Seriale, seriale, seriale

11 Iul 2005
Seriale, seriale, seriale
Mindhunters (foto) al lui Renny Harlin (Die Hard 2, The Long Kiss Goodnight) a strans atat de putin la boxoffice, incat producatorii au plecat acasa cu lacrimile prelingandu-se pe obraji... care insa s-au uscat instantaneu si s-au transformat in nestemate in momentul cand producatorul Jay Firestone le-a propus sa dezvolte ideea intr-un serial TV. Lumea se va uita la televizor, din moment ce atat de putini au vazut la cinema povestea grupului de experti FBI in profiluri psihologice de criminali care trebuie sa-si incheie antrenamentul pe o insula unde au parte de un tratament de „victime” din partea unui misterios asasin.
The Punisher a patit la fel. In SUA mai toata lumea a asteptat sa inchirieze DVD-ul. Si un alt producator ingenios a venit cu planul adaptarii TV a filmului.
Dirty Dancing e un caz special. A fost un succes de casa, iar intre 1988-1989 chiar a rulat la televiziune o mini-serie cu Patrick Cassidy si Melora Herdin in rolurile principale. N-ati auzit de ei? De asta producatorii vor sa faca inca un serial.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells