Rocky la bătrâneţe

de Ştefan Dobroiu în 26 Oct 2009
Rocky la bătrâneţe

Sylvester Stallone a anunţat că imediat după ce termină The Expendables se va apuca de Rocky 7, continuarea aventurilor celebrului boxer care i-a adus premii Oscar şi l-a transformat într-un nume mare la Hollywood. Bineînţeles, reacţii din lumea întreagă n-au întârziat să apară, dar iată că Stallone are o abordare nouă în ceea ce-l priveşte pe vajnicul Balboa.

"Când aveam 21 de ani şi urmam cursuri de actorie, profesorul mi-a zis: 'Dacă îndrăzneşti să scoţi capul afară, mii de oameni vor sări să ţi-l reteze, dar exact asta trebuie să faci dacă eşti artist'. Ştiu că e absurd şi că toată lumea va râde. Până şi eu râd. Dar mai ştiu că va fi un succes dacă voi reuşi să fac filmul despre cum e să îmbătrâneşti. Nu va fi un film despre box, ci unul despre mine însumi", spune Stallone, iar sprâncenele ridicate încep să se lase şi să-i dea dreptate cineastului.

"Chiar şi nevastă-mea mi-a zis s-o las baltă, că-mi fac copiii de râs. Dar i-am zis că o să fiu foarte nefericit dacă n-am s-o fac. Trebuie s-o fac", a mărturisit actorul pentru o televiziune germană.

Tu ce crezi, trebuie s-o facă?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
fan bruce willis pe 26 octombrie 2009 19:33
i say go for it, pentru ca ultimele doua filme scrise de el (rocky balboa si rambo 4) s-au dovedit a fi foarte bune, personal zic ca acum la batranete, mosulica asta are niste idee super bune de bagat in filme. in rocky, zic ca cum s-a terminat partea a 6-a, era destul de reusit, insa nea mosu stallone daca vrea sa mai faca filme cu rocky si rambo, cine sunteti voi maimutoilor sa-l opriti ? sa fac ceva in gatul vostru, daca comentati ca taranii la postarea mea, iubitori de telenovele, de otv si de manele.
caroldaniel67 pe 26 octombrie 2009 19:54
Go Rocky, Go!
Leader pe 26 octombrie 2009 19:55
Nu e normal la cap. Uite ca si la Hollywood se pot naste sergionicolaisme. Stallone tine mortis sa ajunga subiect de bancuri precum Chuck Norris.
"Nu va fi un film despre box, ci unul despre cum e să îmbătrâneşti."
Cam cum ar fi un Terminator 12: "Un film despre cum e sa ruginesti.".

stefan_bjj pe 26 octombrie 2009 20:51
Nu stiu de ce ti-ai pus nick-ul de "Leader" daca vii cu asemenea pareri
Bart_Simpson pe 26 octombrie 2009 21:11
@leader
Hai ca mie mi-ai placut. :))

hydra pe 26 octombrie 2009 21:27
@fan bruce willis: super tare pusa problema, sunt intru totul de acord cu tine :)
Popescu Ionescu pe 29 octombrie 2009 22:09
MKai Fane (asta vine de la Stefan?!) Bruce Willis, cred ca ai incurcat borcanele: Stallone nu e Bruce, mai! Bruce-i chel mai nou si n-a jucat never in Rocky.
P.S.
Leader vine de la led ?

ba, esti prost sau ce ai? pe 1 noiembrie 2009 12:33
@ popescu ionescu, nume de sugator prin viata, constant. am zis ca bruce a jucat vreodata in rocky? nu, am zis doar ca sunt fan bruce willis,si ca mi-au placut ultimele doua filme cu stallone, regizate de el. Ia-ti ochelarii sa vezi mai bine, mai draga chiorule. Si ce daca e Bruce chel? Nu stii ca oameni cheli sunt mai destepti decat cei cu tona de matreata in cap? Aici nu este sala de barfit lumea, aici se vorbeste despre ideea lui stallone de a face rocky VII !!!!!!!
profu de englezeste pe 3 noiembrie 2009 17:52
@ popescu ionescu, ba boule, n-a jucat never in rocky ? cum ti se pare asta ? ai scris bine ? ia vezi, verifica dictionarul, mai intreaba si tu pe cineva, sa vezi ce gainat ai tu in cap, si taca-ti gura aia spurcata, ce te apuci sa critici pe toata lumea, sa te iei de ei asa fara niciun motiv cand tu de fapt esti cel cu probleme. daca nu sesisezi ca ai probleme, consulata un doctor sau un psiholog, sau da-te cu capul de pereti pana cand cazi lat.Fanul lui willis a zis o parere despre stallone, nu a incurcat nicidecum borcanele, tu le-ai incurcat fraiere. saluta-l pe sotul tau din partea mea.
un fan pe 7 noiembrie 2009 21:47
sper sa te tii de cuvant
mda... pe 31 ianuarie 2010 14:14
fan bruce...ala nare o treaba creca e fan "acasa" si vine sa vorbeasca...
Silviu pe 17 aprilie 2010 19:22
go Rocky 7
alex_il_fenomeno pe 25 noiembrie 2011 18:36
inca mai poate ? remarcabil efortul actorului !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells