Taken devine serial TV

de Cristina Grigore în 18 Sep 2015
Filmele Taken au obținut până acum, internațional, 928,7 milioane de dolari încasări

Lista francizelor de succes ce migrează spre micul ecran include de acum şi Taken, scrie Deadline.com. Divizia de producție a NBC a anunțat un prequel inspirat din aventurile ce l-au avut ca protagonist pe Liam Neeson. În vreme ce starul nu va face parte din proiect, scenaristul filmelor de inspirație, Luc Besson, este chiar cel care a creat serialul. Se caută acum un actor pentru rolul central și un scenarist colaborator.

Serialul îl va avea în centru pe tânărul Bryan Mills (personajul interpretat de Neeson în cele trei filme) și va urmări evoluția sa ca agent, modul în care își dezvoltă abilitățile și încercările de a-și întemeia o familie.

Taken a fost unul dintre hit-urile cinematografice ale lui 2008. A strâns 226 de milioane de dolari internațional și l-a transformat pe Neeson într-un veritabil star de acțiune. Continuările au venit în 2012 și 2014. Trilogia a obținut până acum 928,7 milioane de dolari încasări, din toată lumea.

Exploreaza subiecte similare:

Taken, Liam Neeson, Luc Besson, Taken 2, Taken 3

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells