Zach Galifianakis, transformare spectaculoasă

de Cristina Grigore în 15 Oct 2014
Starul lui The Hangover a arătat la Festivalul de Film de la New York cât de mult a reuşit să slăbească într-un an

Zach Galifianakis, cunoscut publicului larg din trilogia The Hangover, a uimit la apariţia pe covorul roşu a Festivalului de Film de la New York, prin înfăţişarea sa total schimbată, datorată scăderii drastice în greutate. Este prima apariţie în public a actorului de mai bine de un an, scopul fiind promovarea comediei-dramă Birdman, care a fost proiectată pe finalul festivalului şi în care Galifianakis joacă alături de Michael Keaton, Edward Norton, Emma Stone şi Naomi Watts.

În interviul acordat celor de la TheHollywoodReporter.com, actorul a ţinut să remarce, referitor la subiectul filmului: „E ceva ce pe mine mă nedumereşte profund, tot ce ţine de industria asta [a cinematografiei] mă nedumereşte. Ţi-o ‘vând’ de parcă ar fi leacul pentru cancer, înţelegeţi ce vreau să spun? Pur şi simplu mi se pare greţos uneori modul acesta prin care Hollywood-ul se auto-felicită tot timpul”.

Birdman urmăreşte drama şi păţaniile unui actor ‘expirat’, cu personalitate instabilă, ajuns faimos pentru rolul unui supererou legendar, Birdman. În încercarea de a-şi recâştiga faima, ia un rol într-o piesă pe Broadway, însă linia dintre realitate şi ficţiune începe să devină pentru el din ce în ce mai neclară.

Întrebat de EOnline.com care este motivul scăderii sale considerabile în greutate, actorul a glumit sec: “Sunt pe moarte”. El a explicat însă, anul trecut, în show-ul lui Conan O’Brien, că datorează kilogramele pierdute renunţării la alcool. „Am renunţat la băutură şi asta s-a tradus prin scăderea greutăţii… Obişnuiam să combin, în cantităţi mari, votca şi cârnaţii… delicios, dar nociv”, a mărturisit actorul de 45 de ani.

Birdman, cu premiera în Statele Unite pe 2 ianuarie 2015, va ajunge şi în cinematografele noastre pe 20 februarie.

Exploreaza subiecte similare:

Zach Galifianakis, actor, Birdman, The Hangover

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells