"Wild Hogs"

de Pitbull (Mihnea Columbeanu) în 20 Apr 2007
"Wild Hogs"

Daca va place, daca n-ati mai vazut, daca doriti sa revedeti... Daca nu, nu 

Daca va place...

...sa vedeti patru barbati trecuti bine de varsta medie, care incearca sa se dea bikers in piele neagra si-si zic "Wild Hogs" - adica "Vierii salba..." pardon, "Gasca nebunä"

...genul de comedie economica, igienica, numai buna pentru cardiaci, unde zambesti de vreo trei ori in primul sfert de ora, si gata.

...tipul de scenariu ca la cartea de citire, cu expozitiune, intriga, desfasurarea actiunii, punct culminant, deznodamant - si, lucrul cel mai important, mesaj, morala, ceva educativ - atat de ca la carte, incat stii de la inceput tot ce se va intampla, si cand, si cum, si de ce...

...motociclete Harley Davidson filmate cum merg catesipatruzecisipatru prin preeriile din Midwest si New Mexico (cand apare ditamai banda alora raii, sa-i capaceasca pe-ai nostri).

Dacä n-ati mai vazut niciodata...

...patru barbati trecuti... da, ok, tot aia de sus - scaldandu-se la poponetu' gol intr-o garla, ca sa fie de ras.

...aceiasi patru, trezindu-se dimineata din somn imbratisati (ca erau in natura si cam rebegisera) si vorbind despre calaritul motocicletelor si toate cele astfel incat fiecare fraza sa aiba conotatii gay.

...tot ei, cum fac pishu aliniati, cu spatele la aparat si cu fata la natura (da' fara absolut niciun rost!!!)

...motociclete care se rastoarna, cana de cafea cazuta pe laptop, fum iesind din laptop, mingii care ricoseaza drept in boasele cui nu trebuie, tauri care evident ii vor zbura pe unii (cu bolta) afara din ocol.

Daca va e dor sa revedeti si pentru a mia oara...

...cum unu' stoarce drept in mutra altuia (mult) ketchup si (la fel de mult) mustar, ca sa-l mustre, iar ala mustaceste si-l lasa.

...multe persoane care chiraie, chitaie, guita, miorlaie, se stramba, se uita crucis, sar intr-un picior, cad în fund, cu scopul ca lumea sa rada.

...pumn spre falca unuia nimerind in nasu' altuia, luat avant pentru dat cu ranga si spart geamul din spate, om zburand prin vitrina si zicand au - si-n genere, poante arhicunoscute, ultrafolosite si superprafuite, care prima oara (adica pe vremea lui Mack Sennett) durau o secunda, apoi au ajuns la doua-trei secunde, apoi pe la vreo zece, si tot asa, pentru ca acum sa tina cam doua minute fiecare, ca izmenele de molton pe care le storci de apa muuuult mult mult, un strop sa nu ramana.

...orgii de culori (si-n peisaje, si-n orase, si peste tot) complet neasortate dar absolut tipatoare, de parca ar fi storcosit pe panza o trusa-ntreaga de tempera un cimpanzeu beat crescut de tigani...

Daca toate astea va plac, daca nu le-ati mai vazut niciodata, sau daca va e dor sa le revedeti si pentru a enspea mia oara...

...duceti-vä la "Wild Hogs", aka "Gasca nebunä".

Dacä nu, nu.

Taguri:  Wild Hogs

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 17 aprilie 2010 11:51
foarte comic filmul
alex_il_fenomeno pe 27 noiembrie 2011 17:39
mie mi-a placut foarte mult filmul . chiar merita vazut .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells