Poster sângeros pentru Riddick

de Cristina Grigore în 17 Iun 2013
Poster sângeros pentru Riddick

După Pitch Black (2000) şi Chronicles of Riddick (2004), Vin Diesel reia şirul păţaniilor durului de pe planeta Furya în Riddick: Rule the Dark. Noua producţie şi-a încheiat filmările acum mai bine de un an şi îşi desfăşoară acum planul de marketing pentru lansarea din septembrie anul acesta, noul şi sugestivul poster lansat şi preluat de IGN.com făcând parte din acesta.

Imaginea a fost publicată pe pagina sa de Facebook chiar de către Vin Diesel, care şi-a anunţat astfel şi participarea, alături de alţi membrii ai echipei Riddick, la convenţia Comic-Con ce va avea loc luna următoare, în San Diego. Acesta este posterul pe care fanii îl vor vedea în cadrul convenţiei.

Vin Diesel şi-a dorit de multă vreme să revină în rolul mercenarului cu ochi strălucitori (şi vedere în întuneric). Veşti sigure legate de producţie au apărut în martie 2011, protagonistul asumându-şi de asemenea rolul producătorului. Scenariul îi aparţine tot lui David Twohy. Referindu-se la cauza amânării proiectului, actorul a declarat: „Toată lumea ştie că iubesc acest personaj, pe Riddick, şi că m-am implicat constant în ultima vreme în revenirea sa. Motivul pentru care a durat cinci ani să facem încă un film din serie este faptul că şi eu şi David Twohy am fost foarte meticuloşi în abordarea noastră”, a spus Diesel. Filmul vine în România pe 13 septembrie.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 17 iunie 2013 12:10
sincer rolul i se potriveste....abia astept sa vad noile aventuri ale lui riddick.........
Andrey92 pe 17 iunie 2013 16:10
Foarte meticulosi ? E acelasi film ca Pitch Black.
yasmine_kiss pe 17 iunie 2013 22:15
seamana destul de mult cu primul...ramane de vazut in septembrie!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells