The Leftovers

(2014) - Serial TV

Cei rămași

Poster The Leftovers Postere The Leftovers

Sinopsis The Leftovers

Mai mult
The Leftovers

Au trecut trei ani de la o zi de 14 octombrie când 140 de milioane de oameni din întreaga lume au dispărut ca prin minune. Este Răpirea biblică? Vine sfârșitul lumii? Nimeni nu știe nimic, dar evenimentul supranatural are consecințe vizibile asupra întregii lumi. Într-o suburbie a New York-ului, polițistul Kevin Garvey (Justin Theroux) face tot posibilul să mențină măcar o aparență de normalitate în comunitatea traumatizată. Familia lui Kevin s-a destrămat în urma Răpirii: soția…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Warner Bros. Television

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Home Box Office (HBO)

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
kenya pe 30 August 2014 20:54
Tema filmului nu este disparitia misterioasa a 2% din populatia lumii,aceasta este doar scena in care se petrece drama.Este un film apasator si amar despre cum se uzeaza umanitatea in lipsa sperantei.Filmul nu este deloc slab-cum comenteaza unii pe aici-ba chiar este foarte bun,jocul actorilor convinge.Dar mai ales nu este ostentativ si nu este incarcat de clisee.
8 2
DanielTasca pe 30 Septembrie 2015 18:57
De fapt e un film avertisment despre posibila decadere a civilizatiei actuale bazata pe
nepasare.

4 1
Slightly pe 31 martie 2019 22:51
De fapt n-ai inteles ideea. Filmul promoveaza ideea de Univers paralel.
daniel_timariu pe 04 Iulie 2014 13:54
sa vedem urmatoarele episoade
Brusc, fără nici un avertisment, 2% din populația lumii dispare fără urmă. Pur si simplu, ca într-o scamatorie din Harry Potter, dar fără fum, sclipiciuri sau baghete magice. Urmarea pare un excercițiu sociologic: cum ar reacționa oamenii sau animalele dacă o parte din populație ar dispărea? Sau, așa cum se întâmlă Under the Dome, dacă o comunitate ar fi separată de ceilalți brusc și fără șanse de revenire la normal. Urmarea pare a fi disoluția lentă, dar implacabilă a societății considerate normale până la eveniment.

Dacă în Under the Dome anarhia pune repede stăpânire pe orășel (noi i-am zice sat), în The Leftovers anarhia pare a se instaura lent ca urmare a frustrărilor și a lipsei totale a unei explicații raționale. Autoritățile sunt incapabile de a oferi explicații (și care ar putea fi, nu-i așa?) așa că șarlatanii,… citeşte

4 1
TimeTraveler pe 21 Iulie 2014 10:20
Foarte slab filmul, poate prin sezonul 4 spune ce naiba se intampla in el.
4 14
mihnea_aspru95 pe 25 ianuarie 2017 04:25
Cum poţi spune că este slab, nene?!
firefox3 pe 26 Aprilie 2016 10:34
Merita vazut
Un film foarte bun, un alt fel de SF față de inflația de filme cu supereoi (nu că o unele din ele nu ar fi bune). Cum a spus cineva mai sus, filmul aduce oarecum cu Lost, însă Lost avea ceva mai multă acțiune dacă îmi aduc bine aminte și mai multe personaje. Aici accentul e pus mai mult pe personaje și pe trairile/tranformările lor. Modul de prezentare a unor episoade seamănă cu TWD, inclusiv cu retrospective care să prezinte detalii anterioare din viața caracterului.
După primele episoade voiam să renunț, însă ultimele le-am văzut ”legate” :-)

3 1
mihnea_aspru95 pe 19 august 2016 21:08
I KNOW RIGHT !!! Este chiar freaking amazing :)
Santana_ pe 21 Iulie 2014 19:23
Imi aminteste de Lost, care este serialul meu preferat. Se pastreaza acel mister pe parcursul intregului episod. Am vazut o gramada de seriale noi si toate sunt previzibile, insa nu si acesta.
3 1
Slightly pe 31 Martie 2019 22:50
Idee de Univers paralel.
[ATENTIE, SPOILERE!]

Tot ce s-a intamplat, adica toata ideea filmului din cele 3 sezoane e rezumata in ultimul episod in doar 8 minute : cei 2% au disparut intr-un univers paralel. "Heroina" principala, Nora Durst, in penultimul episod se "Teleporteaza" in acel univers paralel isi vede familia disparuta care isi facuse intre timp o noua viata acolo , apoi s-a gandit sa nu ii deranjeze si sa se teleporteze inapoi in vremurile noastre. Atat.

Tot filmul e o mare plictiseala, talambaiala ampulea! Nota 2 si asta datorita flacaului credincios, popa Matt, care face scene bune aratandu-si credinta in Dumnezeu si refuzand sa cedeze in privinta salvarii neveste-sii care intrase in coma si care ulterior isi revine. Trist ca popa Matt si-a intalnit Creatorul intr-un final.

Daca vrei sa spargi seminte, uita-te la acest film. Adica, pierdere de vreme

2 4
mihnea_aspru95 pe 26 decembrie 2019 00:05
Aia e, părerea ta hombre :))
monu pe 30 Iunie 2014 01:23
Cred ca este bun doar este pe HBO si HBO nu dezamageste in fine ma uit la primul episod doar pentru Liv Tyler apoi vad daca merita vazut in continuare.
2 5
rufay2003 pe 8 februarie 2015 19:17
Este produs de HBO si cam ca toate serialele produse de ei merita vazute...
mihnea_aspru95 pe 1 octombrie 2015 19:01
HBO este cel mai bun canal, pacat ca n-au luat ei The Walking Dead :(((.
MaddoW pe 19 Mai 2019 15:27
Plictisitor. Într-adevăr, actorii isi joacă bine rolurile dar cam atat.
1 2
babarelis pe 13 Martie 2023 14:36
Încă un film marca HBO care își impune stilul inconfundabil al producțiilor sale: imprevizibil, interpretare peste medie, subiect unic.
0 1
lavara_laiarna pe 15 Octombrie 2019 18:29
Un subiect interesant într-un Serial lung . . și modest.
0 2

Spune-ţi părerea despre The Leftovers

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Leftovers
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells