMIC !!! Ei bine Ocean's 12 e unul din ele... poate reuseste sa ma lumineze si pe mine cineva si sa imi povesteasca povestea din acest film... poate ca o-i fi batut in cap, dar chiar nu am inteles NIMIC !!! Si cand aveam impresia ca inteleg mai aparea cate un personaj sau eveniment care ma arunca si mai rau in ceata... Faza cu Julia Roberts a fost de-a dreptul penibila !!!

Pacat de imagine, montaj, au fost de-a dreptul exceptionale... si muzica la inaltime... dar filmul in sine e un mare JEG cum a zis cineva mai sus... cred ca scenaristul era beat cand a scris "capodopera" asta... Chiar nu inteleg cum de si-au putut bate joc in halul asta de o idee atat de simpla si inteligenta cum a fost Ocean's 11...

SLAB, SLAB, rar am fost atat de dezamagit la un film de la care aveam pretentii... Sfatul meu este sa-l evitati cu orice pret... poate filmul lui Kusturica sa fie mai bun...
i_matei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Dec 2004, 13:56   #6
toni
Guru
 
toni
 
Join Date: Apr 2002
Location: si cu dehashelul se ajunge greu acilea
Posts: 493
Mie mi-a placut. Parea plictisitor pina am vazut faza cu mama lu MD. Complet dementa. Parca de acolo a inceput filmul.
Duminca seara e ok, il recomand cu fata linga voi. Ca sa nu va plictisiti in primul ceas.
__________________
sint prea batrin pe forumul asta ca sa am rank
toni is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Dec 2004, 20:55   #7
PoliFanAthic
Guru
 
PoliFanAthic
 
Join Date: Oct 2002
Location: Timisoara
Posts: 1,434
Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Cred ca ar fi fost primul film la care as parasit sala de cinematograf, daca situatia nu ar fi fost asa de inoportuna. Ce sa-i faci, viata impune filmului...
Asa ca da, este un jeg destul de mare, cu putine exceptii. Personal, am mai spus, nu o suport pe Julia Roberts si gluma pe seama ei mi s-a parut mai mult decat penibila. Pe deasupra, si-au batut joc si de Brucey. In rest nu am ce comenta, fiindca a fost pur si simplu o plictiseala lunga si, mai grav, enervanta.
__________________
Asteptand Rambo 5 aka Aliens vs Predator vs Rambo
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Dec 2004, 02:31   #8
rollygm
Novice
 
rollygm
 
Join Date: Dec 2004
Location: bucuresti
Posts: 2
Send a message via ICQ to rollygm Send a message via AIM to rollygm Send a message via MSN to rollygm Send a message via Yahoo to rollygm
yappy dodle

fratilor... nush la cre v-a placut ocean's 11 da mie mi s-a parut un film infect! Actorii joaca super prost... julia roberts e insarcinata si tot a jucat... si arata ca draq... si subiectul de data asta e stupid... lipsit de actiune... si fara pic de "charm"
Deci... daca v-a placut primul film... si nu vreti sa va stricati parerea despre el... nu va duceti sa vedeti ocean's 12...
e nashpa rau de tot...
__________________
the end is near
rollygm is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Dec 2004, 10:34   #9
MinRep
Legend
 
MinRep
 
Join Date: Jan 2003
Location: Transilvania
Posts: 2,904
Send a message via Yahoo to MinRep
Eu intru, oarecum, in categoria celor carora le-a placut "Ocean's Twelve". Sa nu ma intelegeti gresit: scenariul este cam varza, primul e mult mai bun si poantele sunt cam trase de par. Dar asta nu inseamna ca "Ocean's Twelve" nu e agreabil. Multe glume au efect pana la urma, aparitiile surprinzatoarele ale unor actori (desi detesc chestiile asta) reusesc sa ridice nivelul filmului: la Willis ma asteptam, dar Vincent Cassel si Albert Finney m-au luat prin surprindere. Ar mai fi de mentionat cateva scene foarte bine realizate ("baletul" lui Cassel printre lasere, aterizarea avionului la sfarsit etc.)


Si, inca ceva... Prefer jegul asta al lui Soderbergh decat jegul ala al lui Kusturica!
__________________
"And in case I don't see ya: good afternoon, good evening and good night!"
(Jim Carrey - "Truman Show")
http://poisonwhiskey.blogspot.com/
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Dec 2004, 11:27   #10
notorious
NBK
 
notorious
 
Join Date: Sep 2003
Location: The Selznick Studio
Posts: 1,971
Originally Posted by minrep:
Ar mai fi de mentionat cateva scene foarte bine realizate ("baletul" lui Cassel printre lasere, aterizarea avionului la sfarsit etc.)

hmmm... oare de ce-mi aduce aminte 'baletul' lui cassel ? poate de superbele unduiri ale trupului lui zeta jones printre razele laser din 'entrapment' ? :huh:
__________________
"That's one thing about intellectuals: they've proved you can be brilliant and have no idea what's going on."
(Woody Allen)
notorious is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Dec 2004, 11:53   #11
marx
Guru
 
marx
 
Join Date: Apr 2003
Location: STIINTA "U" CRAIOVA-o iubire alb/albastra-
Posts: 1,671
Originally Posted by notorious:
hmmm... oare de ce-mi aduce aminte 'baletul' lui cassel ? poate de superbele unduiri ale trupului lui zeta jones printre razele laser din 'entrapment' ? :huh:
Cronicarii astia mici n-au de unde sa stie de Simon Templar si baletele sale in poante "raze X" de acum 40 de ani.
__________________
<a href="http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/5/27/f_ucvro2400m_124add1.png&srv=img33" target=_top><img border=0 src="http://img33.picoodle.com/img/img33/4/5/27/f_ucvro2400m_124add1.png" alt="ucvro, Image Hosting"></a>
marx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Dec 2004, 16:43   #12
MinRep
Legend
 
MinRep
 
Join Date: Jan 2003
Location: Transilvania
Posts: 2,904
Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by notorious:
Originally Posted by MinRep:
Ar mai fi de mentionat cateva scene foarte bine realizate ("baletul" lui Cassel printre lasere, aterizarea avionului la sfarsit etc.)

hmmm... oare de ce-mi aduce aminte 'baletul' lui cassel ? poate de superbele unduiri ale trupului lui zeta jones printre razele laser din 'entrapment' ? :huh:
Scena e intentionat facuta ca sa trimita la "Entrapement". Numai ca aici e mult mai bine realizata. Iar secevente de genul sunt atat de frecvente in filmele recente, incat sa dai timpul inapoi pana la vremea cand Roger Moore era "Sfantul" este inutil.
__________________
"And in case I don't see ya: good afternoon, good evening and good night!"
(Jim Carrey - "Truman Show")
http://poisonwhiskey.blogspot.com/
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Dec 2004, 14:05   #13
notorious
NBK
 
notorious
 
Join Date: Sep 2003
Location: The Selznick Studio
Posts: 1,971
Originally Posted by marx:
Cronicarii astia mici n-au de unde sa stie de Simon Templar si baletele sale in poante "raze X" de acum 40 de ani.

probabil ai observat ca nu mai scriu cronici. iti rezerv, in schimb, o surpriza, poate in primavara. :shock:

dar lasa glumitele, pt ca, daca te iau la puricat, pariez ca si tu esti paralel la o adica cu cinematografia horror de soc de la finele anilor '70 - inceputul anilor '80. ceea ce, doamne fereste, nu m-ar face mai cultivat sau mai pasionat de cinema...
__________________
"That's one thing about intellectuals: they've proved you can be brilliant and have no idea what's going on."
(Woody Allen)
notorious is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Dec 2004, 14:17   #14
notorious
NBK
 
notorious
 
Join Date: Sep 2003
Location: The Selznick Studio
Posts: 1,971
Originally Posted by MinRep:
Scena e intentionat facuta ca sa trimita la "Entrapement". Numai ca aici e mult mai bine realizata.

nu face trimitere la 'entrapment', n-ai auzit ca-l omagiaza pe simon templar ?? (as, minte de trepadus neoropsit !)

acum, serios vorbind, minrep, scena cu pricina nu mi se pare deloc o 'trimitere' inspirata: daca vrei sa faci asa ceva, ar trebui sa scoti scena pe care o citezi din context (in cazul de fata, nu mai poate fi vorba de un ALT jaf, e prea cusut cu ata alba...), pt ca risti sa pari un plagiator marunt. si oricum, scena din 'ocean's twelve' este inepta: chiar daca niciodata n-am cautat logica in peliculele de orice gen, este prea trasa de mot intr-un film care pesemne se vrea 'istet'.

scuze, dar OT ramane doar o minora pelicula facuta la comanda, cu un scenariu carpit si un soderbergh decazut... ptiu, si mie caruia chiar imi placuse 'solaris'-ul facut de el impreuna cu clooney... ghinion!
__________________
"That's one thing about intellectuals: they've proved you can be brilliant and have no idea what's going on."
(Woody Allen)
notorious is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Dec 2004, 14:57   #15
MinRep
Legend
 
MinRep
 
Join Date: Jan 2003
Location: Transilvania
Posts: 2,904
Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by notorious:
scuze, dar OT ramane doar o minora pelicula facuta la comanda, cu un scenariu carpit si un soderbergh decazut...
I agree... Dar e digerabil. Nu l-as pune pe lista jegurilor. Scena cu laserele e doar foarte bine filmata.
__________________
"And in case I don't see ya: good afternoon, good evening and good night!"
(Jim Carrey - "Truman Show")
http://poisonwhiskey.blogspot.com/
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Dec 2004, 02:04   #16
PoliFanAthic
Guru
 
PoliFanAthic
 
Join Date: Oct 2002
Location: Timisoara
Posts: 1,434
Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Cred ca este undeva destul de in frunte pe lista jegurilor facute de mine in anul 2004...adica, faptul ca am mers sa ma uit la film. Caci, pana la urma, nu este atat filmul un jeg, pe cat a fost decizia mea sa merg sa-l vad, dupa ce nici primul Ocean nu m-a dat pe spate (chiar daca a fost considerabil mai bun). Si am avut asa o presimtire de-a dreptul palpabila ca o sa fie o gluma de film...
__________________
Asteptand Rambo 5 aka Aliens vs Predator vs Rambo
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Dec 2004, 16:25   #17
notorious
NBK
 
notorious
 
Join Date: Sep 2003
Location: The Selznick Studio
Posts: 1,971
well, you're not the only one, PoliFanAthic... :?

@marx

totusi, chiar nici o flegma intelectuala din partea teroristului intelectual cinemagist nr.1 ?... surprinzator!
__________________
"That's one thing about intellectuals: they've proved you can be brilliant and have no idea what's going on."
(Woody Allen)
notorious is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jan 2005, 16:26   #18
grig
Novice
 
grig
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 23
scena cu laserele este o aberatie de la inceput. orice sistem de securitate cu laser, ca sa functioneze, are nevoie de un receptor la celalalt capat al razei. razele din film sunt spectaculoase, dar nu se termina intr-un receptor,.. se termina pe jos, pe pereti etc. so, putea sa le atinga lejer,... era exact aceeasi chestie ca si cum ating razele alea pe jos. ABERATIE !

in rest, scenariu slab - clar la comanda, actori bestiali.

hello all, have a happy new year !
grig is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Jan 2005, 12:14   #19
Pinky
Guru
 
Pinky
 
Join Date: Jun 2004
Location: Heartbreak Hotel
Posts: 380
Aveam chef sa vad un film la cinema si din lipsa de alternative am intrat la Ocean's Twelve. Mare greseala! Atata publicitate pentru nimic. Pe la jumatatea filmului deja plecasera cateva persoane, dar am zis eh, probabil are un inceput mai slabut, sigur urmeaza ceva interesant. Degeaba. Am zambit la cateva scene, am cascat la restul. Sigur adormeam daca nu era sonorul dat atat de tare in sala. In alta ordine de idei, cel putin i-am vazut pe Brad Pitt (omul asta nu imbatraneste?) si Vincent Cassel :oops:
__________________
"Never let the fear of striking out keep you from playing the game."
Pinky is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Jan 2005, 14:42   #20
TLD
Spirit of the System
 
TLD
 
Join Date: May 2003
Location: bucuresti
Posts: 2,200
Ai mah ca unele scene chiar m-au facut sa rad... Ceea ce m-a dezamagit cel mai tare din film, probabil a fost faza in care julia roberts o interpreteaza ep julai roberts... A... mai multa imaginatie domnilor?
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:29.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells