Sam Raimi reface The Evil Dead

de Cristina Grigore în 5 Mai 2012
Sam Raimi reface The Evil Dead

O nouă versiune a lui The Evil Dead, primul film din trilogia horror începută de Sam Raimi acum 25 de ani, a început producţia în Auckland, Noua Zeelandă, au anunţat studiourile Sony Pictures într-un comunicat preluat de The Hollywood Reporter.

De regia filmului se va ocupa Fede Alvarez, un scenarist şi regizor sud-american cu doar câteva scurt-metraje la activ, despre care care Raimi, producătorul noului Evil Dead, are însă numai cuvinte de laudă: „Am dat peste un cineast grozav în Alvarez”, a spus acesta. „Ca regizor, el înţelege foarte bine de ce are nevoie o poveste pentru a avea succes şi ştie să pună cap la cap elementele necesare pentru asta. Mă bucur să văd această poveste, la care ţin foarte mult, refăcută de un asemenea povestitor talentat”, a spus el.

The Evil Dead descrie păţaniile de groază a cinci prieteni care se retrag într-o cabană îndepărtată, unde descoperă o Carte a Morţilor prin care retrezesc la viaţă o seamă de demoni aflaţi în pădurile din împrejurimi, ce îi posedează pe rând pe aceştia, până când unul singur rămâne să lupte pentru supravieţuire.

Raimi are însă de "luptat" în instanţă cu o altă casă de producţie ce intenţionează să aducă pe marele ecran The Evil Dead 4. Award Pictures pretinde că Raimi a abandonat dreptul de proprietate asupra francizei atunci când a anunţat în cartea The Evil Dead Companion, o privire în culisele realizării seriei horror, că un sequel al lui The Evil Dead nu va fi realizat niciodată.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CosminHorrorMaster pe 5 mai 2012 13:55
Dac e Raimi e bine, insa nu va fi la fel fara originalul ASH!!!!
CosminHorrorMaster pe 5 mai 2012 13:55
Daca*
xerses pe 5 mai 2012 23:27
Cred ca se va rezolva si disputa intre cine va face filmul.....
JohnnyAddams pe 6 mai 2012 11:31
e clara treaba daca e facut de Sony Pictures....adio calitate. Pacat ca Raimi pica in plasa lor, a mai picat cu "Spider-Man", unde chiar el a recunoscut ca s-au bagat peste el si acum continua sa lucreze pentru ei, asta desigur, pentru bani.
rob3rt_89 pe 6 mai 2012 13:27
Prea tari primele 3 filme ... dupa mine cele mai bune filme de groaza din istorie
Eustake pe 6 mai 2012 20:21
Acum serios... Cine l-ar putea egala pe Bruce Campbell??
babalong pe 6 mai 2012 20:43
Waw, se pare ca va continua, au fost amuzante primele 3 filme sper ca si cel care urmeaza sa fie la fel.
alex_il_fenomeno pe 24 mai 2012 15:20
sa ii uram succes , pentru ca un film bun chiar ar merge !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells