Trailer Websitestory

(2010)

Websitestory

 

Scrie un comentariu

Pentru a scrie un comentariu trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Comentarii

porcushor pe 29 aprilie 2010 22:57
Faceti in plm de ''mari regizori'' filme romanesti pentru romani, nu pentru americani ca le este in pl de asa titluri si asa trailere, sa nu mai spun de film.
Motanul_Cu_Mustatile_Ude pe 2 mai 2010 13:00
Nationalist de 2 lei vechi,ce intelegi prin filme romanesti facute de romani?Mizeriile comuniste pseudo-patriotice pe care le notezi cu generozitate cu nota 10?Sau umorul dubios din Garcea si Oltenii?Apropo ,vezi ca Garcea si Oltenii e regizat de un america,nu te oftici?...Ca vad ca i-ai dat si astuia 10.Iar Furia este facut in stil american,exact ce te zgandara la aia 2 neuroni tricolori pe care ii ai.Mai toate filmele romanesti le-ai notat cu 10 iar pe celelalte numai cu nota 1,caci vai tot ce e strain nu se ridica la inaltimea standardelor culturale romanesti.Prietene,vezi ca ti s-a pregatit un loc la Spitalul 9 alaturi de tribunul Vadim.P.S. Rog administratorii site-ului sa-i dea odata DVD-ul parlitului asta,sa ne scuteasca cu notele lui.Multumesc.
trups pe 22 mai 2010 21:43
bai piticot89,, ia fa u ce te pricepi mai bine adica o laba la la ce filme iti plac tie.... ia mai intereseaza-te u putin.... inteleg ca va plac filmele cu chuck norris dar alea sunt americane,,,, aici e europa, cinematografia europeana e mai diferita si nu place tuturor
jinglebells