Sandra's back!

15 Apr 2005
Sandra's back!
Saptamana aceasta avem 3 mari premiere:
Prima dintre ele este Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous / Miss Congeniality 2: Inarmata si seducatoare. Comedia, continuarea blockbusterului din 2001, Miss Congeniality o are in centru tot pe frumoasa Sandra Bullock (foto, alaturi de Regina King) care intra din nou in pielea agentei FBI Gracie Hart la scurt timp dupa ce a dejucat planurile impotriva concursului Miss Statele Unite, devenind peste noapte un star media.
Lucrurile nu au mers prea bine in ultima vreme. Suferind inca de pe urma unei iubiri destramate si frustrata sa afle ca noua ei nou descoperita ii pune in pericol munca sub acoperire pe care o iubeste, Gracie il lasa fara a se opune pe seful ei, Agentul McDonald, sa o convinga sa serveasca Biroul in singurul mod acum posibil: coafata si aranjata pentru circuitul talk-show-urilor ca „fata FBI-ului.”
Dar atunci cand cei mai buni prieteni ai lui Gracie, castigatoarea spectacolului Cheryl Frazier si prezentatorul Stan Fields (Heather Burns si William Shatner, interpretand rolurile lor din Miss Congeniality) sunt rapiti in Las Vegas, instinctele de luptatoare impotriva nelegiuirilor isi fac din nou aparitia.
A doua premiera este Diarios de motocicleta (The Motorcicle Diaries) / Jurnal de calatorie, pelicula bazata pe jurnalul de calatorie al lui Ernesto "Che" Guevarra din tinerete, de cand avea 23 de ani. El impreuna cu prietenul sau Alberto Granado (Rodrigo de la Serna) sunt doi studenti tipici care, in cautarea amuzamentului si a aventurii, decid sa traverseze Argentina, Chile, Brazilia si Peru pentru a-si da rezidentiatul la o colonie de leprosi.
In fine, cea de-a treia premiera este Pooh's Heffalump Movie / Winnie-Ursuletul de Plus si Elefantelul. Un film pentru intreaga familie produs de Studiourile Walt Disney Pictures.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells