Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 02 Nov 2004, 15:01   #501
nightsorrow
Senior

nightsorrow

Comentariu transant,baricade...parca aici e loc de bataie si de critici mofturoase si frantuzite :hmm: toti ne dam in spectacol combatand pe altul,ce fain ii sa l bagi pa unu in rahat si tu sa iesi la lumina? Si de observat ar fi optimismul cu care se scrie in revista Cinemagia si realitatea din forum...cica astia di pa icia scriu si in revista,dar acolo sa vezi ce ti lauda filmele...apai asta nu i lucru curat
nightsorrow is offline   sendpm.gif
Old 02 Nov 2004, 15:19   #502
KORBEN
Guru

KORBEN

sa inteleg ca notele fiind declarate uncool va veti rezuma la "mi-a placut " "nu mi-a placut" "mi-a placut aproximativ" ?????
whatever
from now on numa titluri
the wedding planner
filmu de ieri noapte de pe tvr (cu 2 tipe care umbla din bar in bar si din belea in belea)
the straight story
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   sendpm.gif
Old 02 Nov 2004, 15:28   #503
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Da , e plin de "critici" fitzosi, "daca nu ei , atunci cine???". Situatia din revista e cam asa: afara-i vopsit gardul , inauntru-i leopardul.
nume is offline   sendpm.gif
Old 02 Nov 2004, 18:07   #504
Serghei
Guru

Serghei

Buffalo 66(1998)-Vincent Gallo-7.5-story bun,actori f.buni,in special parintii-Angelica Huston si tipul care il joaca pe orb in Dogville.
Carandiru(2003)-Hector Babenco-8-povestea inspirata din fapte reale,realizare tipica realismului sud-american.mi-a placut mai mult City of God.
Chungking Express(1994)-WKW-7
Fallen Angels(1995)-WKW-7.5
Amandoua filme de atmosfera,cu un colorit aparte,iti trebuie rabdare pt a le savura.
Happy Together(1997)-WKW-8.5
In the Mood for Love(2001)-WKW-8.5
Happy Together e peste In the mood for love.
fahnrenheit9-11- e foarte bine realizat ca documentar da de aici pana la Palme d'Or e cale lunga.In ceea ce priveste subiectul filmului comentariile sunt de prisos.
Astea din filmele vazute in urma cu doua saptamani.
Ieri
L'Année dernière �* Marienbad(1961)-Resnais-8-un film frumos cu o tehnica a imaginii foarte misto.
Wild Strawberries(1957)-Bergman-8.5-o mentiune special pt scena visului de la inceput.
Persona(1966)-Bergman-9-interesant de urmarit evolutia tratarii subiectului de Spellbound(1945)- Hitchcock la Persona(1966) - Bergman si la Fight Club(1999-Fincher.E un cadru ramas de la Bergman in Fight Club-a nice, big cock.Si apropo de preluari e luat inceputul de la Persona si o scena din Spellbound in videoclipul Somn Bizar(Iris):sick:
Holy Mountain(1973)-Jodorowsky-8.5-o serie de povestiri alegorice,suprarealiste avand ca personaj principal Isus.Foarte bine gandit.
Serghei is offline   sendpm.gif
Old 02 Nov 2004, 18:58   #505
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Team America - World Police 8.5/10 MWahaha! Funny as hell! Watch out for Michael Moore
Old 02 Nov 2004, 19:58   #506
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by Ambra Blu:
Si eu cred ca a acorda note unui film, indiferent ca o face Berardinelli, Ebert sau KORBEN, nu este bine. Prefer sistemul stelutelor (as in p***), or, better yet, un comenatriu transant care sa te situeze clar de o parte sa de alta a baricadei: ti-a placut/ nu ti-a placut. E bun/nu e bun necesita un spirit mult mai analitic decit al meu.
e mai puþin de scris ºi totodatã mai plin de înþelesuri sistemul cu note. Din acesta îl poþi obþine ºi pe cel cu steluþe (împarþi la 2 ºi rotunjeºti) ºi pe cel cu e bun/nu e bun (la mine cel puþin ce e peste 6,5 înseamnã bun, ce e peste 8 foarte bun etc.). un comentariu mã lãmureºte de multe ori mai puþin decât o notã. Oricum ºi tu ai dat note (îmi amintesc de Kill Bill 2 de exemplu cã i-ai dat 6,5 - a fost mult mai clar decât articolul din revistã)

@Korben, nu te lãsa intimidat de Ambra, continuã cu notele, ce rost are sã dai doar titlurile?
Old 02 Nov 2004, 20:04   #507
nume
the mithbuster

nume

e pe dreaq ! vorbim despre arta sau de cota de lapte mulsa pe cap de bovina? cifrele astea sunt impersonale, plus ca de unde sa stiu eu ce scara a valorilor are fiecare! tu la 6'5 ai zis ca un film e bun, eu as fi crezut ca e mediocru la acest punctaj .
Old 02 Nov 2004, 20:05   #508
nume
the mithbuster

nume

e pe dreaq ! vorbim despre arta sau de cota de lapte mulsa pe cap de bovina? cifrele astea sunt impersonale, plus ca de unde sa stiu eu ce scara a valorilor are fiecare! tu la 6'5 ai zis ca un film e bun, eu as fi crezut ca e mediocru la acest punctaj .
Old 02 Nov 2004, 21:03   #509
V_Rossi
Senior

V_Rossi

YOU GOT SERVED.... 10
Old 03 Nov 2004, 08:09   #510
Serghei
Guru

Serghei

Vivre sa vie(1962)-Godard-6.5-nota data mai mult de dragul lui Godard.Un film fara pic de coloana vertebrala,o dovada ca si cei mai buni fac lucruri de 2 lei.
Old 03 Nov 2004, 12:37   #511
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Serghei:
Un film fara pic de coloana vertebrala, o dovada ca si cei mai buni fac lucruri de 2 lei.
Serghei, coloana vertebrala poate fi intreaga sau flexibila (uneori abia conturata), nu poate fi un pic sau un strop...
Old 03 Nov 2004, 12:55   #512
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by herbert:
Serghei, coloana vertebrala poate fi intreaga sau flexibila (uneori abia conturata), nu poate fi un pic sau un strop...

Iata cum experienta hands on, spine off, isi spune cuvintul.
Ambra Blu is offline   sendpm.gif
Old 03 Nov 2004, 13:03   #513
Serghei
Guru

Serghei

Originally Posted by herbert:

Vad ca ai o placere macabra in a-mi corecta propozitiile.

La clasa a 6a te invata ca exista animale vertebrate si nevertebrate,iar alea nevertebrate nu au pic de coloana,iti recomand orice manual de biologie.Poate pe viitor reusim sa trecem peste politeturi de genul asta si sa discutam lucruri mai serioase.
Old 03 Nov 2004, 15:33   #514
lynx
Guest

lynx

Am revazut filmul lui Menzel ”Satucul meu” pe TVR Cultural. M-am amuzat din nou atunci cand cei doi amanti care vroiau sa se zbenghuie in casa sarmanului Otik il trimit pe acesta la un film romanesc prost, care rula in comuna, reusind sa adune doar sase spectatori! ”Film si de iubire si de calatorii”, ii explica lui Otik amorezul ochelarist. In fine, de s-ar face in Romania macar filme la nivelul celor cehesti, ar fi deja mult mai bine. Iar Menzel este chiar simpatic, cu povestile lui si triste, si vesele.
lynx is offline   sendpm.gif
Old 03 Nov 2004, 18:22   #515
jackpot
Guru

jackpot

Shogun cu Richard Chamberlain 9/10.
Anger Management - Jack Nicholson 9/10.
Old 04 Nov 2004, 07:36   #516
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Full Metal Jacket - superb ... 10/10
Old 04 Nov 2004, 07:52   #517
jackpot
Guru

jackpot

The Godfather I II III 9/10 10/10 8/10
Trainspotting 10/10
Old 04 Nov 2004, 09:44   #518
keyzer soze
Guru

keyzer soze

big fas (fish) - 6.5/10
ashes of time - wong kar wai - 8/10
keyzer soze is offline   sendpm.gif
Old 04 Nov 2004, 12:43   #519
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Leonard:

@Korben, nu te lãsa intimidat de Ambra, continuã cu notele, ce rost are sã dai doar titlurile?

KORBEN a facut o ironie zicind ca pe viitor va trece doar titlurile. Iar mie imi place sa citesc cronicile scurte, la obiect, scrise de KORBEN. De exemplu, parerea despre filmele de la britanic mi-am facut-o, retroactiv, citind ce a zis el. Asta nu inseamna ca si cred ce zice, doar ca imi place cum o zice, uneori.
Ambra Blu is offline   sendpm.gif
Old 04 Nov 2004, 14:09   #520
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
the sporting life - lindsay anderson... 8/10... personaje misto, actori buni, prea lung, din cand in cand prea plictisitor.
Nae is offline   sendpm.gif
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules