Opera Carmen, în 3D!

1 Mar 2011
Opera Carmen, în 3D!

Sâmbătă, 5 martie, la orele 18.30, va avea loc, în premieră absolută în România, lansarea celebrei opere Carmen de Georges Bizet, în format 3D RealD. Numai la Hollywood Multiplex!
 
Pe parcursul a patru reprezentaţii, spectatorii Hollywood Multiplex vor avea şansa de a trăi experienţa unică a unei opere clasice realizate în cel mai performant sistem 3D din lume - RealD - şi prezentată în exclusivitate de către cinematograful preferat, Hollywood Multiplex.
 
Opera Carmen de Bizet prezintă mult iubita poveste a vulcanicei Carmen, o tânără ţigancă superbă a cărei iubire este pe cât de efemeră, pe atât de pasională şi care are un efect devastator asupra bărbaţilor din viaţa ei. Brigadierul Don Jose însuşi se îndrăgosteşte iremediabil atunci când o vede pe Carmen pentru prima oară, iar gelozia îi va anihila complet simţurile până la crimă atunci când tânăra îl părăseşte pentru un alt bărbat.
 
O co-producţie RealD şi Royal Opera House din Londra, filmul Carmen 3D promite să-şi poarte spectatorii într-o călătorie magică, pe covorul fermecat al unei poveşti pline de iubire cu toate ingredientele ei: pasiune, gelozie, trădare. În 3D!

Cea mai răscolitoare poveste de iubire a tuturor timpurilor, Carmen, de Georges Bizet, acum în format 3D RealD, numai la Hollywood Multiplex!
 
Pentru rezervări în avans, eşti aşteptat pe www.hmultiplex.ro.

Taguri:  3D, opera, Carmen 3D

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raduul pe 22 februarie 2011 14:50
wow, interesant ,oare cum o fii sa vezi opera-film si mai ales 3D, ma astept sa fie palpitant, nu cred totusi ca se poate compara cu opera pe viu!
legolas05 pe 22 februarie 2011 18:14
interesant.....cred ca va fi ceva foarte bun
cinc_marius2000 pe 2 martie 2011 15:52
cum sa pui o opera in 3d ramane de vazut si ce efecte va avea mi se pare interesant
cerise_florentina pe 31 martie 2011 21:22
Un spectacol divin! Nu am vazut ceva mai frumos .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells