The Zookeeper, comedia verii 2011?

de Ştefan Dobroiu în 28 Apr 2010
The Zookeeper, comedia verii 2011?

Sony Pictures, distribuitorul internaţional al comediei romantice The Zookeeper, a decis amânarea cu aproximativ nouă luni a filmului, pentru a beneficia de avantajele financiare ale unei premiere din timpul verii., sezonul prin excelenţă cinematografic. Noua dată de lansare este acum 8 iulie, premiera românească urmând să fie mutată în consecinţă.

Filmul regizat de Frank Coraci va îmbina imaginile filmate tradiţional, dar şi elemente de animaţie şi va spune povestea unui paznic la grădina zoologică, interpretat de Kevin James, care primeşte ajutor dintr-o direcţie bănuită atunci când se îndrăgosteşte. Se pare că animalele de care paznicul are atâta grijă decid să încalce jurământul tăcerii pentru a-şi ajuta simpaticul îngrijitor să câştige inima femeii iubite.

Distribuţia animată conţine numai voci una şi una: Adam Sandler va fi o maimuţă capucin, Cher o girafă, iar Sylvester Stallone un leu.

Pe Kevin James îl ştii din Vă declar soţ şi... soţie?, dar şi din Hitch, unde joacă alături de Will Smith. O să-l vezi în curând în Oameni mari şi fără minte, alături de vechiul său partener Adam Sandler.

Ce părere ai despre subiect?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
X pe 29 aprilie 2010 07:14
Nu este vorba de o amanare, ci, din contra de o devansare; filmul trebuia sa se lanseze initial in toamna si Sony s-a decis sa-l aduca pe ecrane mai repede, adica pe 8 iulie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells