O plimbare pe "Aleea Tornadelor"

24 Feb 2008
O plimbare pe "Aleea Tornadelor"

Incepand cu 15 martie, Discovery Channel difuzeaza in premiera documentarul "Pe urmele furtunii", un program ce prezinta aventurile unui grup de cercetatori, fani si excentrici in cautarea uneia dintre cele mai spectaculoase creatii ale Mamei Naturi: Tornada. Marile Câmpii din SUA acopera o suprafata de 1.800.000 kilometri patrati de teren absolut plat, motiv pentru care regiunea este cunoscuta sub numele de “Aleea Tornadelor”. In fiecare primavara, tiparele meteo in schimbare creeaza reteta unei noi catastrofe. Mase de aer se ciocnesc cu forte devastatoare, producand tornade ucigatoare care distrug vietile si proprietatile oamenilor.

In fiecare an, un grup pestrit de oameni de stiinta, fani si excentrici isi iau inima in dinti, pregatindu-se pentru inca un sezon pe urmele furtunii. Insa nu se multumesc doar sa o vada, ci spera sa reuseasca imposibilul si chiar sa PATRUNDA intr-una dintre aceste furtuni!

Meteorologul cercetator Josh Wurman face echipa cu realizatorul de filme extreme Sean Casey, intr-un parteneriat uimitor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells