Trailer Austenland

de Ştefan Dobroiu în 12 Aug 2013
Comedia romantică face haz de fanii romanelor lui Jane Austen

Într-un an sărac în comedii romantice, noi punem banii, până la sfârşitul anului, pe About Time şi pe Austenland. Cel de-al doilea film nu are încă o dată bătută în cuie pentru premiera românească, dar sunt mari şanse să poată fi văzut în cursul lunii noiembrie. Povestea se învârte în jurul lui Jane (Keri Russell), o tânără ce iubeşte cu pasiune toate cărţile lui Jane Austen şi care visează să ajungă în Austenland, un parc tematic inspirat de opera celebrei autoare.

Iată sinopsisul: De când se ştie, Jane a iubit cu ardoare cărţile lui Jane Austen şi visul ei cel mai mare este să ajungă în somptuosul, dar şi costisitorul Austeland, un parc tematic inspirat de romanele scriitoarei şi dedicat celor mai înrăiţi fani ai acestora. După ani de economii, Jane ajunge în sfârşit în Austenland şi, chiar dacă finanţele nu-i permit să se bucure de pachetul complet, este gata să profite cât mai mult de experienţă. Cu fiecare secundă a zilei ocupată de baluri, cine şi seri dansante, va avea timp Jane să observe când dragostea îi face cu ochiul?

După ani de văzut comedii romantice făcute după reţetă, Austenland pare a aduce ceva nou în peisaj, făcând haz de obsesia pentru trecut a personajelor şi strecurând şi câteva sarcasme la adresa dificultăţii de a avea o relaţie în prezent. Trailerul ne face să-i ţinem pumnii lui Jane şi ne lasă convinşi că eroina va înţelege curând că, decât să regreţi că nu te-ai născut cu 150 de ani în urmă, mai bine trăieşti clipa.

Exploreaza subiecte similare:

Keri Russell, Austenland, About Time

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sorin87 pe 13 august 2013 08:53
pare interesant si comic, vreau sa il vad
alex_il_fenomeno pe 19 august 2013 22:45
Are cateva nume foarte bune, cat si o poveste captivanta. Asteptam sa vedem cum va fi de el.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells