A Man Called Otto

(2023)

Un bărbat pe nume Otto

Poster A Man Called Otto Postere A Man Called Otto

Sinopsis A Man Called Otto

Mai mult
A Man Called Otto SUB

Bazat pe bestsellerul nr. 1 din New York Times A Man Called Ove, Un bărbat pe nume Otto spune povestea lui Otto Anderson (Tom Hanks), un bărbat morocănos care nu mai vede un scop în viață după pierderea soției.

Otto este gata să sfârșească cu toate, dar planurile îi sunt întrerupte atunci când o tânără familie plină de viață se mută în vecinătate, iar el își întâlnește perechea în Marisol – care-l provoacă să vadă viața într-un mod diferit, ceea ce duce la o prietenie neverosimilă care…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Ein Mann namens Otto
  • El peor vecino del mundo
  • Non così vicino

Produs de

Playtone, SF Studios

Distribuitorul international

Sony Pictures Entertainment (SPE)

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

Suedia, SUA

Box office A Man Called Otto

Weekend premieră (09.01.2023)
  • Loc 5
  • Spectatori 15.601
  • Încasări (RON) 427.671,00
Total
  • Spectatori 62.242
  • Încasări (RON) 1.572.682,00
  • Încasări (USD) 346.473,07

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-62f4945c4e1b5 pe 15 Ianuarie 2023 00:39
Un film extrem de emotionant, despre viata, dragoste si mai ales despre puterea prieteniei. M-am bucurat mult ca l am vazut la cinema, cu sala plina.Intepretarea lui Tom Hanks este impecabila, ca de obicei. Un film la care razi si plangi, aproape in acelasi timp, care iti da de gandit, care te face sa vrei sa fii mai aproape de cei din jur si sa le arati aprecierea si sentimentele.
8 0
nicolae39 pe 07 Ianuarie 2023 01:43
Mi-a lipsit un film bun de mult timp după toate porcăriile de filme văzute in anul 2022.
A man called Otto, filmul l-am văzut într-un cinematograf din Londra, UK.
Recomand acest film plin de umor, și o frumoasa poveste de dragoste, personal am plâns, și am ras mult.

7 3
GabrielaSirbu pe 14 Ianuarie 2023 17:19
Personajul( Ove-din carte, Otto-din film) are dreptate: toti sunt niste idioti(inclusiv eu) dar nu putem trai singuri.
Cititi toate cartile lui Beckman, merita!
La cinema cu voi!

6 0
silvia.n pe 21 Ianuarie 2023 23:44
un film bun cu Tom Hanks, dar cititi si cartea
Am vazut filmul american cu Tom Hanks.Am aflat de versiunea suedeza din comentariile de aici,am cautat-o si am vazut-o.N-as putea sa spun care din cele 2 ecranizari mi-a placut mai mult.Filmul m-a determinat sa caut si cartea, care imi place cel mai mult.Ove/Otto e un personaj fermecator,m-a facut sa rad de multe ori cu comentariile /gandurile lui cu privire la calculatoare,consultanti,viata si valorile moderne,motanul adoptat,etc.La prima vedere e mizantrop, singurtic,carcotas,etc.Filmele nu-ti explica clar de ce nu are incredere in oameni si-i evita.Cartea o face mult mai clar, cu fapte,intamplari din viata lui grea.Il apreciezi pentru ca e harnic, se pricepe la motoare, ce nu stie si-l intereseaza invata-desi nu este un intelectual,ca Sonja.Ii apreciezi onestitatea,loialitatea,faptul ca ajuta cat poate pe cei din jur,fara sa faca un caz din asta.Un om de calitate intr-o lume cu valori… citeşte
4 0
Tudor-Cristian pe 23 octombrie 2023 22:07
Nu contează care film e mai bun, sau cum e cartea, contează cine are vizibilitate. Altfel e sabie în apă.
mihaelatb pe 05 Martie 2023 00:23
Asa cum se intampla cu toate filmele care copiaza, si filmul de fata este mai slab ca originalul suedez.Ceea ce-mi place este ca dorinta de a juca in acest film a fost atat de mare, incat Rita si Tom au fost coproducatori, iar. baiatul l-a jucat pe Otto tanar. Scenaristul a mai americanizat actiunea, astfel ca prietenii lui Otto sunt o familie de afroamericani, iar „Vecina gravida” este mexicana, ceea ce face ca filmul sa fie Political correctness. Nici jocul lui Tom Hanks nu m-a convins. Era prea fortat. Tom poate juca roluri de om serios, de om suparat dar „morocaneala” lui Ove vs Otto nu-i reuseste. Oricum, pentru faptul ca aminteste inca de la inceputul filmului ca este o ecranizare a cartii lui Backman, iar coscenarist este Hannes Holm, filmul american are de la mine 7
4 6
Tudor-Cristian pe 23 octombrie 2023 22:05
Răutate.
user-6515d5231a21c pe 28 Septembrie 2023 22:38
Început promițător, mi-a plăcut extrem de mult până în momentul în care din senin, fără absolut nicio legătură cu firul narativ al poveștii a apărut băiatul transgender. Punerea lui in scenă fără un context credibil și care chiar să influențeze acțiunea nu face să pară decât că filmul a trebuit să se încadreze în noile penibile tipare cinematografice. Trist.
2 0
ffilme.ro pe 30 Ianuarie 2023 15:24
Frumos și Emotionant
Wow. Nu eram pregătit pentru asta. Am crezut că o să văd un film de comedie despre un bărbat morocănos care este frustrat de vecinii săi. Nu mă așteptam să fiu în lacrimi până la sfârșit - și nu lacrimi de râs.

Nu am avut experiența cărții sau a filmului original, așa că am intrat în asta fără așteptări speciale. A trecut mult timp de când un film m-a atins în acest fel.

Tom Hanks excelează ca Otto într-un personaj atât de diferit de oricare altul pe care l-a jucat înainte. Propriul său fiu și-a jucat sinele mai tânăr, ceea ce a adăugat un nivel de autenticitate rolului. Distribuția secundară a adus un amestec de umor și patos, rezultând un film frumos și emoționant care a lovit toate notele potrivite.

Nu mergeți să vedeți asta fără șervețele, oameni buni!

2 0
geanina_irimia pe 22 Ianuarie 2023 00:34
Un film foarte bun dupa mult timp, cu emoție și poveste. Merita vazut și menționez ca după vizionare iti pui anumite întrebări și încă te mai gândești la el,deci merita!
2 0
gvcrystyan18 pe 06 Aprilie 2023 19:10
Un film foarte bun
O drama pe alocuri amuzanta. O poveste care te tine lipit de tv.
1 0
mirceathekid pe 04 Aprilie 2023 21:42
O tragicomedie care te pătrunde și te face sa îl ții minte.
1 0
xewoer pe 13 Ianuarie 2023 23:55
Un emotional roller coaster plin cu rasete si plansete
Nu am experienta cu intregul cerc Otto sau Ove, cartea filmul etc, am fost la film pentru ca mi-a atras interesul. Si da, am fost si pentru Tom Hanks ca era pe poster, recunosc.
Copie sau nu, filmul este extrem de bine realizat ce reuseste sa vada si sa ilustreze povestea din spatele unei coperte de carti, avand ca protagonist o nelipsita legenda a Hollywoodului ce-si executa rolul cu nimic altceva decat maiestrie.
Plin de momente amuzante, emotionante, cu o mica referinta catre cultura noastra :) ce oscileaza unele cu altele, uneori in haos, filmul deviaza putin de la generica productie redata de obicei in cinematografe, de obicei actiune strivita in 90-120-ish minute, fapt care ii ofera o nota fresh pe care sincer si eu si cu siguranta multi o doream de ceva vreme.
Recomand din plin vizualizarea lui cat inca mai este in cinematografe!

1 0
unnna pe 12 Ianuarie 2023 19:56
Am mers sa vad filmul pentru că am citit cartea și mi-a plăcut foarte mult. Deși filmul nu poate reda profunzimea și detaliile cărții, povestea curge bine și personajul principal e bine conturat, foarte bine jucat. Recomand filmul, are și umor și emoție.
1 0
Johnyboy pe 02 Martie 2023 13:23
Un film super
Am văzut aseară filmul și chiar m-a impresionat. Tom Hanks joacă foarte bine și aș putea spune că acest film se încadrează in top 5 filme ale lui. Povestea este foarte bună însă este foarte dramatic, are o poveste tristă și se încheie trist prin moartea lui Otto deci este mai mult dramă decât comedie.
Ar trebui încadrat la Dramă cu o tendință de comedie nu invers cum este descris mai sus.
Totuși este cel mai bun film văzut în ultimul timp și îl recomand tuturor, vă va impresiona.

1 2
imagine pe 17 decembrie 2023 12:16
mersi pt spoler! Esti un Dragut!
user-6320c6ecec1da pe 07 Martie 2024 22:54
Un film exceptional, scuze dar nu ii inteleg pe aceia care spun ca nu este ok filmul, ba este pentru cine intelege cu adevarat si traieste filmul. Un film trist , dar cu lectii de viata pentru toti !
0 0
xerses pe 19 Noiembrie 2023 10:40
Excelent film. Actori, poveste, regie aduc la lumina emotie, drama, umor pe alocuri.
0 0

Spune-ţi părerea despre A Man Called Otto

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu A Man Called Otto
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells